papadakn Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Αποφάσισα να φτιάξω ένα c2d συστηματάκι το οποίο να είναι φθηνό αλλά να έχει και ποιοτικά parts με προοπτικές o/c (όχι extreme καταστάσεις). Ώς τώρα έχω πάρει ένα 2x1GB DDR2 (675MHz) kit της Kingston και περιμένω και μια used 8800GTS. Για cpu έχω καταλήξει στον E4300. Eίμαι μεταξύ των δύο παραπάνω μητρικών οι οποίες είναι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100?. Ποια από τις 2 προτείνετε? Με ενδιαφέρει καταρχάς να είναι σταθερό το σύστημα και η δυνατότητα για o/c (μέχρι τα 2700-2800MHz). Και οι δύο μου φαίνονται καλές αλλά και για τις δύο έχω διαβάσει αντικρουόμενα reviews. To προφανές + της Asus είναι το Sli αλλά και το ότι έχει 2 IDE interfaces ενώ η Gigabyte έχει 1 παραπάνω PCI slot και "φοράει" το δοκιμασμένο P965 chipset. Τι να προτιμήσω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εγω προσωπικα P965 θα προτιμουσα, και οποιαδηποτε μητρικη που το φοραει. Αλλα στη εση σου θα εδινα 40? περισσοτερα για να παρω την DS4 Gigabyte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.