Προς το περιεχόμενο

John Rambo 2008

Mijithroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα κατα την γνωμη μου και τα 3 ηταν καλα με την εννοια οτι ηξερες ποιο ειναι το ταβανι της ταινιας και απολαμβανες το ολο υπερβολικο σκηνικο...αυτη η τελευταια παντως φαινεται μουφα χωρις να την εχω δει...ισως και να κανω λαθος

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ενα ηταν παρα πολυ καλη ταινια

με πολλα νοηματα για το πως αντιμετωπιζαν και πως κατεληγαν οι βετερανοι του βιετναμ

τα αλλα 2 ηταν καθαρες αμερικανιες

Δημοσ.

Φταιει οτι το 1 ειναι best seller βιβλιο-εστω και ενος redneck βετερανου που δεν εκανε τιποτα αλλο στην καριερα του-και στο τελος

πεθαινει ο Ραμπο oποτε τα αλλα 2 γινανε για την κονομα

Ενθαρρυντικα αυτα που λετε. Μαρεσει γιατι οπως με το Ροκυ χαιρομαι που θα κλεισει τους ηρωες του που πλακα-πλακα αγαπηθηκαν με κατι καλυτερο απο το Ραμπο 3 και το Ροκυ 5

Δημοσ.
αν και θα το δω, κριμα γιατι το 1ο εργο ηταν πολυ καλο.

οποιος το ειχε δει μικρος , ας το δει ξανα (και πιο σοβαρα) εμενα προσωπικά μου αλλαξε την γνωμη για το εργο.

To πρώτο είναι ταινιάρα με όλη την σημασία της λέξης κ αποδεικνύει ότι ο Σταλόνε ξέρει να παίζει! Χωρίς να γίνεται υπερβολικά βίαιο όπως το 4 έιχε δυνατή δράση κ καλή υπόθεση. Φυσικά κ δεν θα δω το 4 λόγο της υπερβολικής του βίας (μην λιποθυμήσω κ στο σινεμά:lol:) κ του ανύπαρκτου σεναρίου του....

Δημοσ.

του δίνουν 8,5 γιατι απλα ειναι ταινιάρα,άκρως ρεαλιστική.Οποιος δεν αντεχει την βια καλυτερα να δει το 'μικρο σπιτι στο λιβαδι'

Δημοσ.

πολύ φάση σα ταινία πριν λίγο γύρισα από σινεμά. Γουστάρω που σου λέει από πριν "φίλε, θα δεις καφρίλα" και όντως δε σου πουλάει ψαγμένο σενάριο και ρεαλισμό. Βλέπεις ωραία σφαγή( πολύ gore ) και γενικά περνά πολύ ευχάριστα η ώρα, το γέλιο είναι αναπόφευκτο σε κάποιες φάσεις αλλά είναι λίγο μικρή η ταινία.

Δημοσ.

Το Αθηνόραμα που κυκλοφορεί (#402, 24-31 ΙΑΝ 08) έχει μια τρομερή κριτική για την συγκεκριμένη ταινία ... πολύ γέλιο... εάν τύχει και πέσει στα χέρια σας διαβάστε το, είναι πλήρως διασκεδαστικό!!

Δημοσ.

To ειδα και εγω χτες βραδυ στο mall. Τιγκα αιθουσα, γελιο, μια ταινια η οποια αν ξερεις τι να περιμενεις, γινεται ακρως απολαυστικη. :-D

Σκοτωμος και αγιος ο Θεος, Stallone εν δρασει και τι αλλο θες;

Το μονο κακο ειναι η μικρη της διαρκεια, αλλα οι σκοτωμοι αποζημιωνουν!!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...