absolut_user Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 παιδια παω σε εναν υπολογιστη ενος φιλου μου..και ειχε κατι κρυφα αρχεια....θελω να τα βρω...να τα βλεπει δηλαδη....και δεν μπορω...παω τοολς και δεν εχει folder option.....:S τι εχει γινει....εχω μεινει μλκς.....να λειπει αυτη η επιλογη...καμια ιδεα???
tsakonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 malllon den einai administrator...dokimase na beis san administrator
Stavros_Ribo Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σωστά μπες ως administrator. τώρα αν έχει βάλει κωδικό και τον έχει ξεχάσει...
absolut_user Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ρε παιδια δεν υπαρχουν admin και τετοια.......αυτος ειναι admin....τωρα κατι αλλο ειναι....αλλα δεν μπορω να σκεφτω τι ?καμια ιδεα για το πως μπορει να επανεμφανιστει αυτη η επιλογη????
absolut_user Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 το βρηκα τελικα...ηταν ενα malware που εκανε τη ζημια...απο το registry πηγα το βρηκα το εσβησα εβαλα ενα new dword που μου ελεγε....και ολα οκ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.