Προς το περιεχόμενο

Σωσιμο Αρχειων Σκληρου

dreamworker2222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Μόλις χθες η περίφημη ΔΕΗ με τις αυξομειώσεις στο ρεύμα της μου έκαψε τη μητρικη . Τέλοσπάντων μετά απ'αυτό συνδέω το σκληρό μου στον υπολογιστή ενός φίλου και διαπιστώνω ότι¨: δε μου ανοίγει το φάκελο έγγραφά μου(ούτε τον μετακινεί) -παρ'όλα αυτά στις ιδιότητες του σκληρού φαίνεται ότι καταλαμβάνεται ο ίδιος χώρος με πριν. μέσα σε αυτά τα αρχεία είναι και μέρος της διπλωματικής μου ..please help

Δημοσ.

είχες password χρήστη έτσι? γι' αυτό...

Λύση 1η

βρες Motherboard με το ίδιο chipset του καμμένου και τρέξε τα δικά σου windows

λύση 2η

θα πρέπει να μπεις μέσα από dos. το πρόβλημα είναι ότι αν ο δίσκος σου είναι σε ntfs θα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα προγράμματα για να τον δεις (ntfs from dos όπως αυτό) και επίσης ότι τα ονόματα των αρχείων σου ίσως αλλοιωθούν (το dos υποστηρίζει ονοματολογία 8.3 οκτώ χαρακτήρες για το όνομα και τρεις για την επέκταση)

Προσωπικά αν το mobo δεν είναι ιδιαίτερα παλιό θα έψαχνα ένα με το ίδιο chipset

Δημοσ.

egw pali pisteuw(mono na piseuoume mporoume apo apostash)oti to file system tou diskou egine sk... ,kai yparxoun arxeia epikalyptomena...

Proteinw

a)1 scan me to diagnwstiko ths etairias tou diskou (apla to na scanarw kapote 1an WD me to sxetiko utility ths WD mou DIOR8WSE to file system-akoma den kserw pws pou pote kai giati-kai mporesa na dw ton disko kai me to

b)EasyRecovery ('h to GetDataBack),na parw arxeia pou htan opws akrivws to les(epikalyptan to ena to allo dld kai den eixa access s auta apo ta windows-yphrxe dld fakelos pou DEN anoige)..Auto kai sou proteinw:fortwste 'h to easyrecovery 'h to getdataback sto pc tou filou,kai trekste to.

johnpap, eimai sigouros 98% oti kai user password na eixe,kai diafora permissions na eixe dwsei/apagorepsei...san diskos data(oxi leitourgikou dld)to allo pc 8a ton diavasei mia xara...allou einai to provlhma(nomizw)

an kanw la8os,as me dior8wsei kapoios...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...