Προς το περιεχόμενο

320 GB My Book Essential - Αντιμετωπίσατε προβλήματα;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πήρα ένα εξωτερικό κουτί με firewire κι έναν δίσκο 320 Ghz :-P(πλάκα) σύνολο 97 ευρώ από το Πλαίσιο.

θες να μας δωσεις λινκς για αυτα που πηρες;

οταν το χα ψαξει η υλοποιηση σε firewire

μου εβγαινε πολυ ακριβοτερη

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

On/Off button έχει από πίσω κανονικά. Τo μπροστινό κουμπί δουλεύει από Premium και πάνω νομίζω και πάντα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το λογισμικό που δίνει μαζί η WD και είναι μέσα στον δίσκο. Όχι σε cd.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε, δεν υπάρχει κουμπί on/off, ούτε από πίσω ούτε ως μεσαίο. :confused: :confused:

Δημοσ.

Egw shmera phra to my book mias filhs mou 250 gb k ths edwsa to diko mou gia aplh antallagh arxeiwn.Mono gi'auto mou gennhthike h aporia.Sto diko ths ,to mesaio stroggylo pou fwtizei sthn perimetro patietai ,k m'auto ton anoigokleineis!

Sto diko mou 320 DEN yparxei kati tetoio.To mprostino den patietai k pisw den exei tpt apo koumpi.Sto egxeiridio de leei kati gia koumpi pantws.Leei oti o diskos apenergopoieitai me to kleisimo twn windows h me to Safely remove hardware.

Δημοσ.

Τότε λοιπόν απλώς άλλαξαν την νεότερη έκδοση και την έκαναν σαν τα μούτρα τους σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Θα με βόλευε πολύ να υπήρχε ένας διακόπτης on/off, (ή καλύτερα ο μεσαίος φωτιζόμενος κύκλος) για να τον απενεργοποιούσα χωρίς να χρειαζόταν να κάνω ασφαλής κατάργηση με αφαίρεση usb.

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι όταν τον απενεργοποιείς γιατί σβήνει μόνος του, το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να το ξανανοίξεις πρέπει να βγάλεις και να ξαναβάλεις την usb

Δημοσ.

Δεν είναι κανένα κουμπί που φαίνεται ότι πατιέται, είναι "μαλακό" να το πω έτσι. Και για να λειτουργήσει χρειάζεται το software της WD που βρίσκεται ΜΕΣΑ στον δίσκο όταν τον αγοράσετε. Χωρίς αυτό δεν λειτουργεί το κουμπί.

Δημοσ.

κατέβασα από το site της εταιρίας το πρόγραμμα για το κουμπί αλλά ούτε με αυτό βρήκα άκρη.

wd button manager λέγεται για όσους ενδιαφέρονται να το κατεβάσουν.

Δημοσ.

Turning Off the Drive

In most cases, the drive turns off when you turn off the computer. If not, follow these steps to turn off the drive.

1.Click the Safely Remove Hardware icon in your system tray.

2.Select Safely remove USB Mass Storage Device.

3.When a message is displayed that it is safe to remove the drive, press the Power button on the drive to turn it off. Αυτό μου το λέει o gicguide που έχει μέσα. Όχι το συγκεκριμένο πρόγραμμα που λέει ο Mavronasel δεν το έχω βάλλει. Δεν έκανα τίποτα τον αναγνώρισε ως εξωτερικό σκληρό μόλις τον έβαλα και κανένα πρόγραμμα δεν έβαλα από αυτά που είχε μέσα. ΡΕ παιδία αυτόν έχετε: http://wdc.com/en/products/products.asp?t=5&driveid=219 εμένα πατιεται! Ουτε με το πρόγραμμα που λέει ο dali13gr τίποτα!

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Mavronasel είναι για τους ποιο καινουργιους wd 'οπου αλλαζει χρώματα το λαμπακι αναλογα με το ποσο γεμάτος είναι ο σκληρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...