smavrid Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Εχω ένα Plotter 430c και τωρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξης πρόβλημα στα καλά καθούμενα: οταν το ανοίγω για να ξεκινήσω εκτυπώσεις, απλά δεν ξεκινάει, αλλά ανάβουν τα λαμπάκια απο το data και cartridge. Το παράξενο είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα κάποιες φορές δηλαδή εκτυπώνει και κάποιες όχι. Απο ότι έχω καταλάβει δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλα δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, παρακαλώ εάν κάποιος ξέρει ή έχει κάποια γνώμη να μου την πεί.<BR>Ευχαριστώ<BR>[email protected]
Highlander Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Ψάξε στο Manual να δεις τι ακριβώς είναι το πρόβλημα.<P>Αν δεν υπάρχει τότε στείλε ένα mail στην ΗΡ και θα σου πουν τι συμβαίνει.<P>Highlander
Blackman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Basika isws me ena katharismataki na lythei to problhma sou...<BR>mou exei tyxei kai emena kai me thn parapanw lysh diorthwthike.Twra ti akribws htan den katalaba apla katharisa oti eblepa...kai diorthwthike to problhma.<P>Apo thn allh egw toulaxiston prepei na to dw gia na katalabw akribws to ti kanei...<P>Telos...lathos forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.