Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 @pyro εντάξει ρε τα έσπασε η ψυχανάλυση... Την κορώνα την έχω γτ θυμίζει Μεξικό, Τζαμάικα, Χαβάυ κτλ... αμα δείς απο πίσω απο το μπουκάλι βρίσκεται και μια εξωτική θάλασσα, αλλά εσένα το μάτι σου στο μπουκάλι... Όχι δεν ξέρω με σιγουριά ποια είναι, αλλά βρήκα άλλο τρόπο να καταλάβω αν ήταν αυτή... λέγεται ψάρεμα απο γνωστούς, και επειδή αυτή και οι φίλες τις είναι εντελώς καθυστερημένες δεν θα το πάρουν καν είδηση (έτσι το κόβω τουλάχιστον) :twisted: Τέσπα, απ'ότι φαίνεται δεν βρήκα κάποια καλύτερη και πιο brutal force λύση, οπότε... thnks anyway και για το support
Fidelio Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ...μια αγνωστη καταλάθος με είχε πάρει τηλέφωνο, εγώ είχα κέφια εκέινη την ώρα και να μην στα πολυλογώ της ζήτησα να βρεθούμε, αφού πρώτα της έκανα κάποιες . . "ερωτήσεις" όπως ήταν φυσικό αυτή φοβήθηκε , αλλά γούσταρε πλακίτσες δια τηλεφώνου! Μαλλον θα ήταν κανα μπαζο . . Να είσαι και ευχαριστημένος που δεν σε πείρε κάνένας αντώνης κανα μιχάλης ...κανας σταυρακας να ξενερώσεις τελείως. Εκεί να δεις μετά για πότε θα τρεχες για φραγή κλήσεων , παράπονα στον οτε κτλ
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Εμενα μου εχει συμβει να χτυπησει το τηλεφωνο στις 3 το πρωι και μετα το καρδιακο που επαθα οταν το σηκωσα να ακουστει το εξης θεικο : Ακολουθει ηχογραφημενο μηνυμα.... Ο Νικος τσελεμεντες τωρα σπιτι σας... Καπου εκει το εκλεισα και αρχισα τα καντιλια σε γνωστες και μη θεοτιτες. Στο άλλο topic το είχες περιγράψει πιο ήπια Τραγικός ο τσελεμεντές. Παθών myself.
vasso286 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Όντως ρε παιδιά αυτός ο Νίκος Τσελεμεντές δεν παίζεται με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.