Sadman Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ PC ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ ΚΛΠ. ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΟΘΣ ΑΑΚΣΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΘ ΤΟ ΑΝΙΞΑ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΠΧ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ Ο CPU ΕΠΙΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 60-75C ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ 39-47C. ΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ RPM ΠΕΡΙΠΟΘ ΠΑΝς ΑΠΟ 6500 EΝΩ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 3000 PEΡΙΠΟΥ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Γιατί καλυτέρευσες την ροή του αέρα στο εσωτερικό... με αποτέλεσμα να πέσει η θερμοκρασία... το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να μην απαιτείται να λειτουργούν στο φουλ τα ανεμιστήρια σου... Τι άλλο θα μπορούσε να συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μιας και αναφέρατε καθαρισμό κουτιού, το ίδιο έκανα κι εγώ πριν 1 βδομάδα. Απλά ήθελα να αναφέρω έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο, μιας και το φύσημα είναι αργό, επικίνδυνο(σκόνη) και όχι και τόσο αποτελεσματικό. Ανοίγουμε λοιπόν το κουτί, βγαίνουμε μπαλκόνι, και αρχίζουμε να το περνάμε με το πιστολάκι για τα μαλλιά(κατά προτίμηση στον κρύο αέρα) Το τι πράγμα θα βγει δεν το συζητώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Γενικα ειναι καλο μια φορα το χρονο να ανοιγουμε ολα τα PC / Laptops που εχουμε και με ενα πιστολακι ή ηλεκτρικη σκουπα (με προσοχη η δευτερη) να τα καθαριζουμε. Εννοειται στο μπαλκονι με κλειστη την μπαλκονοπορτα, μονο το καλωδιο της ηλεκτρικης συσκευης να περναει γιατι αλλιως θα ντουμανιασει ολο το σπιτι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 mia fora to xrono? ennoeis mia fora to 2mhno an oxi ka8e mhna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsab Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 pisteuw oti kathe 2-3 vdomades o katharismos einai anagaios magges... allwste de nomizw oti eiste oloi epagelmaties kataristries.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manicpanic Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εγω παντως το παιρνω μαζι μου στο συνεργειο οταν παω για service και το χτυπαω με κοφλερ και εγω δεν ξερω για ποσα bar μιλαμε. Εκει να δειτε τι βγαζει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loupis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 δεν ξερω .. καπου πρεπει να εχει ξαναειπωθει... αλλα εχει το Praktiker ενα bowler (φυσερο) μαρκας BORMANN περιπου 14 ευρο μου φαινεται.. το εχω παρει εδω και ενα μηνα και κα8αρισα (στη βεραντα ) το πισι δυο φορες.. την πρωτη φορα το tι εβγαλε δεν περιγραφεται... πολυ σκονη. το καθαριζα πιο πριν με πιστολακι αλλα δε συγκρινεται.Αν θελει καποιος μπορει να το δοκιμασει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manicpanic Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 δεν ξερω .. καπου πρεπει να εχει ξαναειπωθει... αλλα εχει το Praktiker ενα bowler (φυσερο) μαρκας BORMANN περιπου 14 ευρο μου φαινεται.. το εχω παρει εδω και ενα μηνα και κα8αρισα (στη βεραντα ) το πισι δυο φορες.. την πρωτη φορα το tι εβγαλε δεν περιγραφεται... πολυ σκονη. το καθαριζα πιο πριν με πιστολακι αλλα δε συγκρινεται.Αν θελει καποιος μπορει να το δοκιμασει.. Σωστος ο παιχτης. Λες να παρω και εγω? να δουλευω και πιστολι βαφης για απειρα pc mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 egw toatharisa me kolfer opws o filso pio panw kai eixa na to katharisw apo tote pou to pira peripou 2-3 xronia. Dn kserete ti eidan ta matia mou......... Mexri kai katsarida ebgala apo mesa. Fantasou............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Το pc σου δουλεύει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες απλά επειδή έδιωξες τη σκόνη από τις ψύκτρες. Για όσους θέλουν να μην καθαρίζουν αρκετά συχνά τα pc τους ανεβάστε τα αρκετά πιο ψηλά από το πάτωμα, ιδίως αν έχετε χαλιά από κάτω. Έχει μεγάλη διαφορά. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 εντιποσιακο το αποτελεσμα αλλα ρε παιδακι μου και συ 3 χρονια ακαθαριστο? φιλτρο μπροστα εχει?? πολυ καλη δουλεια καινουν και τα πινελα ζωγραφικης αλλα απο γουρουνοτριχα οχι μοσχαροτριχα. ειναι πιο χοντrη η πρvτη. διωχνει πολυ πολυ πραμα.αλλα για τροφοδοτικο με πινελο μονο απεξω τον ανεμιστηρα μπορεις να καθαρισεις, αλλιως και για εσωτερικο ξεκοιλιασμα...ή φυσημα αλλα οχι και πολυ δυνατο μη ξεκολισει και κανα IC Υ.Γ την επομενη φορα να χαρεις ο τιτλος του θρεντ να ειναι πιο κατατοπιστηκος. να περιγραφει δλδ το θεμα για το οποιο μιλας. τι θα πει εγινε θαυμα? no offence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εγώ κάθε τόσο το λύνω και το στήνω από την αρχή για να το καθαρίζω. Πριν μια βδομάδα έγινε το τελευταίο καθάρισμα μιλάμε για πολύ βρώμα. Η θερμοκρασία συστήματος έπεσε κατά 14 βαθμούς περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazanas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εγω παντως το παιρνω μαζι μου στο συνεργειο οταν παω για service και το χτυπαω με κοφλερ και εγω δεν ξερω για ποσα bar μιλαμε. Εκει να δειτε τι βγαζει!!! sobara milas i gia plaka to egrapses? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εγώ κάθε τόσο το λύνω και το στήνω από την αρχή για να το καθαρίζω. chill να σε ρωτησω... Δεν ειναι λιγο επικινδυνο αυτο?? Με την εννοια οτι σε παλια PC υπαρχει ενας κινδυνος να μει δει το συστημα τις RAM μετα. Εχω πετυχει αρκετα topics οπου παιδια απλα εβγαζαν τις RAM και τις ξαναβαζαν και το συστημα δεν τις εβλεπε μετα. Μπορεις να με διαφωτισεις λιγο επι του θεματος??? Ρωταω για ολα τα desktop PC μου ειναι ανω των 5 χρονων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.