Προς το περιεχόμενο

DS or Ds lite???

elpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αγοράσω στον μεγάλο μου (10 ετών) γιό ένα DS για την γιορτή του και ...αναγκαστικά και στον μικρό που πλησιάζουν και αυτού τα γεννέθλια (7 ετών) άλλο ένα. Τώρα έχουν SP (με χαλασμένο φωτισμό οθόνης) kai advance αντίστοιχα (και 1 PSP που ελάχιστα πάιζουν). Επειδή τα ξαδέρφια τους έχουν το Ds (καθώς το lite δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει) δε θέλουν και αυτά να να τους πάρω DS lite.

Χωρίς να γνωρίζω υποθέτω ότι το lite υπερτερεί του απλού DS ή κάνω λάθος?

Κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές τους (μήπως η αντοχή κάποιου στη σκληρή χρήση είναι μεγαλύτερη?) καθώς και τί προτείνετε να αγοράσω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

nai eisai sigouros-i oti opoio kai an epilekseis ta paidia 8a to prosexoun san ta matia tous kai etsi den ti8etai 8ema an8ektikotitas.tora an ennoeis meta apo poli(poli(poli))-ori xrisi poio 8a vgalei provlima,min anisixeis.ta ds einai skilia.kai eksalou exeis kai eggiisi.kata tin gnomi mou partous to ds to lite kai epitelous kseskonise to psp pou idi exoun,partous kana kalo paixnidaki kai 8a deis kollima pou 8a fane.

Δημοσ.
nai eisai sigouros-i oti opoio kai an epilekseis ta paidia 8a to prosexoun san ta matia tous kai etsi den ti8etai 8ema an8ektikotitas.tora an ennoeis meta apo poli(poli(poli))-ori xrisi poio 8a vgalei provlima,min anisixeis.ta ds einai skilia.kai eksalou exeis kai eggiisi.kata tin gnomi mou partous to ds to lite kai epitelous kseskonise to psp pou idi exoun,partous kana kalo paixnidaki kai 8a deis kollima pou 8a fane.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το psp το ψιλοξεσκονίζω εγώ, αλλά εχω την εντύπωση ότι αυτά δεν δείχνουν την δέουσα σημασία στην ποιότητα απεικόνισης και προτιμούν SP. Από χαρακτηριστικά είναι ίδια?

Δημοσ.

Χαρακτηριστικα DS με DSlite ειναι ιδια εκτος του βαρους(μικρη διαφορα), μεγεθους(αισθητη διαφορα), κομψοτητας(τεραστια διαφορα).

Ολα τα προηγουμενα ειναι αισθητικης αποψης και σε ολα υπερτερει το lite.

Εκει που πλεονεκτει το lite ουσιαστικα ειναι στην φωτηνοτητα η οποια ειναι πολυ καλυτερη και εχει και πιο "καθαρες" οθονες.

Οποτε αποψη μου ειναι παρτους 2 DSlite + 2 R4DS και θα κολλησουν ασχημα και ας ειναι 10 χρονων.

Δημοσ.
Χαρακτηριστικα DS με DSlite ειναι ιδια εκτος του βαρους(μικρη διαφορα), μεγεθους(αισθητη διαφορα), κομψοτητας(τεραστια διαφορα).

Ολα τα προηγουμενα ειναι αισθητικης αποψης και σε ολα υπερτερει το lite.

Εκει που πλεονεκτει το lite ουσιαστικα ειναι στην φωτηνοτητα η οποια ειναι πολυ καλυτερη και εχει και πιο "καθαρες" οθονες.

Οποτε αποψη μου ειναι παρτους 2 DSlite + 2 R4DS και θα κολλησουν ασχημα και ας ειναι 10 χρονων.

Ευχαριστώ πολύ

μου ξεκαθάρισες το τοπίο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...