Προς το περιεχόμενο

Τηλεχειριστήριο για PC

V for Vagelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με την απαίτηση για media center, απλά βάζεις το plug-in για media center πάνω στα XP pro, ώστε να συνεργάζονται τα windows με infrared

Ξέρει κανείς για GOM????

Δημοσ.

Ένα τυπικό τηλεχειριστήριο + δέκτης υπερύθρων κοστίζουν περίπου 35-45?.

Με 60-70? αγοράζεις USB ή PCI TV η οποία έχει δέκτη υπερύθρων + τηλεχειριστήριο.

Αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις κάτι παραπάνω, αξίζει την διαφορά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε Βαγγέλη, νομίζω ότι υπάρχει μια πιο οικονομική και γενική λύση. Θυμάμαι παλιότερα ότι μου είχε δώσει ένας φίλος έναν δέκτη υπερύθρων από κάρτα τηλεόρασης και τον οποίο τον χρησιμοποιούσα με ένα οποιοδήποτε τηλεκοντρόλ μέσω ενός προγράμματος που ονομαζόταν UICE. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστήριζε ένα σωρό δέκτες υπερύθρων (νομίζω όχι μόνο καρτών τηλέόρασης) και νομίζω ότι αν πάρεις κάποιον γνωστό δέκτη (πρέπει να κοστίζουν γύρω στα 15 ευρό) θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με οποιοδήποτε τηλεκοντρόλ έχεις στο σπίτι και για οποιοδήποτε πρόγραμμα στα Windows. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι αντιστοίχιση κάθε κουμπιού με κάποια λειτουργία. Εμένα δούλευε άψογα πάντως.

Δημοσ.

βασικά εγώ έχω tuner ένα AverTV studio 303 και με τo χειριστήριο του έκανε αυτά που ήθελα τo πρόβλημα είναι ότι με την μετακομίσει έχασα τον δεκτη και τώρα απλά το έχω και κάθεται παίζει να βρω τέτοιο πράμα ?

Δημοσ.
και νομίζω ότι αν πάρεις κάποιον γνωστό δέκτη (πρέπει να κοστίζουν γύρω στα 15 ευρό)

που μπορούμε να βρούμε τέτοιο δέκτη???

Επισκέπτης
Δημοσ.
που μπορούμε να βρούμε τέτοιο δέκτη???

Δυστυχώς από όσο έψαξα το πρόγραμμα που πρότεινα δεν δουλεύει με τους κλασικούς IrDa δέκτες. Στο http://www.mediatexx.com/hardware.htm έχει μια λίστα απο υποστηριζόμενους δέκτες τους οποίους δεν γνωρίζω. Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα ας μας πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...