Προς το περιεχόμενο

Επιδοτησεις κινητων.Μαϊμου ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια επιστολη απο Vodafone οτι δικαιουμε επιδοτηση 107 ευρω.Πηγα σε καταστημα Vodafone και ζητησα το Nokia N73.Μου το εδιναν 440 ευρω μειον την επιδοτηση ...Αρα 333 ευρω.

Ρωτησα σε αλλο καταστημα και το εχουν 349 ευρω σαν συσκευη...Αποτελεσμα ...Αν το παρω απο Vodafone καταστημα ουσιαστικα θα κερδισω 16 ευρω χρησιμοποιωντας την επιδοτηση...Δεν ειναι κοροϊδια ???? Καλυτερα να παρω ενα δωρεαν κινητο με 107 ευρω παρα ετσι.

Για αυτο καλο ειναι να προσεχουμε...Και ενας καλος τροπος ειναι να το ψαχνουμε λιγο...

Δημοσ.

Καλά μην τσιμπάς. Επιδότηση παίρνεις άμα κάνεις συμβόλαιο και δεσμευτείς 12 μήνες. Δηλαδή όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς. Εμένα έχουν ξεσκιστεί, τι επιστολές μου στέλνουν, τι τηλέφωνα με παίρνουν, τι η κοπέλα στο ταμείο έχει μαλλιάσει η γλώσσα της. Πολύ απελπισμένοι :-D

Τώρα, αυτό που λες εσύ δίνει νέο νόημα στον όρο "παραπλάνηση" :D. Εγώ απλά να προσθέσω ότι τα περισσότερα κινητά από Vodafone έχουν custom λογισμικό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του VF live. Οπότε έτσι και αλλιώς μάλλον σε συμφέρει καλύτερα από αλλού.

Δημοσ.
να προσθέσω ότι τα περισσότερα κινητά από Vodafone έχουν custom λογισμικό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του VF live. Οπότε έτσι και αλλιώς μάλλον σε συμφέρει καλύτερα από αλλού.

Κι αυτο ειναι αλλο ενα απαρδεκτο φαινομενο...Και δεν σε αφηνουν να κανεις χρηση επιδοτησης απο αλλο καταστημα εκτος Vodafone.

Δημοσ.

Πάντως βιάστηκα να μιλήσω. Τώρα που βλέπω συγκριτικά τις τιμές και το πλαίσιο με επιδότηση θα σου το έδινε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=894087

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=advancedSearch&showresults=true

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000280

Δημοσ.

Δυστυχώς το site του plaisio σέρνεται τώρα και δεν μπορώ να δω το μοντέλο που λες. Μήπως είναι αυτό που έχω στο τρίτο link; Εχω την εντύπωση ότι και αυτό είναι πάνω από 400?

Δημοσ.
Δυστυχώς το site του plaisio σέρνεται τώρα και δεν μπορώ να δω το μοντέλο που λες. Μήπως είναι αυτό που έχω στο τρίτο link; Εχω την εντύπωση ότι και αυτό είναι πάνω από 400?

Αυτο ειναι αλλα το εχει μονο 349 .Το παρηγγειλα και θα το παρω αυριο μεσημερι.

Δημοσ.

Υπαρχουν 3 Ν73 που εχει η vf.

Το απλό, το music και το live music με τιμες αντίστοιχα 440, 530, 495.

Δημοσ.

Ήμουν χρόνια με συμβόλαιο στην ΤΙΜ και κάποια στιγμή με ενημέρωσαν με γράμμα για επιδότηση και για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, λίγο παλιό τότε, που όμως θα το έπαιρνα εντελώς δωρεάν. Όταν πήγα και ζήτησα να το δω, άλλαξαν χρώμα και μου είπαν 5-6 λόγους για να μην επιμείνω, με τον τελευταίο με έπεισαν: μου είπαν πως αν επιμείνω και το πάρω τελικά, θα χαλάσει το πάγιο που μετά από 5-6 χρόνια είχε μειωθεί κατά κάτι δεκάρες και θα ξαναπάει σε επίπεδο νέου πελάτη.

Αυτά με έπεισαν να φύγω και να μην ξαναπατήσω. Μόνο που έχω περάσει και από τις 3 μεγάλες εταιρίες και οι συμπεριφορές είναι βασικά ίδιες. Είναι απλά απαράδεκτοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...