Reithar Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πριν τρεις βδομάδες περίπου είπα να ξεκινήσω το overclock στην κάρτα μου . Αρχικά έβαλα clocks 621/999, αλλά καθώς άρχισαν να εμφανίζονται που και που τα artifacts που βλέπετε παρακάτω , άρχισα να κατεβάζω τα clocks ανά ένα βήμα κάθε φορά . Τελικά κατέβηκα και πάλι σε stock ρυθμίσεις αλλά τα artifacts παραμένουν και η σύχνοτητα εμφάνισείς τους ανέβενει. Πως το βλέπετε το πράγμα? Πίσω στο πλαίσιο για αλλαγή κάρτας? Επίσης όσοι κάτοχοι της ίδιας κάρτας αν μπορούν ας ποστάρουν σε τι clocks την έχουν . Λίγο εύκολα δε τα τίναξε ρε παιδιά? Δε νομίζω δηλαδή ότι έκανα καν extreme overclock Σημείωση : Τα artifacts εμφανίζονται μόνο στη γη λόγο acceleration από GPU. Το υπόλοιπο backround είναι στατικό.
Ailuros Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πρώτη φορά βλέπω κάρτα με επιλεκτική ιλαρά :Ρ Για δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση οδηγών, μπας και έχει κολλήσει καμιά ρύθμιση.
Reithar Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πρώτη φορά βλέπω κάρτα με επιλεκτική ιλαρά :Ρ Για δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση οδηγών, μπας και έχει κολλήσει καμιά ρύθμιση. Πριν μερικές μέρες έκανα format λόγο αγόρας νέου δίσκου . Το πρόβλημα υπήρχε πριν και το format δεν άλλαξε τίποτα Επίσης να σας τονίσω ότι το πρόβλημα δεν είναι μονάχα σ'αυτό το 3d wallpaper αλλά σ'οτιδήποτε έχει να κάνει με acceleration απ'την κάρτα . Games , το UI των Vista κ.τ.λ.
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 RMA και πες <<Ξαφνικά μου έβγαζε artifacts. Δεν ξέρω γιατί>>
FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Prota kaneis ti @@ kai meta pas na ta mpaloseis . Sas efage to OC
isaias1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Pigaine tin sto plaisio k kane ton anixero!den iparxei periptwsi na min stin allaxoun!exoun lefta autoi!tosa mas trwne kathe mera!k sto katw katw den xrewnontai tipota!tha tin steiloun pisw stin etairia k tha tin allaxei.An den ithelan na tis kanoume oc tha tis eixan kleidwmenes...
Reithar Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ε σιγά δεν έκανα και τίποτα. Ενα overclock έκανα που στο κάτω-κάτω το υποστηρίζει και o driver ο ίδιος δηλαδή . Ελπίζω η νέα κάρτα να τα πάει καλύτερα για θα ξαναφάει OC
Lafas1987 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Θα την πας πίσω και θα στην αλλάξουν μια χαρά. Πάντως πολύ περίεργο αυτό. Χαλάνε πολύ δύσκολα οι κάρτες γραφικών πλεον. Reithar αυτό που λες δεν ισχύει καθώς σου λέει ότι δεν ευθήνεται αν καταστραφεί η κάρτα.
Reithar Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Θέλουν λεει να την ελένξουν και αυτοί την κάρτα . Το πρόβλημα είναι ότι δε το κάνει και παρά πολύ συχνά αυτό που είδατε. Αμφιβάλλω αν μπορούν να αφιερώσουν τις ώρες που πρέπει για να δουν και αυτοί το πρόβλημα. Προβλέπω ότι θα μείνω με την 7300 για κάμποσο :-x . Τους έδεικσα screenshots αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.