Προς το περιεχόμενο

Champions League Final 2007

geovard

Ποιός λέτε να το πάρει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός λέτε να το πάρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια που αναφέρθηκαν οι δημοσιογράφοι, να αναφέρω και την πατάτα που μου έκανε εντύπωση. Κάτι λέγανε για το Νέστα και τι καλός παίχτης είναι και πόσο καλό αμυντικό δίδυμο έχει φτιάξει με τον Κοστακούρτα στην Εθνική Ιταλίας και στο τέλος αμολάει ο ένας από τους δύο "το απέδειξαν άλλωστε στο Μουντιάλ". Λεπτομέρεια: ο Νέστα ήταν τραυματίας στο Μουντιάλ και έπαιζε ο Ματεράτσι στη θέση του (δε θυμάμαι αν πρόλαβε κάποιον από τους πρώτους αγώνες, αλλά σίγουρα έλειψε από τους περισσότερους και φυσικά από τελικό, ημιτελικό, προημιτελικό κτλ)

Όσον αφορά την ομάδα της Λίβερπουλ, αφενός δεν πίστευα ποτέ ότι θα άκουγα κακή κουβέντα για τον Κράουτς και ακόμα περισσότερο για τον Τζέραρντ (εκτός αν υπολογίζεται για αμυντικό χαφ) τον οποίο θεωρώ μέσα στους 5 καλύτερους παίχτες του κόσμου. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο το θεωρώ επίσης εξαιρετικό.

Τέλος, ξέχασα να αναφέρω ότι έχει και ένα καλό η απονομή που καθιερώνει ο Πλατινί (αν και εξακολουθώ να τη θεωρώ σαχλαμάρα και ψωνίστικη εκ μέρους του), την αψίδα των νικητών στους ηττημένους. Πολύ όμορφη σκηνή.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια που αναφέρθηκαν οι δημοσιογράφοι, να αναφέρω και την πατάτα που μου έκανε εντύπωση. Κάτι λέγανε για το Νέστα και τι καλός παίχτης είναι και πόσο καλό αμυντικό δίδυμο έχει φτιάξει με τον Κοστακούρτα στην Εθνική Ιταλίας και στο τέλος αμολάει ο ένας από τους δύο "το απέδειξαν άλλωστε στο Μουντιάλ". Λεπτομέρεια: ο Νέστα ήταν τραυματίας στο Μουντιάλ και έπαιζε ο Ματεράτσι στη θέση του (δε θυμάμαι αν πρόλαβε κάποιον από τους πρώτους αγώνες, αλλά σίγουρα έλειψε από τους περισσότερους και φυσικά από τελικό, ημιτελικό, προημιτελικό κτλ)

QUOTE]

Καλα ο Νεστα, αλλα παιζει ο Κοστακουρτα στην εθνικη Ιταλιας???

Δημοσ.

Καλα ο Νεστα' date=' αλλα παιζει ο Κοστακουρτα στην εθνικη Ιταλιας???[/quote']

Ναι με παρτενέρ το Μπαρέζι και τερματοφύλακα το Ντίνο Τζόφ.:-D

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από το Βερνίκο.

Δημοσ.
Καλα ποιος ειναι αυτος ο Κακου που ειπε ο Βερνικος καποια στιγμη???:confused: :mrgreen: Μηπως ειναι ποκεμον?

Γιατι ο "Γκαου" ; Ενταξει ο Kuyt ειναι λιγο "γκαου" αλλα οχι να τον φωναζεις ετσι σε ολο το ματς! :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμ... όσον αφορά τον Κοστακούρτα, εγώ είμαι ο βλάκας... μη δίνετε σημασία. Μάλλον ακούω πολλούς εκφωνητές στην τηλεόραση. Καναβάρο εννοούσα...

Δημοσ.

Παντως ηταν πραγματικα μια γιορτη του αθληματος ασχετα αν καποιοι παντοτε θα το εκμεταλλευονται για να κερδιζουν και να κανουν χρηματα κλωτσωντας ενα τοπι ή λαμβανοντας ποσα απο διαφημσιεις, εισητηρια και αλλα τινα. ΤΟ ποδοσφαιρο ειναι αθλημα και οχι αντικειμενο εκμεταλλευσης....

Δημοσ.

Η LIVERPOOL άπρεπε να το πάρει ήταν καλείτε ομάδα και θα την υποστηρίζω γιατί είναι θρύλος σαν ομάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...