Προς το περιεχόμενο

John Rambo 2008

Mijithroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

: "who's got bigger boobs, Sly or Jenna?" (μπροστά στη Τζήνα! ), "I'm Natassssshhhha from Rrrrrrrussssia, Stallonie izzz de bezt", και απίστευτος Γιαπωνέζος :lol: :lol:

:cry:
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την είδα κι εγώ την ταινία.Δεν περίμενα καμιά ταινία που να αναλύει το νόημα της ζωής ή να περνάει κάποιο μήνυμα γενικά.Ωραίοι,κάφρικοι θάνατοι,σίγουρα άξιζε το εισιτήριο.

Δημοσ.
Εξαρτάτε...εκεί που πλάκωσε τον ρώσο ήταν πολύ πώρωση !
Ιf he dies, he dies

Πωπω τι απογητευση ηταν αυτη γαμω το φελεκι μου!Οσο καλα εκλεισε το Ροκυ τοσο αθλια εκλεισε το Ραμπο. Πωπω χαλια, κυριως γιατι ο Ραμπο υπηρχε απλα στον τιτλο, πιο απροσωπο, ουδετερο, αγευστο Ραμπο δεν εχω ξαναδει. Ακομα και στο 3 που ηταν αθλιο εκανε τα δικα του, ηταν "μονος μου και ολοι σας" αυτο τελειωσε και δεν το πιστευα, λεω δεν μπορει, ολοκληρος Ραμπο να φαινεται σε μια σκηνη και να κρυβεται πισω απο ενα κανονακι. Ταινια που δεν βαζει μονος του τα εντερα του πισω στην θεση τους δεν πρεπει να λεγεται Ραμπο

Υ.Γ. Σαν ταινιες, Ροκυ εννοειται χαλαρα σε συνολο 6 ταινιων ειχε 4/6 (αλλες καλες, αλλες καφρικες, τεσπα που δεν βαριεσαι να τις ξαναδεις) έναντι 2/4 του Ραμπο. Απλα το First Blood ηταν γαμω τις ταινιες και παιζει ισαξια με το Ροκυ το 1. Ασε που ισως κερδιζει στα σημεια λογω ατακων

Σεριφης-What was God thinking when he made Rambo?

Σχης. Τρουμαν-God didn't make Rambo, I did.

Δημοσ.
Πωπω τι απογητευση ηταν αυτη γαμω το φελεκι μου!Οσο καλα εκλεισε το Ροκυ τοσο αθλια εκλεισε το Ραμπο. Πωπω χαλια, κυριως γιατι ο Ραμπο υπηρχε απλα στον τιτλο, πιο απροσωπο, ουδετερο, αγευστο Ραμπο δεν εχω ξαναδει. Ακομα και στο 3 που ηταν αθλιο εκανε τα δικα του, ηταν "μονος μου και ολοι σας" αυτο τελειωσε και δεν το πιστευα, λεω δεν μπορει, ολοκληρος Ραμπο να φαινεται σε μια σκηνη και να κρυβεται πισω απο ενα κανονακι. Ταινια που δεν βαζει μονος του τα εντερα του πισω στην θεση τους δεν πρεπει να λεγεται Ραμπο

Υ.Γ. Σαν ταινιες, Ροκυ εννοειται χαλαρα σε συνολο 6 ταινιων ειχε 4/6 (αλλες καλες, αλλες καφρικες, τεσπα που δεν βαριεσαι να τις ξαναδεις) έναντι 2/4 του Ραμπο. Απλα το First Blood ηταν γαμω τις ταινιες και παιζει ισαξια με το Ροκυ το 1. Ασε που ισως κερδιζει στα σημεια λογω ατακων

Σεριφης-What was God thinking when he made Rambo?

Σχης. Τρουμαν-God didn't make Rambo, I did.

Βασικά το ρόκυ το τελευταίο,εμένα προσωπικά δεν μ' άρεσε και τόσο.Και το λέω έχοντας δει όλες τις προηγούμενες.Αντίθετα,το καινούργιο ράμπο μου άρεσε αρκετά(για μια ταινία του είδους) αλλά για να πω την αλήθεια...δεν έχω δει κανένα από τα προηγούμενα ολόκληρο(ιερόσυλος ? )

Πάντως εντάξει,καινούργιο ράμπο μετέφερε κάποια ιδανικά...και καλά ! Τον είχαν όλοι για το πούτσο και αυτός μετά ήρθε εκεί με το τοξάκι τους έσφαξε,μετά σκότωσε κι άλλους...επίσης οι θάνατοι ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακοί.

Προσοχή,μιλάω πάντα μόνο για την τελευταία ταινία ραμπο,μη έχοντας δε τις προηγούμενες,οπότε ενδέχεται να είμαι και πολύ λάθος...

Δημοσ.

δεν ηταν ραμπο μουβη. δεν ειχε το εσενσ του ενας εναντιον ολοι. αλλα ενας και αλλοι πεντε εναντιον ολων. τπτ μονο το πρωτο και πολυ καλο ποστ βιετναμ μουβη μεχρι και το δευτερο που βλεπεται σαν περιπετεια το τριτο για την που***.

Δημοσ.
Κυκλοφορησαν οι πρωτες φωτογραφιες απο την ταινια

john-rambo-sly-stallone-2.jpg

john-rambo-sly-stallone-1.jpg

σκηνοθεσια sylvester stalone

σχολια??

Κυριοι ειδα τις φωτογραφιες και τρομαξα

Περιμενω με μεγαλη υπομονη να δω αλλη μια ταινια Ραμπο.

Μαλιστα ακουστηκε οτι ζητησε ο Ραμπο βαρεως ενσημα για αυτα που κανει στις ταινιες και απο οτι λενε μετα το ραμπο 2009 θα δικαουτε συνταξη.

Αλλα αν ειναι μαγκες στο χολυγουντ ας βαλουν διοικητη του αντιπαλου στρατοπαιδου τον Βαν νταμ.Η τον Σηγκαλ.Να δουμε τι θα κανει Ο Τζον.

Δημοσ.

Το ειδα και εγω... Ενταξει οταν εχει δραση ειναι καλο! αλλα οταν εχει διαλογους κουραζει.

ΤΟ καλο ειναι οτι εχει πολυ αιμα, κομμενα ποδια χερια κλπ. Τι δεν μου αρεσε ρε παιδια τι Ραμπο ηταν αυτος; Δεν τον επιασαν, δεν τον βασανισαν, δεν εβγαλε τη μπλουζα, δεν χρησιμοποιησε πολυ το μαχαιρι του, δεν ηταν σε φορμα γενικοτερα...

Σε καποια φαση με τους μισθοφορους μεσα στη ζουγκλα θυμησε λιγο απο κυνηγο.

Δημοσ.
Το ειδα και εγω... Ενταξει οταν εχει δραση ειναι καλο! αλλα οταν εχει διαλογους κουραζει.

Οντως και τα 3 λεπτά που μιλάνε στην ταινία είναι πολύ κουραστικά :D

Δημοσ.

Και λιγα λεπτα στην αρχη μεχρι να πεισουν το Ραμπο να τους παει στο χωριο με τη βαρκα!!!

Αυτη η ναρκη που το εδωσε εχει ισχυ ατομικης βομβας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...