V for Vagelis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ψάχνω για τηλεχειριστήριο που να συνδέεται στο PC μέσω ασύρματου USB. Το θέλω κυρίως για να ρυθμίζω τον ήχο. Έχει κανείς κάτι υπ' όψιν του;
gkastros Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 giati den pernis ixia me tilexiristirio?? an den kano lathos iparxun polla montela arketa ftina pu to kanun auto
V for Vagelis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Το έχω σκεφτεί κι αυτό. Όμως άμα βρω κάποιο χειριστήριο σε καλή τιμή δεν υπάρχει λόγος να δώσω επιπλέον χρήματα για να πάρω καινούρια ηχεία. Εξάλου είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έχω.
Vatos_locos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 κανένα που να δουλεύει με μπλε δόντι μιας και το έχουμε υπάρχει ? αλλά να υποστηρίζει τηλεχειρισμό winamp/media player και γενικά να κάνει πολλά ?
nik00ss Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 εγω θα ελεγα τηλεχειρισμο με bluetooth.τι κινητο εχεις? το εχω δοκιμασει με το p910 της ericsson.μια χαρα.ασε που με το bluetooth δεν χρειαζεται να εχεις οπτικη επαφη.κυκλοφορουν κατι προγραμματα java για κινητα.στο δικο μου κινητο ηταν αμφιδρομη η εποικινωνια και εβλεπα και την λιστα των τραγουδιων που ειχα φορτωσει στον υπολογιστη !
Vatos_locos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 εμένα δεν παίζει να κάνει άσε που απο κινητά είμαι τελείως άχρηστος ένα Sharp 550SH έχω άν έχεις κάτι στο νού σού πέρνα απο το Προφίλ μου και άσε ενα pm
nik00ss Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 για απλα κινητα υπαρχει αυτο το java προγραμμα που σας ειπα,αρκει το τηλεφωνο να εχει bluetooth που μην ειναι κλειδωμενο!!!!! (vodafone live).απλα εκει εχεισ τις επιλογες αυξομιωσεις της εντασεις (winamp,powerdvd κ.τ.λ) και next previous.και φυσικα η υπαρξη usb bluetooth adapter στο pc.vatos μολις το βρω θα σου κανω pm.
tech25 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δειτε εδω... http://divxstation.com/article.asp?aId=62&page=1
Vatos_locos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 καλό είχα φιάξει κάποτε ένα ένα τέτοιο για τα pin τις μητρικής μου κάι δεν έχω ιδέα που είναι πια αλλα θα προτιμούσα κάτι με bluetooth γιατί δεν θα χρειάζεται να είμαι μπροστά του αλλα θα μπορώ να είμαι και στο διπλα δωμάτιο πχ και να αλλάζω μουσική
V for Vagelis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Βασικά ψάχτηκα λίγο, αλλά δε βρήκα κάτι. Υπάρχει βέβαια χειριστήριο, αλλά μόνο μαζί με πρόγραμμα για κάρτα τηλεόρασης (το οποίο νομίζω συνδέεται με ασύρματο δέκτη USB). Δηλαδή για να κάνω τη δουλειά μου πρέπει είτε να αγοράσω τέτοιο πρόγραμμα είτε το κινητό μου να υποστηρίζει bluetooth; Μου φαίνεται περίεργο, σκέτο τηλεχειριστήριο δεν υπάρχει στην αγορά;
Jojos170304 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Υπάρχει remote control της microsoft στα 25 ευρώ. Ψάξτο στο σκρουτζ. Επειδή τελευταία έψαχνα κ εγώ κατέληξα σε μία κάρτα tv η οποία έχει κ remote control και είναι κάτω από 50 ευρώ. Α κ μία ερώτηση: Επειδή από τότε που χρησιμοποίησα GOM player δεν τον αλλάζω με τίποτα, ξέρει κανείς κάνα add-on για να καλιμπράρω τα πλήκτρα του remote control σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου στον GOM player? (Τις βασικές λειτουργίες τις κάνει αυτόματα, αλλά έλεγα αν υπάρχει κάτι πιο σοφιστικέ!)
DioNiSis_000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 το προγραμμα που λεει ο nik00ss ειναι το bluetooth reomte control λειτουργει με ολα τα κινητα με java και μπορεις να χειριζεσαι το ποντικι και sortcuts του πληκτρολογιου αναλογα με το καθε προγραμμα που εχεις. μονο που δεν ειναι freeware
status Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 to kalitero xeiristirio soy tha einai to kinhto sou..afou uparxoyn polla applets gia diafora programmata gia pc.. yparxei k editor gia na ftiaksis diko soy applet gia programma poy thes esi..
Vatos_locos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ναι αλλά τα πιο πολλά ζητάνε Media Center εγω πχ ψάχνω κάποια bleutooth λύση και το τηλέφωνό μου δέν κάνει τέτοια γιατί όπως λέει ο nik00ss ειναι κλειδωμενο (vodafone ) το bluetooth reomte control το έχω και full αλλά το τηλέφωνό μου δέν ξεκινά κάν την εγγατάσταση του Client δεν αναγνωρίζει ούτε .Jar ούτε .Jad αρχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.