Προς το περιεχόμενο

Wireless 54mb/s Vs 125mb/s

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ενημερωθω σχετικα με τη διαφορα στην ταχυτητα αναμεσα σε αυτα τα δυο wireless. Απο ο,τι διαβασει, μου φαινεται περισσοτερο διαφημιστικο trick ειναι τα 125 παρα πραγματικες ταχυτητες, σωστα; Τι κερδος θα ειχα με 125mb/s access point, απο τη στιγμη που και τα δυο φορητα εχουν καρτες 54mb/s; Απλα κατα την ταυτοχρονη μεταφορα αρχειων θα μοιραζονται μεγαλυτερη μπαντα;

Ρωταω γιατι ισως χρειαστει να αλλαξω access point και θελω να δω αν πρεπει να υπολογισω και την παραμετρο 54 vs 125.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

η δικη μου αποψη ειναι οτι ολα αυτα ειναι μουφες.. δ θα δεις μεγαλη αλλαγη.. στην ουσια αλλαζει ενα προτοκολλο η τεχνολογια ειναι ιδια, αρα ποσο πια να δεις πιο γρηγορη μεταφορα αρχειων..

Τι κερδος θα ειχα με 125mb/s access point, απο τη στιγμη που και τα δυο φορητα εχουν καρτες 54mb/s; Απλα κατα την ταυτοχρονη μεταφορα αρχειων θα μοιραζονται μεγαλυτερη μπαντα;

κατα τη ταυτοχρονη μεταφορα κ καλα εχεις παρε 54 κ δωσε παλι 54(θεωριτικα).. απλα χωριζεις τη μπαντα στα 2 σαν να λεμε.. εχει τη δυνατοτητα να φτασει τα 108 125 δ ξερω γω τι, κατω παντα απο τις καταλληλες προυποθεσεις, ετσι..

Δημοσ.

Ναι απο ο,τι τελικα βρηκα και στο νετ, ψιλομουφα ειναι τα 125 ή 108. Ουτως η αλλως ουσιαστικα ειναι μια optimization του πρωτοκολλου g, το οποιο ουσιαστικα μονο σε εργαστηριο φτανει αυτες τις τιμες...

Μαλλον δεν αξιζει να το λαβω υποψη μου, αν χρειαστει να αλλαζω το access point. Ευχαριστω για την απαντηση :)

Δημοσ.

an to access point einai 125 kai h kartes sou 54 tote maximum kleidwnei sta 54Mbit (thewritika, ta misa peripou praktika)...

gia na xrhsimopoihseis thn taxuthta 125 prepei na exeis kai kartes 125.. alliws de blepeis kamia apolutws diafora...

Δημοσ.

Tο Linksys n εδω στην Ιταλια εχει γυρω στα 130. Απο τους υπολογιστες που βρισκονται σπιτι (3), μονο το imac υποστηριζει wireless n και ο συγκεκριμενος υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο στο router. Βεβαια θα βολευε γιατι θα ειχε μεγαλυτερη μπαντα το καθε φορητο (θεωρητικα, 2x54)...

Ιδωμεν, αν και δεν ειχα σκοπο να χαλασω τοσο χρηματα... Ευχαριστω για τις προτασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...