Cloud_7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως παρήγγειλα σήμερα από το Πλαίσιο τον καινούργιο της WD χωρητικότητας 320GB, αν βρω τον χρόνο θα γράψω και κανά review. Αυτό που με προβληματίζει μόνο απ' όσα διάβασα είναι πως είναι κάπως θορυβώδης σε σχέση με κάποιους άλλους της seagate. Παρ' όλα αυτά με τα ίδια λεφτά έχεις επιπλέον 70 περίπου gb εφόσον όλοι οι σκληροί που είδα που έφταναν μέχρι 250 giga, ήταν ακριβώς στην ίδια τιμή με τον essential 320gb WD, αυτό ήταν και το σημαντικότερο κριτίριο που διάλεξα αυτόν τον σκληρό τελικά και όχι τόσο η εγγύηση.
myminimusic Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 axaxouxas exw eggyhsh ennoeitai. Cloud_7 o diskos den kanei katholou thoryvo.Isa isa san nanourisma akougetai to anemisthraki tou otan doulevei .
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Thx φίλε, με καθησύχασες κάπως. Έτσι κι αλλιώς θα το διαπιστώσω σύντομα και μόνος μου, απ' όσα έχω δει και διαβάσει πρέπει να είναι αρκετά καλός δίσκος. Αν ήταν και λίγο πιο ευπαρουσίαστος θα ήταν πραγματικά κορυφή.
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Λοιπόν, σήμερα το πρωί μου ήρθε ο δίσκος και μέχρι στιγμής δόξα τω Θεώ όλα πανε μια χαρά. Αρκετά λιτός σε εμφάνιση και μικρός σε μέγεθος, μπορεί πραγματικά να διακοσμήσει οποιονδήποτε χώρο. Ήθελα να ρωτήσω πάντως ρε παιδιά τι διάολο συμβαίνει με όλα αυτά τα giga που χάνονται και δεν αναγράφονται όπως πρέπει στην μονάδα του δίσκου, υποτίθεται πως η χωρητικότητα είναι 320 gb και στην μονάδα γράφει μόλις 298. ??!! Το να μου τρώει 15-20 mb σε ένα mp3 player 512 mb και να γράφει 490 αυτό μπορώ να το ανεχτώ, αλλά όχι και να χάνονται 22 ολόκληρα giga ρε παιδιά από έναν τέτοιον σκληρό, αυτό πάει πολύ. Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό, πάιζει ρόλο αν τον φορμάρω σε ntfs ή θα εξακολουθήσει να δείχνει 298 τα giga? ΥΓ. Να σημειώσω ότι όντως δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο η συσκευή (μόνο κάτι ακούγεται όταν μεταφέρεις αρχεία αλλά καί πάλι πολύ αμυδρά ευτυχώς), ενώ οι τρύπες εξαερισμού είναι αρκετές και επαρκέστατες.
insomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ότι και να του κάνεις, τα ίδια γίγα θα εμφανίζονται. Οφείλεται στο γεγονός ότι για διαφημιστικούς λόγους κάνουν την αναγωγή σε Gb, στρογυλλοποιώντας το 1024 στο 1000. Καλορίζικος.
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Κατάλαβα, πάντως εγώ αυτό με λίγα λόγια θα το έλεγα απάτη, 22 ''εικονικά'' giga που στην ουσία είναι τελείως ανύπαρκτα εξαιτίας αυτής της στρογγυλοποίησης, είναι πραγματικά πάρα πολλά για να αναγράφονται τόσο γελοιωδώς πάνω στο κουτί, το ίδιο φυσικά ισχύει για όλους τους σκληρούς όλων των χωρητικοτήτων. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
johnbond Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Και το ερώτημα...Απο που να τον πάρω; E-shop ή πλαίσιο; Η τιμή είναι ίδια στα 90 ευρώ (στο πλαίσιο πρέπει να τον πάρω απο το ιντερνετ και να περιμένω,το e-shop είναι δίπλα μου..) Για καλύτερο service τι να επιλέξω;Θα επέλεγα πλαίσιο που το εμπιστεύομαι αλλά πρέπει να περιμένω...
nick_csd Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 kalutera na to pareis apo plaisio, giati an sou er8ei (ktupa 3ulo...) doa sto plaisio sto allazoun kateu8eian enw sto eshop ... mporei na parei 1-2 ebdomades, kai genika to after sales tou plaisiou pleon einai apo ta kala
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Και εγώ το Πλαίσιο θα πρότεινα, κυρίως για το ότι αν προκύψει ελαττωματική η συσκευή στην αντικαθιστούν πολύ γρήγορα χωρίς πολλές κουβέντες (πόσο καλύτερα θα τα πήγαινε αυτό το κατάστημα αν οι υπάλληλοί του δεν ήταν τούβλα και αν δεν πούλαγαν τόσα ελαττωματικά προϊόντα...) Να διευκρινίσω πάντως ότι η τιμή του δίσκου είναι στα 95 ευρώ.
johnbond Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Να διευκρινίσω πάντως ότι η τιμή του δίσκου είναι στα 95 ευρώ. Θα τον πάρω από το πλαίσιο.. Καλύτερα να περιμένω τώρα 1-2 μέρες παρά μετά 20.... Η τιμή είναι 90 ευρώ.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=960330
disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Φίλοι μου έχω τον WD 320GHz πρώτον δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα δεύτερον myminimusic ο σκληρός είναι FAT32 να τον κάνεις NTFS και θα είσαι οκ. johnbond για εμένα πάρε τον Maxtor 500GHz 169? λόγω χώρου εγώ τον γέμισα. Δεω σε πρόλαβα themisb:cry: GHz??????? εχουμε χασει τ' αυγα και τα πασχαλια. Κατανοω οτι ειναι καθαρο μπερδεμα αλλα 2 φορες το ιδιο λαθος??????? Μη με παρεξηγησεις απλα μου φανηκε αστειο δεν εχω καμια προθεση να κανω πλακα εις βαρος σου. Καλοπροαιρετα παντα
ddagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εγω παντως 2 φορες πηγα επιστροφη στο πλαισιο 2 σκληρους WD των 250 εκαστoς γιατι στον χρονο επανω χτυπησανε.Το παλληκαρι απο το σερβις την τελευταια φορα μου ''προτεινε'' να μην ξαναπαρω WD και τελικα πηρα ενα Maxtor 320gb.Το καλο ειναι οτι το πλαισιο δινει 3 χρονια εγγυηση στους WD και 5 χρονια στους Maxtor.Ενημερωτικα λεω οτι ηταν εσωτερικοι που τους εκανα εξωτερικους με ice-box.
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Θα τον πάρω από το πλαίσιο.. Καλύτερα να περιμένω τώρα 1-2 μέρες παρά μετά 20.... Η τιμή είναι 90 ευρώ.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=960330 Σωστός, δεν αξίζει τόση αναμονή για κανένα προϊόν. Τώρα βλέπω και την τιμή στο link, σήμερα πρέπει να την άλλαξαν, το πρωί που μου ήρθε το πλήρωσα 95, αυτό έλεγε και στην απόδειξη. Πάντα βρίσκουν τρόπο να με ξενερώνουν αυτοί οι άνθρωποι.
ilMarios Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δεν μπορώ να σου πω τίποτα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μίλαγα και σε άλλο site και μπερδεύτηκα μπορώ να πω τίποτα άλλο εκτός από συγνώμη δεν μπορώ.:neutral:
johnbond Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Σωστός, δεν αξίζει τόση αναμονή για κανένα προϊόν. Τώρα βλέπω και την τιμή στο link, σήμερα πρέπει να την άλλαξαν, το πρωί που μου ήρθε το πλήρωσα 95, αυτό έλεγε και στην απόδειξη. Πάντα βρίσκουν τρόπο να με ξενερώνουν αυτοί οι άνθρωποι. Σήμερα πήγε 89 ευρώ... Καλά τι γίνεται;Κάθε μέρα πέφτει; Να τον παραγγείλω ή σε καμιά βδομάδα θα πάει 80; EDIT:Τελικά μόλις τον παρήγγειλα και περιμένω...Ελπίζω αύριο να τον έχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.