Προς το περιεχόμενο

320 GB My Book Essential - Αντιμετωπίσατε προβλήματα;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω το 320 GB USB2.0 My Book Essential αλλά διαβάζω ότι αρκετοί είχατε προβλήματα με τον 250 και τον 320..

Να τον πάρω ή να κοιτάξω κάτι άλλο και τι μπορώ να πάρω στα 100 ευρώ;

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε εγώ είχα μέχρι στιγμής πρόβλημα, αλλά έχω μια ερώτηση... Στην essential edition το led δεν προσαρμόζεται ανάλογα με την χωρητικότητα του δίσκου; Κατέβασα το ανάλογο προγραμματάκι από την WD, αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει...:???:

Δημοσ.

Εχω 2 απο αυτους που αναφερεις τον 1 ενα χρονο και τον 2ο 4 μηνες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Δημοσ.

Geia sas paidia!Shmera phra ton 320 alla nomizw exw ena mikro provlhma.Paw na tou valw ena arxeio 4.04 gb k mou leei oti den exei xwro k na pathsw disk cleanup enw exei eleuthero xwro 277 gb :confused: Mhpws exei genika provlhma me tetoia monokommata arxeia?Tou'vala arxei 3,90 gb k to dexthke kanonika!Opoia vohtheia einai euprosdekth!

Δημοσ.

myminimusic, δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος σου, απλά τα 4Gb είναι το μέγιστο αρχείο που μπορεί να διαχειριστεί το FAT32, το τρέχον format του δίσκου όπως τον αγόρασες. Αν θέλεις να υπερβείς τον περιορισμό αυτό πρέπει να φορμάρεις σε NTFS.

Δημοσ.

Φίλοι μου έχω τον WD 320GHz πρώτον δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα δεύτερον myminimusic ο σκληρός είναι FAT32 να τον κάνεις NTFS και θα είσαι οκ. johnbond για εμένα πάρε τον Maxtor 500GHz 169? λόγω χώρου εγώ τον γέμισα.:-D

Δεω σε πρόλαβα themisb:cry:

Δημοσ.

kai egw den exw kanena problhma kai exw 2 booc 500 gb edw kai 4,5 mines

einai arketa kaloi oi WD kane ena formarisma se NTFS kai tha einai ola kala ,....

ennoeitai oti exeis kai eguisi e???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...