Προς το περιεχόμενο

Champions League Final 2007

geovard

Ποιός λέτε να το πάρει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός λέτε να το πάρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Liverpool 4ever. ΔΕ μασάμε μία. Αφού περάσαμε Τσέλσι και Μπάρτσα, τελείωσε. Απορώ γιατί δε γίνεται η απονομή από τώρα λοολλοολ να δω άμα χάσουμε τι θα λέω

Δημοσ.

τι να πεις?

μετα το προπέρσινο που μας κάνατε ρεζίλι με την τρελή ανατροπή

μόνο αν φάτε καμιά τεσσάρα μπορεί να στρώσει λίγο...

άσε και το έβλεπα με συντοπίτη σου και έλεγε πως θα κερδίσει η Λιβερ στο 3-0 και μετά δε με χώραγε ο τόπος να κρυφτώ

• Members
Δημοσ.

Χωρίς να με ενθουσιάζει καμία από τις δύο, θα προτιμούσα την Μίλαν...

Δημοσ.

Ακουσα στο sport fm οτι οι αγγλοι fan της liverpool θα συναντηθουνε τιν τριτη στο Συνταγμα. Εχει ακουσει κανενας τιποτα σχετικο?

Δημοσ.

είναι 2 από τις πολύ αγαπημένες μου ομάδες , οπότε δε με πειράζει όποια εκ των 2 κ να το πάρει,αλλά θα δώσω την ψήφο μου στην μίλαν αυτή την φορά!

ΥΓ:ο γκατούζο, (ίσως κ μετά τον κακά),είναι ο 2ος παίχτης(μαζί με τον πίρλο κ τον νέστα) που θα ήθελα από τη μίλαν στην ομάδα μου! Είναι τρομερό εργαλείο μέσα στο γήπεδο,και γνωρίζει τέλεια το ρόλο του!

ΥΓ2:κάποιος ανέφερε κάτι για μια μπάγερν.... Τώρα,δε μπορώ να καταλάβω σε αμιγώς αθλητικό τόπικ,γιατί κάποιοι....βρίζουν!

Δημοσ.

Θέλω να το πάρει η λίβερπουλ, γιατί πιστεύω οι της μίλαν είναι τελειώς χαπακωμένοι. Καλά εκτός από τους σαραντάρηδες, ένας θεός ξέρει τι έδωσαν στον γκατούζο στα ημιτελικά και ήταν έτοιμος να δείρει όλη την μάντσετσερ μόνος του !

Δημοσ.

Χαλαρά Liverpool! Κρίμα που δεν περασε η manchester, η κ@υλα θα ηταν διπλασια αν το πέρναμε απο αυτούς. Και επιπλέον χασαμε και την μοναδικη ευκαιρια να δουμε οπαδους δυο αγγλικων ομαδων αντιπαλους στην Αθηνα. Θα γινοταν η Αθηνα γούβα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...