Konnosgeros Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ΕΕΕΕΕ το παρακανες σπλατερ ρε γιωτα Σταλονε Δεν είναι κάποιο επίσημο τρειλερ.Είναι κατευθείαν από τα γυρίσματα χωρίς καμία επεξεργασία γι'αυτό και φέρνουν τόσο σε σπλάτερ τα έιδικά εφέ.
vagpap Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Γίνομαι κακός? (η snapshot είναι από το Airplane II)
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 επιτελους μετα το ξενερωμα με το pg-13 die hard 4,μια πραγματικη R-RATED ταινια.BRING IT SLY.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δεν με χαλάει που βλέπουμε τον Ράμπο να ξελαρυγγιάζει, σφάζει και να κάνει *ker-splat!* κάποιον με anti light armour (μάλλον; Σαν αμερικανάκι που λέει "I'm a marine and I know!" μιλάω ) όπλο (δεν παρατήρησα αν τρυπάει το φορτηγό/παθαίνει ζημιά, πρέπει να το ξανακοιτάξω μετά). Αυτά είναι ok, πόλεμος και επιβίωση του δυνατοτέρου. 2ο edit: Μασέτα, πρέπει να καθαρίσω τα γυαλιά μου.
Sadako Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Χμμμ.. Γιατί νομίζω ότι κρατούσε μαχαίρι όταν τον αποκεφάλισε??
FarCry Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Καλά, πολύ gore το trailer. Αποκεφαλισμούς, ξελαρυγγιάσματα, να κάνει κιμά τον άλλον απο το 1 μέτρο. Αυτός ο Ράμπο, σε ενδιάμεσο μετά την 3η ταινία, πρέπει να έβλεπε πολύ ταινίες τύπου saw και hostel. :lol: :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Χμμμ.. Γιατί νομίζω ότι κρατούσε μαχαίρι όταν τον αποκεφάλισε?? Γιατί έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν είχα ήχο εκεί που το είδα και δεν άκουσα το ηχητικό εφφέ και νόμιζα ότι του έριξε γροθιά. edit (αμάν με μένα, δεν βλέπω τίποτα): Μασέτα είναι τελικά, οπότε είναι πιο ok. :oops:
tarrasque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 http://br.youtube.com/watch?v=p8KBySFKF8o τα σπάει ο ράμπο, τι τζακ μπάουερ και τσακ νόρις heez da man!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Το έχουμε πιο πριν το trailer. (και πιο πλήρες)
phovos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλα αντε γεια...βολη με το 50αρι απο το μισο μετρο χαχαχαχαχαχ Ειναι λιγο παρακμη βεβαια να βλεπεις το Ραμπο 55 χρονων με ζαρομενο λαιμο απο τις ριτιδες αλλα κραταει ακομα το παληκαρι μας!
hexenlord Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 καλα αμα εχει και κανα curbstomp αλα gears, θα (τε)λ(ε)ιωσω!!
burnin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 επιτελους μετα το ξενερωμα με το pg-13 die hard 4,μια πραγματικη R-RATED ταινια.BRING IT SLY. to die hard 4 itan apisteuto
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Σεβασμος στον Ραμπο , ποιος αλλος τα βαζει με ολο τον στρατο της ρωσιας χρισημοποιοντας μονο ενα τοξο και ενα χασαπομαχαιρο. Και τους ξεκανε. (ολα αυτα για να βοηθησει τον ηρωικο λαο του αβγανισταν!!!!) Ε ρε γλεντια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Σεβασμος στον Ραμπο , ποιος αλλος τα βαζει με ολο τον στρατο της ρωσιας χρισημοποιοντας μονο ενα τοξο και ενα χασαπομαχαιρο. Και τους ξεκανε. (ολα αυτα για να βοηθησει τον ηρωικο λαο του αβγανισταν!!!!) Ε ρε γλεντια Μην είσαι άδικος. Νομίζω ότι είχε και μια οδοντογλυφίδα... Τι να πω. Ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν τον Rambo εν έτει 2007 μου φαίνεται επιεικώς απίστευτο. Παραπέμπω στο μήνυμα του μέλους vagpap, λίγο πιο πάνω.
panagos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ειναι λιγο παρακμη βεβαια να βλεπεις το Ραμπο 55 χρονων με ζαρομενο λαιμο απο τις ριτιδες αλλα κραταει ακομα το παληκαρι μας! Πολύ θα ήθελε να ήταν 55! Το 1946 γεννήθηκε ο Sly. Πάντως πλάκα έχει που οι τελευταίες του ταινίες έχουν σαν title όλο το όνομα του πρωταγωνιστή (Rocky Balboa - John Rambo). Καιρός είναι όσο προλαβαίνει να γυρίσει ένα sequel του The party at Kitty and Stud's
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.