myminimusic Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ftou!Egw giati prin 4 meres to phra apo to plaisio 109 evrw? Na rwthsw kati: Gia na to metatrepsw se NTFS,dexi klik kai format? Toso eukolo einai?Exw enan endoiasmo....
Cloud_7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Gia na to metatrepsw se NTFS,dexi klik kai format?Toso eukolo einai?Exw enan endoiasmo.... Τόσο εύκολο είναι φίλε, με ένα δεξί κλικ και έπειτα format, ο δίσκος φορμάρεται σε ntfs. Εννοείται ότι τα δεδομένα σου θα χαθούν, γι' αυτό φρόντισε να κρατήσεις ένα back-up των αρχείων.
grasos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 edw k 1 mhna exw ton wd 320gb my book!to phra apo e-shop 110e! kanena provlhma mexri twra!apo wd exw epishs 1 80gb edw k 5 xronia(ton opoio gia 4 xronia ton eixa master sto pc k twra ton exw kanei exwteriko) k 1 250gb edw k 1 xrono san master!paroles tis syxnes diakopes ths deh akoma den exoyn pa8ei tipota!opote proteinw wd!respect..
johnbond Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ΧΘές ήρθε και ο δικός μου... Όλα καλά μέχρι στιγμής.. Πλέον η τιμή στο πλαίσιο είναι πάλι 95!!
esertas Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μόλις πήρα εξωτερικό MAXTOR 250 GB 89 euro από PLAISIO με 5 χρόνια εγγύηση.
Cloud_7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ΧΘές ήρθε και ο δικός μου...Όλα καλά μέχρι στιγμής.. Πλέον η τιμή στο πλαίσιο είναι πάλι 95!! Καλορίζικος και σε σένα λοιπόν. Λέτε την επόμενη βδομάδα να τον έχουν πάλι στα 105? :mrgreen:. Ρε τα έχουν παίξει τελείως οι άνθρωποι εκεί πέρα... Εν τω μεταξύ μόλις φόρμαρα τον δίσκο σε ntfs, μου είχε περάσει μια φριχτή σκέψη από το μυαλό, ότι αν είχα εξαντλήσει σχεδόν όλα τα περιθώρια χωρητικότητας και έπειτα ήθελα να τον φορμάρω, μετά δεν θα είχα που να βάλω τα δεδομένα, ο εσωτερικός μου είναι μόλις 150 giga. Ευτυχώς το έκανα όσο ήταν καιρός, το δίνω αυτό και ως συμβουλή σε όσους εξακολουθούν να έχουν fat32 και στο μέλλον θελήσουν να το αλλάξουν.
johnbond Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Εγώ τον φόρμαρα εξαρχής σε ntfs αλλά τώρα δεν τον αναγνωρίζουν μερικές συσκευές που έχω που δουλεύουν με USB και Fat 32.. Και σκεφτόμουνα μήπως φτιάξω ένα partition Fat 32 γύρω στα 10gb γι'αυτό τον σκοπό... Θα έχω κάποιο πρόβλημα;
dali13gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Πρόταση δική μου πάντως για χαμηλότερο κόστος και πιο γρήγορες επιδόσεις είναι εξωτερικό κουτί firewire. Ήθελα εξωτερικό δίσκο σε firewire για το Mac Mini μου λόγω του ότι δοκίμασα και με usb αλλά η ταχύτητα ήταν η μέρα με τη νύχτα. Κι επειδή δεν είχα να δώσω τόσα για τον Premium, πήρα ένα εξωτερικό κουτί με firewire κι έναν δίσκο 320 Ghz :-P(πλάκα) σύνολο 97 ευρώ από το Πλαίσιο. Την Παρασκευή τον παρήγγειλα, αύριο θα τον εχω. Πιστεύω είναι μια καλή φτηνή λύση για όσους θέλουν firewire.
Nix_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δεν χρειαζεται απαραιτητα φορματ για να μετατρεψεις ενα σκληρο σε ntfs! Γινεται μεσω της γραμμης εντολων του DOS, χωρις να σβηστει τιποτα. Την Παρασκευή τον παρήγγειλα, αύριο θα τον εχω. Πιστεύω είναι μια καλή φτηνή λύση για όσους θέλουν firewire. Σκεφτομαι και γω να κανω το ιδιο.. Περιμενω να δωσεις εντυπωσεις!
dali13gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Τελικά ήρθε κανονικά ο δίσκος σήμερα και παίζει κανονικά. Μάλιστα τώρα του κάνω κι εγκατάσταση του MacOS για να bootάρει από εκεί το Mini μου. Από ταχύτητα καμία διαφορά με τους άλλους εξωτερικούς, ίσως λίγο μικρότερη αφού ο δίσκος είναι IDE και όχι SATA, αλλά και να υπάρχει διαφορά δε μπορώ να τη δω γιατί είναι πολύ μικρή. Οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αξίζει σαν λύση αφόσον δεν θέλεις ή δεν μπορείς να δώσεις τα χρήματα για έναν MyBook π.χ. Χώρια τα 5 χρόνια εγγύησης του δίσκου. Δεν ξέρω πόσο έχουν οι εξωτερικοί δίσκοι. Βέβαια το συγκεκριμένο κουτί που πήρα εγώ δεν είναι και ό,τι πιο όμορφο, αλλά δεν με πειράζει προσωπικά.
Mavronasel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εγώ πάλι πήρα τον 320 σήμερα αλλά δεν μπορώ να βρω το κουμπί on/off . Επίσης του έκανα γρήγορη διαμόρφωση γιατί η αργή έπαιρνε πολύ ώρα, παίζει ρόλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.