Προς το περιεχόμενο

Champions League Final 2007

geovard

Ποιός λέτε να το πάρει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός λέτε να το πάρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΘΕΛΩ να το πάρουμε ξανά και με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Γεια σου ρε Αγγελάρα.

Δημοσ.
Γεια σου ρε Αγγελάρα.

με την βοηθεια του θεου τον πα... ο παοκ που και που. κλασικο συνθημα.

Δημοσ.
άργησα γιατί αντιστεκόμουν στον πειρασμό να βάλω 3η επιλογή "ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ, ΚΑΜΙΑ".
καλα εσυ παιξε ουεφα νεξτ γιαρ και πολυ σου ειναι...χχεεεχχεε.γκοου ρεεεεντς!υ.γ.λουσι ισπανια τι εισαι ρε?ρεαλ φανταζομαι χουντικεεεε.ουστ.;p)
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα η βραδιά του μεγάλου τελικού ε? Παιδιά παρόλο που μου αρέσει σαν ομάδα πολύ η Liverpool, θα το πάρει η Milan... Έχει και αυτή ομαδάρα...

Δημοσ.
Παιδιά σήμερα η βραδιά του μεγάλου τελικού ε? Παιδιά παρόλο που μου αρέσει σαν ομάδα πολύ η Liverpool, θα το πάρει η Milan... Έχει και αυτή ομαδάρα...

kαλα εσυ μας κουφανες.σ αρεσει σαν ομαδα η λιβερπουλ...εγω τη σιχαινομαι την μπαλα που παιζει και ας ειμαι φανατικος...πιο ταιριαστο θα ταν να λεγες ομαδαρα η μιλαν,αλλα η κουπα θα παει στο λιμανι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν, τον τελικό θα τον δω κάπου από το 30' και μετά (λόγω δουλειάς), οπότε αν η Μίλαν δεν έχει καταφέρει να βάλει γκολ μέχρι εκείνη την ώρα, να ξεχάσει το Champions League. Μετά ξυπνάει ο... θεός (δηλαδή εγώ) και παίρνει φόρα η Λίβερπουλ.

Δημοσ.

Αφου δεν περασε η μαντσεστερ τελικο ας το παρει οποιος να ναι...αρκει να δουμε πολλα γκολ...ενα 5-4 ας πουμε :-D :-D

Δημοσ.

5-5 κανονικη διαρκεια 6-6 παραταση κ στα πεναλντι να πανε να πνηγουν ποιος θα το παρει..

• Moderators
Δημοσ.

H tink και η tina υποστηριζουν Liverpool, αλλα δεν δικαιουμαι αλλες ψηφους σνιφ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

1) Πολλά γκολ σε τελικό; Χλωμότατο το κόβω.

2) Georgeman, αφού η ερώτηση δεν είναι τι υποστηρίζετε, αλλά ποιος πιστεύετε ότι θα το πάρει.

Τέλος, 3) Μιλανέζοι την πατήσατε! Τελικά θα δω όλο τον αγώνα από την αρχή! Το έχετε χάσει το Τσου. Πάμε ρε Στίβεν! 2-0! (πρώτο γκολ στο 60+ και δεύτερο στο 80+)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...