Προς το περιεχόμενο

Champions League Final 2007

geovard

Ποιός λέτε να το πάρει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός λέτε να το πάρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά οι δημοσιογράφοι .................. Όποιος άκουγε sportfm και άκουσε τα όσα είπε ο Σωτηρακόπουλος κατάλαβε πως ελληνική δημοσιογραφία δεν υπάρχει. Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Ντροπή του, τίποτα περισσότερο. Εμπάργκο σε sportfm και sportday..........Έλεος δηλαδή!!!! Τόσο πολύ τους πόνεσε η Milan?

Δημοσ.

Τωρα γυρισα απο Ζαπειο που ειχα παει για φωτογραφιες απο οπαδους... Τον τελικο δεν τον ειδα γιατι ειμουνα 3 ωρες με την μηχανη στο ματι... Ασχετο αλλα τα "μικρο"επεισοδια που εγιναν μεταξυ οπαδων milan και liverpool τα ξεκινησαν....

Ελληνες. Anyway οι Αγγλοι σαν οπαδοι απλα δεν παιζονται, τοση μπυρα δεν με εχουν κερασει ουτε οταν βγαινω με τις ξεκωλες φιλες μου...

Δημοσ.

Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες, Αποψε για μια ακομη φορα επιβεβαιωθηκε η ποδοσφαιρικη παρακμη και στερηση του ελληνικου ποδοσφαιρου

Η κουπα δεν μπορει να χωριστει στην μεση

Δικαιο το Αποτελεσμα!

Δημοσ.
Fooorza Miilaaan!! Milan Campione

Ετσι μπραβο, στα 4 η Liverpool.. You'll never walk alone !! Don't worry ειμαστε εμεις απο πισω σου.. Κολλητα..

Ε μα .. Ξεδωσα τρελλα.. θα τρελλαινομουν αν το σηκωναν παλι τα καφενεια..

στο ειπα ρε μαλακα. εδω ειναι αθηνα θα προσκυνησουνε τα τσαγια. keep walking τωρα. ακομα περιμενω τηλεφωνο το κερατο σου.....

Δημοσ.

καταρχήν,θα συμφωνήσω με κάιζερ(πάλι)και σωτηρακόπουλο,για τον ΜΟΝΙΜΟ mvp της μιλαν,τον πίρλο,που ....κάνει τα πάντα κ συμφέρει!!!

στο θέμα της απονομής,ναι,ήταν αηδία! Αλλά η σκηνή με τους νικητές να κάνουν "αψιδα" στους ηττημένους,είναι πολύ ωραία!

Απιστευτα γελοία η φάση που αναφέρει ο φίλιππος! σε τελικό τσου λου,1ο κοντινό στους επισημους είναι στον πρόεδρο της ερτ!αηδία!

θέαμα πολύ μέτριο,απο 2 από τις αγαπημένες μου ομάδες!

Ειλικρινα,αν βγάλω έξω τα 3 αμυντικά χαφ της λιβερπουλ,νομίζω ότι παίζει ΜΟΝΟ η φανέλα της μπάλα κ την προχωράει στις διοργανώσεις!

Αν το καλοκαίρι,ο παναθηναικός ανακοινώσει ότι με 15εκατ ευρώ,πήρε τον kuyt,κ τον κράουτς επιθετικό δίδυμο, εγώ θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο,μέχρι να σπάσει κάτι από τα 2! και αυτοί,με αυτούς τους 2,τον ζέντεν,κλπ,πήγαν τελικό τοσυ λου! (κ στο προηγούμενο με τον τραορέ κλπ....)!!!Νομίζω ότι αν αυτοί οι παίχτες φορούσαν τη φανέλα μιας ελληνικής ομαδας,δε θα ήταν ΟΥΤΕ στους 8!

Ο μπενίτεθ άργησε να βαλει το κριαρι του παντως!!!!

μαλντινι! καριερα μύθος!

κακά!!ξέρει όση μπάλα [περίπου] ξέρουν όλοι ¨ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ οι έλληνες ποδοσφαιριστές(+kyprioys)!!!

η κωλοφαρδία του πιπο,δεν έχει τέλος!!!ακούμπησε μια φορά τη μπαλα,και έβαλε 2 γκολ!!

εγώ,συνεχίζω να...εκσπερματώνω για τον γκατούζο πάντως!!!!

Δημοσ.

Αντρέα με βρίσκεις 100% σύμφωνο για την φανέλα της Λίβερπουλ.Και εγώ πιστεύω πως και την Μίλαν η φανέλα την έφτασε σε συνδυασμό με 2-3 παίχτες της που ξέρουν λίγο μπάλα.Γενικά πολύ μέτριος τελικός για το όνομα και την ιστορία των 2 ομάδων.

Δημοσ.

Ανταπόκριση από το γήπεδο, στο οποίο ήμουν τυχερός να βρεθώ κερδίζοντας σε διαγωνισμό:

Ξεκινάω από το τέλος: Όταν χάνεις στο τέλος με τα νεύρα τσιτωμένα, και αντί να γιουχάρεις, να γκρινιάξεις, να φύγεις από το γήπεδο, μένεις μέσα και φωνάζεις "you 'll never walk alone" αποδεικνύεις έμπρακτα τον -αθλητικό- πολιτισμό σου. Και είτε μας αρέσει, είτε όχι οι Αγγλάρες ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ τρόπο συμπεριφοράς στα γήπεδα. Τους λέμε ξενέρωτους, δε φωνάζουν (ισχύει) αλλά δεν κάνουν επεισόδια(πλέον) και ΞΕΡΟΥΝ να χειροκροτούν. You 'll never walk alone λοιπόν, και μεγάλη ανατριχίλα μέσα στο γήπεδο.

Τι να λέμε ρε παιδιά, εδώ στεναχωρήθηκα εγώ, και αυτοί που κάνανε τόσο δρόμο, έξοδα, ταλαιπωρίες (και στο κάτω-κάτω είναι και ομάδα τους) είχαν το κουράγιο να φωνάζουν τον ύμνο της Λίβερπουλ και να χειροκροτήσουν τη ΜΙλαν. ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ τους. Αν μάλιστα αντιπαραβάλλω τη συμπεριφορά αυτή με κάποιες περιπτώσεις"Ελληνικών" συμπεριφορών που έχω υπ' όψιν, η διαφορά φαίνεται χαοτική. Το "φίλαθλο πνεύμα" γεννήθηκε εδω, αλλά μάλλον εδώ πέθανε κιόλας.

Κατά τα λοιπά, πλέον δεν τίθεται θέμα, ως χώρα μπορούμε να διοργανώσουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ολυμπιακοί αγώνες(άψογα), Ράλι Ακρόπολις, champions league, κλπ, κλπ. Η εμπειρία υπάρχει, και απ' ότι φαίνεται αξιοποιείται σωστά. Το στάδιο ήταν όμορφο, η ατμόσφαιρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, και μόνο μελανό σημείο η μάλλον πρόχειρη παρουσία της Αστυνομίας. Σαρδελοποιήθηκα 4 φορές από το σταθμό ΕΙρήνη μέχρι τη θύρα, και πουθενά δεν έγινε σωστός έλεγχος. Μάλλον εκεί ήθελε δουλίτσα ακόμα. Συνολικά πάντως νομίζω ότι προσθέσαμε άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση στο ενεργητικό μας

Μπράβο στη Μίλαν, ήταν ικανή και τυχερή και κατάφερε να πάρει το κύπελλο.

Αυτό που μου μένει: Η εικόνα του Εγγλέζου που μέσα στην πίκρα του ΑΜΕΣΩΣ μετά το τέλος του τελικού γυρίζει και δίνει το χέρι του στον ΑΓΝΩΣΤΟ Ιταλό που ήταν δίπλα του και του λέει "congratulations".

Δημοσ.

Μπράβο ρε Βαγγέλη, καλά κάνεις και τα γράφεις. Αυτό θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν πια όλοι οι Έλληνες, μετά από τόσες διοργανώσεις που έχουν γίνει, όπως λες κι εσύ. Νίκησες; Άριστα! Έχασες; Ε, εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Μένεις στο γήπεδο, χειροκροτάς και το ευχαριστιέσαι. Φαντάζεσαι να έχανε ελληνική ομάδα; Θα εξαφανίζονταν σχεδόν όλοι μετά τη λήξη. Κι όλ' αυτά που λες, με τους Άγγλους πιωμένους, έτσι; Που ξέρουμε πόσο εύκολα μπορεί να παρεκτραπεί ο ψιλομεθυσμένος.

Σε μισώ λίγο που κέρδισες εισιτηριάκι βέβαια, αλλά χαλάλι. Άντε και του χρόνου!

Α, σημείωση: Είδε κανείς τα ρεπορτάζ του Γιώργου Μίνου με τους Ιταλούς οπαδούς; Τι άτομο είναι αυτό; Είναι αυτός που κυνηγάει τους διαιτητές μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Από ιταλικά ήξερε μόνο να πει "duo-zero?", "tre-zero?" και μετά, όταν άρχιζαν να παρλάρουν οι Ιταλοί και του έλεγαν διάφορα, έλεγε "ακούσατε και τους Ιταλούς φιλάθλους ενθουσιασμένους". Δε γίνονται αυτά!

Δημοσ.
Καλα ποιος ειναι αυτος ο Κακου που ειπε ο Βερνικος καποια στιγμη???:confused: :mrgreen: Μηπως ειναι ποκεμον?

Χαχαχαχαχα!!! Ναι, είναι πρώτος ξάδερφος του Πίκατσου!!

Δημοσ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Όντο αν τού αρέσουν οι Έλληνες σαν λαός απάντησε το γνωστό, una ratsa una fatsa!

Πάντως ρε παιδιά μεγάλα τα μεγέθη των ομάδων.Έχουν κατακτήσει συνολικά δώδεκα!! κύπελα.Τουλάχιστον αφού δεν πρόκειται καμμιά Ελληνική ομάδα να γευτεί τέτοια χαρά, καλό είναι να διοργανώνουμε άψογους τελικούς να παίρνουμε κι εμείς έστω κι έτσι λίγη χαρά.

Να βγάλω καί λίγη κακία?

Κοίταζα κατά την έξοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο να δω τον Ολυμπιακό:oops: όπως είχε πεί ο Κόκκαλης αλλά όπως λέει καί το τραγούδι τού Χατζηγιάννη ''Μόνο στα όοονειρααάα,μόνο στα οοοονειραάααα''.

Αυτό ισχύει βέβαια γιά όλες τις Ελληνικές ομάδες.

Δημοσ.

Προς Κόκκαλη και περι τελικού τσου-λου 2 παροιμίες.

Με πορδές δεν βάφοντε αυγά και ο Μανώλης (Σωκράτης) με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια.

Εχτές αποδόθηκε δικαιοσύνη.Η καλύτερη εχθές Λιβερπουλ έχασε από τη Μίλαν,ενω πριν από 2 χρόνια στην Πόλη η καλύτερη Μίλαν είχε χάσει από τη Λίβερπουλ.

Αλλά τι να λέμε τώρα,τεράστια μεγέθη και οι δύο ομάδες,11 κούπες Τσου λου βγήκαν εχτές στο γήπεδο.Μπορεί να μην πάιχτηκε μπάλα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι παίζουν αυτοί οι τεράστιοι σύλλογοι καθηλώνεσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...