tierney Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 έχω σε δίκτυο το macbook με το pc (το οποίο έιναι συνδεδεμένο ενσύρματα ethernet στο wag200g της linksys). Το θέμα είναι ότι παρατηρείται ταχύτητα της τάξεως του 1MB/s, ή και λιγότερο. Το σήμα είναι full.. Το έχω πάει και ακριβώς δίπλα στην κεραία του router. Από παρεμβολές έχω ένα ασύρματο τηλ. αλλά το έχω βγάλει από την πρίζα και καμία βελτίωση.. Επίσης, μπορώ να συνδέσω κατευθείαν mac-pc με το υπάρχον καλώδιο ethernet? χωρίς το router? Ή συνδέω και το mac στο router? Θα δω διαφορά σε ταχύτητα;Τι ρυθμίσεις απαιτούνται; Απλά μια παράκληση... Επειδή είμαι πολύ καινούριος στα δίκτυα και σ'αυτά, όοοοοσο πιο κατατοπιστικές απαντήσεις γίνεται.. Σας ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 dokimase kai apeuthias to pc me mac me cross kalodio na dfeis an tha allaxei kati.
tierney Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 cross καλωδιο ποιο είναι; είναι αυτό που συνδέεται τo pc στο router? απο εκεί και πέρα θέλει άλλη ρυθμιση;
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 CROSS EINAI AUTO POU INE ANESTRAMENO mesa .tora ta misa router pezoun me oti nane.apo to pos einai ta kalodia mesa tha deis.sto kanoniko kalodio ine os exei 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 6-6 7-7 8-8 eno sto cross 1-3 2-6 3-1 4-4 5-5 6-2 7-7 8-8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.