Προς το περιεχόμενο

Πώς βάζω limit στους χρήστες του remote desktop?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω καθε φορά να μπορεί να συνδεθεί μόνο ένας χρήστης, αντί για 2 που ειναι το default.. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό?

Δημοσ.

Στις ιδιότητες του RDP έχεις την δυνατότητα να ορίσεις το μέγιστο

που επιθυμείς...

Αλλά γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό?

Δημοσ.

δεν βρηκα την επιλογη αυτή εκει... μονο να επιλέξω χρήστες με αφήνει, και αν θέλω να ειναι ενεργοποιημένο το remote desktop..

Δημοσ.

Πήγαινε έναρξη-> εκτέλεση-> γράψε gpedit.msc

Μετά πας: computer configuration-> administrative templates-> windows componets-> terminal services-> και βρίσκεις την επιλογή limit number of connections.

Δεν το έχω δοκιμάσει απλά αυτή είναι η πιο πιθανή ρύθμιση που βρήκα γι' αυτό που θες.

Δημοσ.
Θέλω καθε φορά να μπορεί να συνδεθεί μόνο ένας χρήστης, αντί για 2 που ειναι το default

Αναφέρεσαι σε Windows XP?

γιατι απ ότι ξέρω στα xp, έτσι κι αλλιώς, μόνο ένας μπορει να συνδεθεί τη φορά (είτε ειναι remote user, είτε local). Κάθε φορά που συνδέεται ενας νέος, πετάει τους άλλους έξω (και χωρις να τους ρωτήσει. cool! ..)

εκτός αν κάνεις κάποιο hack.

κάνω λάθος;

Ενώ στα Windows 2003, επιτρέπονται ταυτόχρονες συνδέσεις. εκει μαλλον λειτουργεί το setting που γράφτηκε πάνω με το gpedit.msc

Δημοσ.
Πήγαινε έναρξη-> εκτέλεση-> γράψε gpedit.msc

Μετά πας: computer configuration-> administrative templates-> windows componets-> terminal services-> και βρίσκεις την επιλογή limit number of connections.

Δεν το έχω δοκιμάσει απλά αυτή είναι η πιο πιθανή ρύθμιση που βρήκα γι' αυτό που θες.

thanks φιλε, ολα οκ!!! να σαι καλα, δεν σκεφτηκα να παω εκει να δω τις ρυθμισεις!

Και ναι, αναφέρομαι σε win 2003 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...