alex_1992 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 κατα τη γνωμη μου καλυτερη ειναι το 50-50 και χειροτερη το Δι$ Μαδιαμ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δεν ήξερα ότι οι λέξεις "καλό", "ελληνική" και "σειρά" μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση...
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ε τώρα γίνεσαι κακός... Για καλύτερη δεν ξέρω, πάντως για χειρότερη θα βάλω στην κορυφή τα Σκερτσάκια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δεν ήξερα ότι οι λέξεις "καλό", "ελληνική" και "σειρά" μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση... Καλό! Θα προσυπέγραφα... ... αν έβλεπα τηλεόραση.
grigas Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 όλοι βλέπουμε τηλεόραση...απλά μερικοί εδώ μέσα έχουμε κάνει το video on demand πραγματικότητα (να ναι καλά ο θείος...)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλό! Θα προσυπέγραφα... ... αν έβλεπα τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι εγώ βλέπω... (πέρα από τα αθλητικά) Ας αποσύρω και εγώ την υπογραφή μου αν δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη.
tolis_01 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για καλυτερη θα πω το Παρα 5, παρολο που πολλοι το εχουν πλεον βαρεθει, εμενα μ'αρεσει ακομα. Για χειροτερη δεν μπορω να εκφερω γνωμη, αφου το παρα 5 ειναι η μονη μου σχεση με την ελληνικη τηλεοραση (ποια τηλεοραση δηλαδη, να 'ναι καλα τα παιδια που το κανουν capture και το ανεβαζουν στο internet ).
AFANIS_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για χειρότερη δεν ξέρω...αλλά για χειρότερες...πολλές..... απο Μαρίες όμορφες και άσχημες....απο ώρες καλέσ και κακές....προσωπικά τα τρέιλερ βλέπω και χτυπάω το κεφάλι μου...(λέμε τώρα)...... έβλεπα κάπως singles ...αλλά μου έκαναν πολύ εξωπραγματικά τα γεγονότα και το άφησα...αυτό που σιγα σιγά με κέρδισε.....(και είμαι ένας απο τους λίγους)...είναι η τηλεοπτική Λούφα... το 50-50 και το παραπέντε...είναι σαν το ελληνικό ποδόσφαιρο....ενθουσιάζεσαι για λίγο και ξενερώνεις για πολύ...
gohanss4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 καλυτερη σειρα το 50-50 γιατι σειρα που να παιζουν μαζι κορυφαιοι κωμικοι και να κολλανε τοσο μεταξυ τους εχει να συμβει απο εποχη απαραδεκτων.Χειροτερη μαλλον το τυχη βουνο παροτι παω τρελα κοντογιαννιδη!
antreaslam Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 η τηλεόραση ,ανοίγει πολύ συγκεκριμένες ώρες! όταν έχει αθλητικά (οκ , βίτσια είναι αυτά), όταν είμαι σπίτι και έχει 50-50, παρα5, και σίνγκλς (δώστε του μια ευκαιρία,είναι αρκετά συμπαθητικό,και κυρίως,ελαφρώς διαφορετικό από τις υπολοιπες ελληνικές σειρές)! τώρα,για χειρότερη, έχω πολλές υποψήφιες! δραματικές (ανεξαιρέτως), σαπουνόπερες,ασχημες μαρίες,κλπ κλπ, έχει πολλή σαβούρα!
seniorita_gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Για καλύτερη δεν ξέρω, πάντως για χειρότερη θα βάλω στην κορυφή τα Σκερτσάκια. Skersakia to xeirotero.symfwnw. oute ena den einai asteio. Den mporw na katalavw giati kanoun kan ton kopo!
NOMIKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 καλυτερη σειρα το 50-50 γιατι σειρα που να παιζουν μαζι κορυφαιοι κωμικοι και να κολλανε τοσο μεταξυ τους εχει να συμβει απο εποχη απαραδεκτων.Χειροτερη μαλλον το τυχη βουνο παροτι παω τρελα κοντογιαννιδη! +1 kai apo emena isos i moni poy parakoloytho.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.