Lomar Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Χαίρεται. Σήμερα το απόγευμα δέχθηκα στο τηλέφωνο του σταθερού μου ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη, το σηκώνω και ήταν μια κοπέλα (είχε και ωραία φωνή ). Με ρωτάει το κλασσικό: -Μήπως είναι εκεί η Ελένη; Ψιλιάστικα τη δουλειά και της είπα κάπως απότομα, οχι. Εκείνη τότε δε μίλισε για λίγο ύστερα άρχισε ένα καθυστερημένο και μογκολίστικο εεεεε και μετά απο κάτι χαχανιτά μου λέει συγνώμη λάθος και το κλείνει. Πετάγομαι στο περίπτερο για 5 λεπτά, βλέπω μια αναπάντητη στο σταθερό και ήταν ένας αριθμός κινητού που με είχε πάρει πριν απο 4-5 μήνες πάλι στο σταθερό και πάλι είχε τύχει να λείπω τότε απο το σπίτι. Τα παίρνω κανονικά γιατί μόνο τυχαίο δεν μου φάνηκε να ήταν. Πέρνω απο κινητό μου με απόκρυψη στο κινητό αυτό. Το σηκώνει μια κοπέλα (έχω ρέντα ρε πούστη σήμερα ), της λέω οτι με είχε πάρει και παλιότερα και πριν απο 10 λεπτά τηλέφωνο στο σταθερό μου και της λέω και τον αριθμό του σταθερού. Μου λέει οτι έκανε λαθος. Πρωτότυπο. Στη συνέχεια, επειδή μου φάνηκε πιτσιρίκα, τη ρωτάω αν είναι πάνω απο 18 και σε περίπτωση που δεν είναι να μου δώσει κάποιον απο εκεί που να είναι (πάνω απο 18). Μου λέει οτι είναι η ίδια πάνω απο 18 και οτι απλώς έκανε λάθος. Της απαντώ οτι 2 φορές μέσα σε 4 μήνες να πάρει τον ίδιο αριθμό στο άσχετο και να κάνει και τις 2 λάθος είναι κάπως άκυρο, και της λέω πως αν δεν υπάρξει 3η φορά, τότε θα το πιστέψω, της λέω γεια και το κλείνω. Το ζήτημα είναι αλλού. Τι μπορεί να κάνει κάποιος με τις αποκρύψεις και όλα αυτά τα χαζά που έχουν τα πιτσιρίκια (καλά και εγώ 19 είμαι) και οι κάγκουρες για να παίζουν; Μπορεί το πρόγραμμα παρακολούθησης κακόβουλων κλήσεων του ΟΤΕ να εφαρμοστεί και σε κινητά; Ανεξάρτητα απο αυτό, στις περιπτώσεις των αποκρύψεων μπορεί να κάνει κάτι ο ΟΤΕ; πχ να βρεί τον αριθμό αν παίρνει κάποιος συχνά (πχ για 3-4 μέρες με απόκρυψη βέβαια); Τέλος, το βασικότερο απ'όλα. Ο νόμος τι προβλέπει για αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα, αλλά σήμερα τα πήρα πολύ και είπα αντί να κάνω και εγώ τα ίδια (επειδή κάπου πάει το μυαλό μου για το ποιος μπορεί να είναι, και αν είναι αυτός μόνο για πλάκα δεν το έκανε), να βρώ μια πιο νόμιμη και λογική λυση απο το να καταφύγω και εγώ στη καγκουριά του κάθε ΦΛΩΡΟΥ που δεν έχει τα @@ να πάρει χωρίς απόκρυψη!!!
andreapaog328 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μου έχει τυχει και εμένα πολλές φορές...με μουσική όμως.Απλά προσπέρασα το γεγονός...Νομίζω ότι με συνδρομή ο ποτέ καταγράφει κάθε κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού.Δεν είμαι σιγουρος όμως.Για κινητά δεν έχω ιδέα. Υ.Γ. Όταν ξαναζητήσουν την Ελένη,ξέρεις τι θα απαντήσεις...:twisted: :twisted:
chiderboy Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μπορεί να σου δώσει το δικαίωμα ο ΟΤΕ να βλέπεις τα νούμερα ακόμα και αυτών που παίρνουν με απόκρυψη. Δε ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί να δώσει αυτή τη δυνατότητα σε απλούς χρήστες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, κι εμεις αποκρυψη βαλαμε στο σπιτι, πληρωνοντας extra παγιο, και αυτο για να παιρνουμε οπου θελουμε χωρις τον κινδυνο να ξαναπαιρνουν μετα οι αλλοι. Και θα μου πειτε, σιγα τ'αυγα... Αλλα θα σας πω, οτι 9 χρονια που εμενα Ν.Ηρακλειο με το ιδιο νουμερο, ειχε καταντησει καθε μερα να παιρνει και ενας μπάμιας και να ζηταει την Κυρα Μελπωμενη ή την Κα. Μπούρα ή να ζηταει πιτσες παραγγελια...
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εεεεεε αν είσαι όμορφος και μουσικούλες θα σου βάλουν, και την Ελένη θα σουζητήσουν και όλα θα σου τα κάνουν... (Δεν είμαι ψώνιο, δεν μιλάω για μένα. Εμένα μόνο για να μου ζητήσουν τον Παπαδόπουλο τον μεσίτη παίρνουν και αυτό γιατι το τηλέφωνο μοιάζει) Πάντως επειδή και εγώ είχα μια παρόμοια κατάσταση παλιότερα είχα πάρει τελικά στον ΟΤΕ και ρώτησα αν γίνεται να μου δώσουν το νούμερο μιας απόκρυψης και πήρα τα 3 μου.
Lomar Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πολύ μούφα ρε γμτ. Κατα την γνώμη μου πρέπει να καταργηθεί απο παντού η απόκρυψη (πλην, για ευνόητους λόγους, διαφόρων εταιριών - υπηρεσιών κτλ), και το καραγκιοζιλίκι που ο κάθε ένας μπορεί να πάρει καινούργιο αριθμό απο περίπτερο και να κάνει τα κομμάτια του... έλεος πια με αυτή τη κατάσταση! Τσπ. Απ'ότι κατάλαβα δλδ με αυτόν τον σριθμό (που με πήρε λίγα λεπτά μετά απο την πλάκα) δν μπορώ να κάνω κάτι; δλδ να ελέγξει η εταιρία στην οποία υπάγεται αυτός ο αριθμός ή ο ΟΤΕ αν προηγουμένος έκανε κλήση με απόκρυψη προς εμένα;
chill Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Όλοι οι γνωστοί μου γνωρίζουν ότι θεωρώ μέγιστη ηλιθιότητα να με καλούν από απόκρυψη οπότε απλά δεν το κάνουν..... Συνεπώς αν δω κλήση από απόκρυψη δεν το σηκώνω εκτός και αν έχω νεύρα οπότε είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσω. Εξάλλου λίγες είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που σε καλούν από απόκρυψη και δεν είναι ανεπιθύμητοι. 9/10 φορές θα είναι οι και καλά εργαζόμενοι που θέλουν να σου πουλήσουν τις παπαριές τους, 0.99/10 θα είναι κάποιος φαρσέρ και 0,01/10 κάποιος που δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω και απλά χρησιμοποιεί αριθμό με απόκρυψη. Ε ο συγκεκριμένος τουλάχιστον στην περίπτωση μου θα ακούει συνέχεια τουτ τουτ.
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ξέχασες και μια 4η περίπτωση όπου έχεις ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο άτομο (ακόμα χειρότερα αν είναι και θηλυκό το άτομο - άρα κατ'επέκταση και το πρόβλημα) και αυτό το άτομο βάζει φίλες να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σε δουλεύουν, ή φίλους να σε απειλούν γενικά και αόριστα, χωρίς να φανερώνουν ξεκάθαρα πρόσωπα, ονόματα, λόγους και καταστάσεις. Απλά το αφήνουν να εννοηθεί... Εκεί είναι που θέλω να βρώ έναν τρόπο και να κινηθώ με μηνύσεις και αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του. Να της, και τους, βουλώσω το στόμα μια και καλή, να μην έχουν μετά μάτια να αντικρύσουν κανένα γνωστό. Έτσι θα λυθούν έμμεσα αλλά άμεσα και άλλα προβλήματα. Κάτι τέτοιο προσπαθώ να κάνω, να αποδείξω οτι ένας συγκεκριμένος αριθμός με καλεί με απόκρυψη και να κινηθώ νομικά εναντίον του.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Όταν παίρνεις από κάποια σταθερά σε δίκτυο άλλο από του ΟΤΕ (πχ tellas, vivodi και τέτοια) συμβαίνει να έχουν απόκρυψη. Το ξέρω γιατί είχα πάντα ΟΤΕ στο σπίτι και με το που έβαλα tellas δεν φαίνεται ο αριθμός μου όταν παίρνω σε κινητό. Δεν έψαξα και ποτέ πως γίνεται να το αλλάξω, αλλά ο chill με ανησύχησε τώρα... αν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν;
poscaman Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 κανε το εξησ:παρε εσυ τηλ και ζητα την ελενη.κλασσικο κολπο.... εναλλακτικα,βαλε μια φιλη σ να παρει τηλ και ναπει:ελενη εδω,εμαθα οτι με ζητησατε,......
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Άν ήξερα και πότε θα με έπαιρνε και τηλέφωνο... @Manuel Δεν κατάλαβα τι εννοείς Αν νομίζεις οτι ήταν μια "αθώα" και αποτυχημένη φάρσα ή απλό λάθος η περίπτωσή μου, κάνεις λάθος. Ήταν σίγουρα απο συγκεκριμένο άτομο και στην καλύτερη μια "αθώα" και αποτυχημένη φάρσα.
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εμενα μου εχει συμβει να χτυπησει το τηλεφωνο στις 3 το πρωι και μετα το καρδιακο που επαθα οταν το σηκωσα να ακουστει το εξης θεικο : Ακολουθει ηχογραφημενο μηνυμα.... Ο Νικος τσελεμεντες τωρα σπιτι σας... Καπου εκει το εκλεισα και αρχισα τα καντιλια σε γνωστες και μη θεοτιτες.
pyro Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 -Μήπως είναι εκεί η Ελένη; To the point, και επειδη βλεπω οτι εχεις την Corona στο αβαταρ σου, διαβασε το παρακατω και σκεψου το την επομενη φορα που θα βαλεις στο στομα σου μια δροσιστικη cerveza! Corona, και το αρθρο στιν βικιπαιδια: The circumference of the base of the glans forms a rounded projecting border, the corona[/u'] glandis, overhanging a deep retroglandular sulcus (the coronal sulcus), behind which is the neck of the penis.
geo909 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Όταν παίρνεις από κάποια σταθερά σε δίκτυο άλλο από του ΟΤΕ (πχ tellas, vivodi και τέτοια) συμβαίνει να έχουν απόκρυψη. Το ξέρω γιατί είχα πάντα ΟΤΕ στο σπίτι και με το που έβαλα tellas δεν φαίνεται ο αριθμός μου όταν παίρνω σε κινητό. Δεν έψαξα και ποτέ πως γίνεται να το αλλάξω, αλλά ο chill με ανησύχησε τώρα... αν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν; Λοιπόν, αν εχεις Tellaw και θες να μην εχεις απόκρυψη οταν παίρνεις σε κινητα, εχεις δυο επιλογές: Ή το ζητάς και στο κάνουνε με κάποιο πάγιο ή τους κάνεις προεπιλογή φορέα! Κι εγω ειχα Tellas, ειχα το ιδιο πρόβλημα, νευρίασα πολύ όταν μου το 'πανε και απο τότε αρχισα να παίρνω κινητά μεσω ΟΤΕ.Αργότερα άλλαξα κι εταιρία. Συγγνώμη για το άσχετο του θέματος! Όσο για το θέμα, μήπως είναι καμιά τσιμπημένη μαζί σου και απλώς...ντρέπεται να σου μιλησει κανονικά;!:oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.