Al3xgrc Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλημέρα . έχω και εγώ μια ερώτηση μήπως και με βοηθήσετε … έχω κατεβάσει μια σειρά που με ενδιέφερε η οπια είναι 30 επεισόδια περίπου . από ότι βλέπω γιατί είμαι και άσχετος με το θέμα έχουν κατάληξη XVid θέλω να μου πείτε αν μπορώ να τα μετατρέψω σε οτιδήποτε πιστεύετε εσείς που δεν θα χαθεί η ποιότητα εικόνας που έχει τώρα γιατί είναι Super και να ενσωματώσω και τους υπότιτλους , λόγο ότι θέλω να τις δώσω σε ένα φιλαράκι που δεν έχει pc να τις δει . Αν όντως γίνονται όλα αυτά και τα ΜΒ τις ταινίας παραμείνουν ίδια πώς θα μπορέσω να βάλω 2-3 επεισόδια μέσα σε ένα DVD και να παίζουν σε απλά DVD players .Αν πάλι το μέγεθος δεν παραμείνει το ίδιο δεν με νοιάζει φτάνει να μ χαθεί τόσο η ποιότητα και το σημαντικότερο να ενσωματώσω τα Subs. Ευχαριστώ .
kastel Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Κάνε rename την κατάληξη από xvid σε avi και χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD για να τα κάνεις DVD. Δες τους αντίστοιχους οδηγούς από εδώ: www.kastel.gr
Al3xgrc Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Kastel θεέ πάρε την ΠΑΕ !!! Είχα μπει στο site σου και αρκετούς μήνες πριν , έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία .Θέλω να σε ρωτήσω μήπως και έχεις καμιά απάντηση σε αυτό , αν πας και νοικιάσεις το lost π.χ. έχει σε ένα DVD 3-4 επεισόδια με super ποιότητα , πώς μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με τα AVI που έχω? Αφού πρώτα τους ενσωματώσω τα subs?η δεν γίνετε και άδικα ψάχναμε ? Thanks …….
kastel Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σου απάντησα με το προηγούμενο post. Δε χρειάζεται να κάνεις πρώτα ενσωμάτωση των υποτίτλων, μιας και τα δύο προγράμματα (το καθένα με τον δικό του τρόπο) κάνει ταυτόχρονα ενσωμάτωση και μετατροπή σε DVD. Σε ένα DVD μπορείς να βάλεις άνετα 6 επεισόδια έτσι ώστε να μην έχεις απώλεια στην ποιότητα (τόση που να μην είναι ορατή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.