polaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Θέλω καθε φορά να μπορεί να συνδεθεί μόνο ένας χρήστης, αντί για 2 που ειναι το default.. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό?
RapidShade Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Στις ιδιότητες του RDP έχεις την δυνατότητα να ορίσεις το μέγιστο που επιθυμείς... Αλλά γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό?
polaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 δεν βρηκα την επιλογη αυτή εκει... μονο να επιλέξω χρήστες με αφήνει, και αν θέλω να ειναι ενεργοποιημένο το remote desktop..
Exiled2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Πήγαινε έναρξη-> εκτέλεση-> γράψε gpedit.msc Μετά πας: computer configuration-> administrative templates-> windows componets-> terminal services-> και βρίσκεις την επιλογή limit number of connections. Δεν το έχω δοκιμάσει απλά αυτή είναι η πιο πιθανή ρύθμιση που βρήκα γι' αυτό που θες.
random Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Θέλω καθε φορά να μπορεί να συνδεθεί μόνο ένας χρήστης, αντί για 2 που ειναι το default Αναφέρεσαι σε Windows XP? γιατι απ ότι ξέρω στα xp, έτσι κι αλλιώς, μόνο ένας μπορει να συνδεθεί τη φορά (είτε ειναι remote user, είτε local). Κάθε φορά που συνδέεται ενας νέος, πετάει τους άλλους έξω (και χωρις να τους ρωτήσει. cool! ..) εκτός αν κάνεις κάποιο hack. κάνω λάθος; Ενώ στα Windows 2003, επιτρέπονται ταυτόχρονες συνδέσεις. εκει μαλλον λειτουργεί το setting που γράφτηκε πάνω με το gpedit.msc
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πήγαινε έναρξη-> εκτέλεση-> γράψε gpedit.mscΜετά πας: computer configuration-> administrative templates-> windows componets-> terminal services-> και βρίσκεις την επιλογή limit number of connections. Δεν το έχω δοκιμάσει απλά αυτή είναι η πιο πιθανή ρύθμιση που βρήκα γι' αυτό που θες. thanks φιλε, ολα οκ!!! να σαι καλα, δεν σκεφτηκα να παω εκει να δω τις ρυθμισεις! Και ναι, αναφέρομαι σε win 2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.