profiler Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 xeiroteri fysikotata einai ta skertsakia.oi typoi einai gia ta panigiria oloi.episis o giannis o omorfos...oute lepto den antexo...episis gis madiam tyxh bouno kai genika oi perissoteres seires tou antena.tora teleutaia omos ebale tis <istories mistiriou> pou parousiazoun arketo endiaferon , me oraia plana mousiki atmosfaira,kalous ithopoious.bebaia auti tin magistra ti meimaridi de katalaba ti tin ithelan. episis theiki seira , pou mono auti eblepa apo komikes itan to <xana ap tin arxi> pou distixos to mega ekopse apotoma.akomi o astinomos mpekas oraia seira me oraia ploki. oles oi alles seires einai gia ta mpaza... genika oi kales seires ama den feroun noumera , 8abontai...
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 σόρρυ φίλε μου,αλλά αυτό το ξανα από την αρχή, αναρωτιόμουν καιρό αν το βλέπει κανείς άλλος πέρα από τους συγγενείς των ηθοποιών! μου το συνέστησε φίλος,και στο 1μιση επεισόδιο που είδα,το θεώρησα το λίγο-λιγότερο τραγικό....
767 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 η καλύτερη κωμική σειρά Ήρθε κι έδεσε, η καλύτερη "κοινωνική" ή τελως πάντων όχι κωμική Η Ιωάννα της Καρδιάς τώρα για χειρότερη... δεν ξέρω. το Singles είναι το χειρότερο από τις σειρές που βλέπω, τώρα είναι και το δις Μαδιάμ και το κόκκινο δωμάτιο (στα χειρότερα πάντα) αλλά δεν έχω δει παρά μόνο λίγα αποσπάσματα περιστασιακά η αλήθεια είναι πως δεν αντέχονται... οι πολλές φωνές πειράζουν τα νεύρα μου. έτσι ίσως και να τα αδικώ. ..... μήπως αδικείτε λίγο τα σκερτσάκια, ομολογώ πως το πρώτο που είδα ήταν απαράδεκτο αλλά βλεποντας και άλλα επισόδεια ή τα αποσπάσματα που προβάλουν συχνα είναι τελικά συμπαθητικό για αυτό που είναι. ένα οπτικοποιημένο ανέκδοτο. το λάθος νομίζω είναι ο τρόπος που το προβάλουν. ως κανονική σειρά 30-40 λεπτά λογικό είναι πως για να γεμίσει το επισόδειο μερικά από τα αστεία θα είναι και αποτυχημένα και ίσως και βαρετό να βλέπεις σκετς για μισή ώρα και πάνω. αντίθετα αν το κρατούσαν ώς εμβολημα αστεία ανάμεσα στα διαφημιστικά διαλείμματα του προγράμματος θα ήταν πολύ καλύτερα...
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 κ πάλι σόρρυ, αλλά μετά το 50-50, το Singles είναι το μοναδικό που βλέπετε κατά τη γνώμη μου! τέλος πάντων,περί ορεξεως.................. κολοκυθοντολμάδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.