Προς το περιεχόμενο

John Rambo 2008

Mijithroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η ιδανικη ταινια για να μην δεις στο cinema . Αυτη θελει πιτσα , μπυρα και ανδροπαρεα ,για να σχολιαζεις ..."πω πω τι εκανε ρε μ@λ@κ@ ο μπαρμπας .... , με το τοξο καρφωνει μυγα απο το αλλο ημισφαιριο !!!! "Ε ρε τι αλλο θα δουμε. Οχι τιποτε αλλο αλλα μας ηρθαν απανωτα , Ροκυ - Ραμπο!!! και δεν ξερω πως θα το αντεξω.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο το γιαταγανι,κατι μου θυμΙζει αλλα δεν μπορω να το βρω!Σε καποια αλλη ταινια ισως..Χμμμ!

Θεε John!:-D:lol:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια βλεπω πολυ χλευασμο προς τον Γιαννακη τον Ραμπο....μολις τωρα ειδα την ταινια και ηταν πολυ καλη...τουμπανο ο Ραμπο..ανατριχιασα,πολυ βια και αιμα,ανετα την ξαναβλεπω στο cinema..για να καταλαβετε για τι ταινια μιλαμε!!!!

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό το Rambo παιδιά! Δεν το περιμένα τόσο καλό! Περίμενα μια μεγάλη μούφα αλλά πορώθηκα στο cinema!

Δημοσ.

Θα το δω/κατεβάσω από περιέργεια..δε νομίζω να με χαλάσει απλά θα περάσω ''ευχάριστα'' 2 ωρίτσες.

I hope this is the LAST blood. :D

Δημοσ.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράματα να ξέρετε τι παίζει. Το είδα σημερα..Αρχικά να πώ ότι θεωρώ το first blood σχετικά καλή ταινία ενώ το rambo 2 και 3 τα γουσταρω για να γελάω. Ειλικρινά το λέω αυτό μου αρέσουν σαν κωμωδίες σε παρείστικη φάση. Ετσι πήγα να δω και το rambo 4 για να γελάσω (ειδικά αφού είδα τα άθλια τρείλερ) . Για να μην πω πολλά.. (Όλα τα παρακάτω υπο το πρίσμα ότι κρίνεται σαν hard core περιπέτεια φυσικα.. μην περιμένει κανείς υψηλά νοήματα :P)

είναι το Rambo IV

* αξιοπρεπής περιπέτεια (πολύ πιο αξιοπρεπής απο τα κακιστα blockbaster που μας ταίζουν εδώ και χρόνια)

* Splatterιά

*η ταινία με τις πιο αιματοβαμμένες (με σοβαρό τρόπο) πολεμικές σκηνες που έχω δει, το saving private ryan μπορστά του είναι μιουζικαλ..

*"ρεαλιστικό" (τα εισαγωγικά για να τα καταλάβετε πρέπει να το δείτε)

Τι δεν είναι το Rambo IV

*μια ταινία με σενάριο παραπάνω απο 2 σελίδες και υπόθεση πάνω απο 3 γραμμές

*Γελοίο (συνολικά σαν ταινία γιατί αν απομονωθούν μερικές σκηνες με κωλόμουτρα stallone.. αστα)

*Αμερικανιά (εντάξει συγκριτικά με τα άλλα τουλαχιστον :P)

*μια ταινία που δείχνει ανθρώπους να αποφεύγουν σφαίρες πηδώντας σαν τα λαγουδάκια

*μια ταινία που κάποιος σφάζει ένα ολόκληρο στρατό χρησιμοποιόντας μια οδοντογλυφίδα και ένα συνδετήρα.

*μια ταινία με καλές ερμηνίες , κυρίως από τους 2ρους ρόλους που μου αφησαν κακή εντύπωση. Οι κομπάρσοι παιζουν καλά και ο stallone εντάξει είναι stallone παίζει οπως παιζεί πάντα αν και εδώ μιλάει ελάχιστα.

Φυσικά γέλασα στην αρχή (όποιος δεί τα trailer φάτσα + φωνή stalone ενοείται καταλαβαίνει ότι θα γελάσει), αλλά με τα από ένα σημείο θές δεν θές το γέλιο κόβεται. Η ταινία λέει για sinema αν και είναι λίγο μικρή. Συμβούλη μην την δείτε με την κοπέλα σας, είναι σαν να πάτε εσείς να δείτε το dirty dancing.. δεν θα γουστάρει στανταρ :D. Imo η ταινία είναι χειρότερη απο το first blood αλλά μακράν καλύτερη απο τα rambo 2 και 3 τουλάχιστον σαν περιπέτεια γιατι σαν κωμωδία είναι σίγουρα χειρότερο.

Δημοσ.
υποθεση (σαν to rambo1) υπαρχει? η απλα ξυλο?

απλά ξύλο. Η υπόθεση και το σενάριο γράφτηκαν σε ένα απόγευμα (και πολύ λέω).

Δημοσ.

αν και θα το δω, κριμα γιατι το 1ο εργο ηταν πολυ καλο.

οποιος το ειχε δει μικρος , ας το δει ξανα (και πιο σοβαρα) εμενα προσωπικά μου αλλαξε την γνωμη για το εργο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...