Προς το περιεχόμενο

error σε php

mariaautomatism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Έχω φτιάξει κάποιες σελίδες php. Στην σελίδα μου κάνω include 4 ακόμα σελίδες, την header.html, left.html, right.html και την footer.html.

Η left.html είναι μια σελίδα που τρέχει ένα απλό select και παρουσιάζει τις κατηγορίες ενός πίνακα. Την χρησιμοποιώ για το μενού.

Όλα δουλεύουν μια χαρά. Αν όμως σε κάποια σελίδα που έχω φόρμα, δεν συμπληρωθεί η φόρμα σωστά (πχ login.php) μου βγάζει λάθος στην left.html:

mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in left.html

allfiles.zip

Δημοσ.

Δηλαδή αν στην main.html δεν συμπληρώσεις σωστά την φόρμα σου βγάζει λάθος στην αριστερή; Πως γίνεται αυτό; Δεν το έχω ξαναδεί. Καλό βέβαια είναι να χρησιμοποιείς CSS και όχι frames πού μάλλον χρησιμοποιείς. Φιλικά πάντα. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει την ερώτηση όμως... Αν έχεις την φόρμα στο left.html τότε εκεί θα σου εμφανιστεί το λάθος. Αν θέλεις να σου εμφανίζεται στο main, τότε παίξε με τα target.

Αν ρωτάς τι σημαίνει το σφάλμα "mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource", αυτό σημαίνει ότι προσπαθείς να περάσεις μεταβλητή στην εντολή mysql_fetch_array() η οποία δεν είναι της μορφής MySQL Result. 99% των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει όταν η αναζήτηση δεν επέστρεψε αποτελέσματα, οπότε καλείς το mysql_fetch_array() χωρίς κανένα argument. Βάλε ένα if statement μπροστά να είσαι Ok.

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι ότι η φόρμα βρίσκεται στο Login.html και το λάθος μου το βγάζει στην left.html μόνο όταν η φόρμα από το login δεν συμπληρωθεί σωστά.

Σε όλες τις υπόλοιπες σελίδες που δεν έχουν φόρμα η left.html παίζει μια χαρά.

Επίσης, και όταν η φόρμα συμπληρωθεί σωστά, πάλι η left.html παίζει μια χαρά.

Την left.html την κάνω Include σε όλες τις σελίδες μου, γιατί την χρησιμοποιώ σαν μενού. Δεν παίζω με frames!

Πιστεύω πως κάπως μπερδεύει τα 2 query από τις 2 διαφορετικές σελίδες, γι'αυτό δεν μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω που είναι το λάθος. Έτσι αντί για το μενού μου(που είναι left.html) μου εμφανίζει το λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...