we_will_rise Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δεν είμαι σε κατάθλιψη αντ'αυτού είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Θέλω ωστώσο να πλουτήσω την συλλογή μου με Ελληνικά τραγούδια, όπως τα: 5 Επιστολές (Dust Rhymes), Λάθος Σενάριο (Cold Redoot)... Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσετε...
InlandEmpire Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ε και να ήσουνα καταθλιπτικός και απαισιόδοξος τι έγινε; Ντροπή είναι; Καλά θα έκανες και θα γούσταρες να είσαι. Δεν τα ξέρω αυτά που λες. Τι είδος είναι;
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αν θέλεις στενάχωρο τραγούδι άκουσε το Απόψε σιωπηλοί με στοίχους και μουσική της Βάσως Αλαγιάννη και πρώτη εκτέλεση από τον Νίκο Παπάζογλου. Ίσως το ποιο "βαρύ" τραγούδι χωρισμού. Επίσης στενάχωρα τραγούδια θα βρεις και στους δίσκους του Μιλτιάδη Πασχαλίδη (Όπως το Πεθαμένες καλησπέρες, Πεύκο στην ακρογιαλιά κ.α.)
we_will_rise Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Σε τι είδος να είναι στεναχωρά. Και θα σου πω. Να έχουν δυνατό ρυθμό αλλά τα λόγια να είναι στενάχωρα-μελαγχολικά... Αναφέρομαι σε τραγούδια σαν τις 5 επιστολές απο Dust Rhymes ή το Λάθος σενάριο από Cold Reboot. Αυτά είναι low bap, σε τέτοιο στυλ ας πούμε!!!
kage Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Imogen Heap - Hallelujah Placebo - Running up that hill marianne faithfull - so sad Radiohead- Street spirit carly comando-untitled
we_will_rise Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Imogen Heap - HallelujahPlacebo - Running up that hill marianne faithfull - so sad Radiohead- Street spirit carly comando-untitled Ωραία Kage κι ευχαριχτώ για την συμβολή σου, αναφέρομαι όμως κυρίως σε Ελληνικά τραγούδια!!!
sotoserres Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 κλαιει η μανα μου στο μνημα ο χαρος βγηκε παγανια ο κυρ μανος πεθανε με παρεσυρε το ρεμα ζετορ θες και αλλα??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Υπάρχει πιο στενάχωρο τραγούδι για σας τους άντρες, από το <<Αγαλμα>> ;;
vasilisG7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Άκου κάποια από αυτά: - Δέκα χρόνια - Δημήτρης Μητροπάνος - Χαλάζι έφερε η ψιχάλα - Γιάννης Πουλόπουλος - Άνθρωποι μονάχοι - Βίκη Μοσχολιού - Παπάπονό μου - Δημήτρης Μητροπάνος ...και μη χειρότερα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.