Προς το περιεχόμενο

Champions League Final 2007

geovard

Ποιός λέτε να το πάρει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός λέτε να το πάρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι 2 από τις πολύ αγαπημένες μου ομάδες , οπότε δε με πειράζει όποια εκ των 2 κ να το πάρει,αλλά θα δώσω την ψήφο μου στην μίλαν αυτή την φορά!

Την ίδια άποψη έχουμε.Στην Κωνσταντινούπολη ήμουν με την Λίβερπουλ επειδή την συμπαθώ κι αυτή καί επειδή ήταν 3-0 πίσω στο σκορ, αλλά αυτή τη φορά είμαι καθαρά με τη Μίλαν.

Ο Αντσελότι είπε ότι δεν ήθελε την Λίβερπουλ γιά αντίπαλο, γιατί έχει αποκτήσει μιά νοοτροπία Μεσογειακής ομάδας με τον Μπενίτεθ, ενώ με την Μάντσεστερ θα ήταν διαφορετικά καί η ομάδα του θα εύρισκε περισσότερο ελεύθερο χώρο.

Δημοσ.

Δεν εχω ιδιαιτερς συμπαθειες σε ομαδες του εξωτερικου αλλα τρελενομαι για ομορφη μπαλα και ευχομαι να δουμε ενα τελειο τελικο :D

Πιστευω οτι η Μιλαν το θελει οσο τιποτα(λιγο περισσοτερο απο την Liv)και θα το παρει με τον παραπανω τσαμπουκα / θεληση :)

Δημοσ.
Δεν εχω ιδιαιτερς συμπαθειες σε ομαδες του εξωτερικου αλλα τρελενομαι για ομορφη μπαλα και ευχομαι να δουμε ενα τελειο τελικο :D

Πιστευω οτι η Μιλαν το θελει οσο τιποτα(λιγο περισσοτερο απο την Liv)και θα το παρει με τον παραπανω τσαμπουκα / θεληση :)

Δεν κολλάει καί πολύ αυτό πού λες.Γιατί αφού τρελένεσαι γιά όμορφη μπάλλα δεν νομίζω να στην προσφέρει ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟ κ.λ.π.

Οπότε θα έπρεπε να έχεις συμπάθειες στις ξένες ομάδες γιατί εκεί δεν κακοποιείται το ποδόσφαιρο.:neutral:

Δημοσ.

Αν ο Γκατουζο παιξει και ειναι σε μερα η Μιλαν θα το σηκωσει σχετικα ευκολα... Αν αυτος ο παιχταρας δεν μπορεσει τοτε η Λιβερπουλ εχει πιθανοτητες.

Δημοσ.

Ξερετε αν υπαρχει καποιο site που να εχει διαγωνισμο που κερδιζεις εισιτηρια για τον αγωνα της Τεταρτης??? Καπου το ακουσα και ψαχνω!!

Δημοσ.

Καλά ρε φίλε, για τελικό UEFA και θες να βρεις εισιτήρια δυο μέρες πριν; Μας δουλεύεις? :D

Δημοσ.

Αν διαθέτεις 2000 ευρω θα βρείς εισητήριο.

Προπαραμονή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπαρχει άλλος τρόπος.

Αν θεωρείς τον εαυτό σου τόσο τυχερό να κερδίσεις εισητήριο του τελικού καλύτερα να παίξεις κανένα τζόκερ.:-D Πιο πολύ θα το ευχαριστηθείς!

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν θα στηθεί καμιά οθόνη στο κέντρο για το ματς; Αν και παίζει να βρέχει, αλλά πιστεύω θα έχει χαβαλέ. Κάπου άκουσα ότι για λόγους ασφαλείας δε θα έχει τίποτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει.

Εννοείται Μίλαν!

Δημοσ.

φιλε στο Καλλιμαρμαρο θα εχει στανταρ οθονη.. τωρα για αλλου δ εχω ακουσει, αλλα δ παιζει καπου θα υπαρχει..

Δημοσ.

in.gr: "Όπως διευκρίνησε η UEFA, ο τελικός δεν θα μεταδοθεί στις γιγαντοοθόνες που βρίσκονται στην ΑΘήνα για λόγους ασφαλείας."

Δημοσ.

Προγνωστικά σε τελικό (ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ τελικό!), είναι εντελώς κουτό να κάνει κάποιος!

Είδατε στην Πόλη το 2005 (και μάλιστα μερικοί - όπως εγώ - ΜΕΣΑ στο γήπεδο), οτι η Μίλαν νικούσε στο πρώτο ημίχρονο 0-3 και μέσα σε ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ, δέχτηκε ΤΡΙΑ γκολ και τέλος... το έχασε το τρόπαιο!

Οπότε... ΔΕΝ κάνει κάποιος προγνωστικά σε τελικό.

Κάποιος εδώ γράφει, οτι θα το πάρει η Μίλαν που έχει... περισσότερο "νεύρο"!

Η Μίλαν έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "νεύρο", πάθος, "δίψα" για να το πάρει από την Λίβερπουλ;;;

Με ποιο κριτήριο το έγραψε;

ΕΚΤΟΣ του Γκατούσο (και του Μαλντίνι)... ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ της Μίλαν έχει πάθος για να το πάρει;

ΑΠΛΑ... είναι ΟΝΤΩΣ παιχταράδες ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Ενώ στη Λίβερπουλ... και η "κουτσή Μαρία" στη σύλλογο, είναι Ή ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, μανιακός με την ομάδα του Άνφιλντ!

Υπάρχει κάποιος παίκτης της Λίβερπουλ που δεν παίζει με μανία και πάθος;;;

Εδώ είχανε ΣΦΑΧΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο Ρίισε και ο Μπέλαμι, την προηγουμένη του παιχνιδιού με την Μπάρτσα... και ΕΠΑΙΞΑΝ κι οι δύο, ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΚΑΙ οι δύο και μάλιστα... ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ στο δεύτερο τέρμα της Λίβερπουλ!

Αν κάποιος για μένα υπερέχει αγωνιστηκά, είναι η Μίλαν. Έχει ΦΟΒΕΡΟ κέντρο. Αλλά... δεν έχει ΕΠΙΘΕΣΗ! Μ' έναν "μαϊμού" επιθετικό παίζει! ΟΛΑ σχεδόν τα γκολ της, τα βάζει το κέντρο (Κακά)! Και έχει ΕΝΑΝ σπουδαίο στόπερ, τον Γκατούσο.

Όμως, αφ' ενός η Λίβερπουλ έχει καλή επίθεση, έχει ΕΞΙΣΟΥ καλό κέντρο (ΣΧΕΔΟΝ εφάμιλλο με την Μίλαν), έχει ΑΡΧΗΓΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ παίκτη (Τζέραρντ... αλλά ΚΥΡΙΩΣ έχει ΠΑΘΟΣ, μανία για την νίκη, τους πιάνει φρενίτιδα! ΚΑΙ τους παίκτες ΚΑΙ τους φιλάθλους, οι οποίοι ΦΥΣΙΚΑ είναι ΜΑΚΡΑΝ οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου... Όχι ΑΠΛΑ... ο "12ος παίκτης", αλλά... ο "15ος"!

Έχανε 0-3 η Λίβερπουλ στην Πόλη και ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε σταματήσει να φωνάζει & να τραγουδά... και να λέει οτι το τρόπαιο αυτό ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στην Αγγλία!

ΠΩΣ να ΜΗ κερδίσεις, με τέτοιους οπαδούς να σε υποστηρίζουν;

Η Μίλαν έχει πάει 10 φορές στο τελικό και το πήρε έξι...

Η Λίβερουλ έχει πάει έξι φορές, το ΠΗΡΕ ΠΕΝΤΕ (και το έκτο το έχασε με εκείνο τον... απίστευτο κατακριταίο τρόπο, στον δραματικό τελικό του Χέιζελ!).

Αυτά πιστεύω εγώ.

Είμαι οργανωμένο μέλος της Λίβερπουλ ("GR LFC Supporters Club") στην Αθήνα, ΘΕΛΩ να το πάρουμε ξανά και με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Αλλά... ΠΑΝ' ΑΠ' ΟΛΑ, θέλω να γίνει ΜΑΤΣΑΡΑ! Κι ας χάσουμε...

Αυτά...

Και κρίμα στην ΚΩΛΟ-ΟΥΕΦΑ που τα σκάτωσε έτσι με τα εισητήρια!

Είναι ΚΡΙΜΑ να έχω πάει σε τόσα ματς, να έχω πάει στον ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... και στην Αθήνα, στην ΠΟΛΗ ΜΟΥ (!) να μη μπορέσω να πάω!!!

Κρίμα...

Αυτά... Καλή τύχη στους αντιπάλους... και να το πάρει η Λίβερπουλ, μα τον ΤΟΥΤΑΤΗ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...