Προς το περιεχόμενο

PowerPoint-DVD

Stavros_Ribo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα που να μετατρέπει μία παρουσίαση σε κάποια μορφή αρχείου που να παίζεται σε DVD player;;;;;; Η παρουσίαση έχει πολλά βίντεο και τραγούδια και τα έχω όλα σε ένα φάκελο.Τι ακριβώς πρέπει ν κάνω;

Δημοσ.

Υπάρχει πάντα και η manual λύση: Εκτελείς μία φορά την παρουσίαση, έχοντας ένα πρόγραμμα desktop capture να γράφει σε avi με codec όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ποιότητας (MJPEG, XviD@10000Kbps 1pass CBR), «ταΐζεις» το avi σε ένα από τα γνωστά προγράμματα μετατροπής και έχεις το DVD σου!

Δημοσ.
Υπάρχει πάντα και η manual λύση: Εκτελείς μία φορά την παρουσίαση, έχοντας ένα πρόγραμμα desktop capture να γράφει σε avi με codec όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ποιότητας (MJPEG, XviD@10000Kbps 1pass CBR), «ταΐζεις» το avi σε ένα από τα γνωστά προγράμματα μετατροπής και έχεις το DVD σου!

Πολύ ενδιαφέρον θα το προσπαθήσω και θα δω. Εξάλλου και οι trial εκδόσεις πιστεύω θα μου κάνουν αφού 1 και μόνο παρουσίαση θέλω να φτιάξω σε DVD. Απλώς δεν φαντάζομαι πως θα γίνεται αφού έχω ήχους και βίντεο. Θα πρέπει να μετατρέψω επιλέγοντας όλο το φάκελο ή μόνο την παρουσίαση και τα άλλα θα γίνουν αυτόματα (σας γράφω χωρίς ν ξέρω πως θα είναι το πρόγραμμα, απλά υποθέτοντας)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...