Kostas75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλησπέρα! Πρόσφατα πήρα ένα κινητό Sharp Vodafone McLaren Mercedes 770SH. Μόλις προσπάθησε ένας φίλος μου να μου μεταφέρει κάποια αρχεία MP3s από το δικό του κινητό στο δικό μου μέσω Bluetooth διαπίστωσα ότι προσπαθεί να τα αποθηκεύσει πάντα πρώτα στη μνήμη του τηλεφώνου! Αποτέλεσμα είναι να έχω μια κάρτα μνήμης 1GB και να μην μπορώ να μεταφέρω άνετα αρχεία εκεί παρά μόνο μεταφέροντας κάθε φορά ένα αρχείο (και μόνο μέχρι περίπου 5MB!) στη μνήμη του τηλεφώνου και μετά στη κάρτα μνήμης!! Καταλαβαίνετε ότι αυτό μόνο λειτουργικό δεν είναι, αντίθετα είναι πολύ άβολο και εξαιρετικά χρονοβόρο αν πρόκειται για πολλά αρχεία. Θα ήθελα αν γίνεται να υπάρχει επιλογή να μεταφέρω ότι αρχείο λαμβάνω κατευθείαν στην κάρτα μνήμης (microSD 1GB). Ξέρετε κάποιο τρόπο να αλλάξει αυτό μέσω κάποιων ρυθμίσεων;; Αν και δεν νομίζω γιατί το έχω ψάξει πάρα πολύ. Οπότε αν δεν υπάρχει τρόπος τότε: α) μήπως μπορώ να βρω κάπου ένα επίσημο (ή ανεπίσημο) software upgrade για το συγκεκριμένο κινητό;; β) Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία της Sharp στην Ελλάδα για να απευθυνθώ ίσως εκεί;; Στο ελληνικό site της Sharp δεν μπορώ να βρω τίποτα για επικοινωνία με την εταιρία για να τους ρωτήσω σχετικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Kostas75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Προφανώς κανείς δεν γνωρίζει για το θέμα... Μα ρε γα...ο(!) πάντα εγώ τα προσέχω αυτά πρώτος;;;... Κανένας άλλος δεν μεταφέρει αρχεία σε αυτό το κινητό;;; Όλοι το χρησιμοποιούν μόνο για να μιλάνε;;.. Τι να πει κανείς...
giorgio30 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δεν γινεται φιλε εχει και σχετικη αναλυση στο forum για το 700sh μονο με καποιο card reader η με προγραμμα διαχειρης του κινητου που εχει στο cd μεσω bleutooth υπολογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.