Nik0s Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Παιδια ξερετε καμια εταιρεια σαν το jajah για free calls? εξαντλησα το account sto jajah μπορώ να ανοιξω αλλο? Πως ομως αφοθ το τηλ μου χρησιμοποιειτει ηδη απο το αλλο account που τωρα ζηταει χρηματα? Πως θα γινει να συνχεσς να κανω τζαμπα τηλ? ps voipstunt, buster kai ta synafi ta exv exantlisei ai auta!
com_hs Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 http://www.voipdiscount.com/en/index.html θελει εγκατασταση (Ο Μαγκαιβερ ολα τα λεφτα)
alexgreat Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σ' εμένα πάντως τα δωρεάν λεπτά ξαναγεμίζουν κάποια στιγμή.
kastel Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Παιδια ξερετε καμια εταιρεια σαν το jajah για free calls? εξαντλησα το account sto jajah μπορώ να ανοιξω αλλο? Πως ομως αφοθ το τηλ μου χρησιμοποιειτει ηδη απο το αλλο account που τωρα ζηταει χρηματα? Πως θα γινει να συνχεσς να κανω τζαμπα τηλ? ps voipstunt, buster kai ta synafi ta exv exantlisei ai auta! Τι εννοείς εξάντλησες το account;
Nik0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Oti to exw xrismopoisie toso poyl etsi wste den ame afinei na ken pia free phonceall pros pouthena oute kan sto tilephobo grafeiou pou exw orisei kai epeishs oti exw xodepsei na gastika toa 0,5 euro
kastel Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Είναι λογικό αφού έχει όριο δωρεάν χρόνου ομιλίας (150 λεπτά/ημέρα ή 1000 λεπτά/μήνα αν δεν κάνω λάθος), που αν το περάσεις γίνεται πλέον χρεώσιμο. Βέβαια τον επόμενο μήνα ανανεώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξανά.
Nik0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Etsi eiani mono pou men stous teleutaious 2 mines pou den tio xrisimopoisia katholou den mafinei pleon katholou na kanw free calls. Denx erw giati. Mporw na to kleisw toa ccoutn auto kai na anoiskw kainourgio?
Sebastienomnia Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ναι, γίνεται μόνο αν δώσεις νεο e-mail όμως.. Δοκίμασε και το http://www.smsdiscount.com και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις..Εγω εχω μείνει υπερ-ευχαριστημένος..
Nik0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Pws ginetai na to kleisw? den exei epilogi. Epishs an meinei anoixto kai allo mail na dwsw den tha me afisei na xrisimopoiisw xana to idio noumero tou spitiou tha pei oti xrisimopoieitai idi.
scarface Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 kiomos emena me exei afisei... den xerw pws egine alla otan ekana register mou zitise na kanw ena test call kai me afise na valw to til pou exw me to palio account... afto egine xtes... dokimase to...
Nik0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Molis to dokimasa, a) Ta account den kleinoun, esteila mail sto support mpas kai to kleisoun autoi. Already in use: Home, Office. Den mafinei an xrisimopoiisw ta idia noumera pou exw sto allo to accoutn kai apo to plai den mafieni na ta alalxw.
alexgreat Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ε βάλε 5 ευρώ ντε, να σου επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και να έχεις πάλι δωρεάν λεπτά ομιλίας. Εγώ αυτό κάνω. Αν δεν πληρώνει κανένας, το Jajah πως θα καλύπτει τα δικά του έξοδα; Σε είδος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.