Προς το περιεχόμενο

dvd rom + printer

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

THELO N'AGORASO DVD-ROM TO OPOIO 1)NA GINETAI REGION FREE + 2)NA EINAI POLY KALOS CD READER (TO THELO GIA SOURCE CD -EXO TO YAMAHA 2100E (no BURNPROOF )SKEFTOMAI GIA PIONEER 16X h TOSHIBA 16X -HITACH GD800<BR>(AN KAI TO TOSHIBA EINAI DYSKOLO NA TO BRO)<BR>EXEI KANEIS TA PARAPANO DRIVE?KAMIA MPROTASH/<BR>HP 930 EXEI KANEIS? TI PAIZEI? rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Καλύτερα να μην γράφεις με κεφαλαία, γιατί έτσι δηλώνεις ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 <P>Στο θέμα τώρα,<BR>Μάλλον το toshiba άστο γιατί έχω γενικά κακή εμπειρία με κάποια παλιά μοντέλα της. Κοίταξε καλύτερα για το Pioneer.<BR>Το hitachi γίνετε regio-free.<BR>H επιλογή είναι δική σου. Μάλλον σε μπέρδεψα, sorry. smile.gif" border="0

Δημοσ.

Πραγματικά μπερδεύτηκα , για το Pioneer διάβασα σε newsgroup οτι είναι πολυ θορυβώδες & δεν θέλω τώρα που θα αλλάξω το cd rom μου να βάλω εξίσου θορυβώδες,Μήπως ξέρει κανείς κάποιο url με συγκρίσεις για DVD ROM?

Δημοσ.

egw exw to pioneer dvd 116 kai eimai poli ikanopoihmenos.otan to agorazeis den einai region free alla me katallhlo firmware spaei kai ginetai region free.twra gia thoryvo ti na sou pw fysiologiko mou akougetai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...