kostassid Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 To προβλημα εχει ως εξης...ειμαι διαχειριστης δικτυου στην εταιρια που εργαζομαι και μεσα στις αρμοδιοτητες μου ειναι και οι πληρωμες υφισταμενων. Ομως θα λειψω για περιπου 20 μερες σε ταξιδι και θελω να βλεπω τι γινεται στον υπολογιστη μου, διοτι αν και προσωπικος δεν μπορω να τον αφησω κλειστο για 20 μερες αφου υπαρχουν αρχεια που χρειαζονται οι υπολοιποι συνεργατες. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να βλεπω real, η αν οχι real τουλαχιστον να φαινεται τι γινεται? (Αν το topic αυτο δεν ειναι για εδω αλλα για τα δικτυα, παρακαλω ας μεταφερθει)
dimitris2004! Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ένα καλό προγραμματάκι είναι το NetOp. Χρειάζετε εγκατάσταση στο PC της δουλειάς και εγκατάσταση στο PC από το οποίο θα βλέπεις την ΟΘόνη του PC της δουλειάς.
polidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Kai ti se niazei esena ti tha kanoune oi oloi sto pc? Dikia sou einai h eteria? Apo ti stigmi pou pas me adia alos analamvanei tis efthines pou eixes esy. An kati paei strava kai kanei kapios kamia p@p@ria aftos tha ta akousi kai oxi esy pou ise se adia. Min anxonese toso pane eki to taxidaki sou kai min se niazi ti kanoune oi aloi stin doulia.
kostassid Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 δεν ειναι άδεια ειναι επαγγελματικο ταξιδι, και ναι αν πειραξει καποιος το pc ειναι δικη του ευθυνη αλλα ειναι δικη μου να μην μαθει οτι ο εργατης Χ παιρνει τοσα και δεν του βαζουμε ολο το ΙΚΑ και απο που παιρνουμε τα υλικα φθηνοτερα και γιατι και για πιο λογο ο δημος δεν μας χει πληρωσει και ποτε θα ερθει ο ειδικος απολογισμος απο την Νομαρχια... ΟΠΟΤΕ! αν δεν εχεις να μου πεις ενα τροπο φιλε polidis μην ασχολεισαι με το γιατι αλλα με το πως!
polidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ok kalos pistiki exigisi. Kai ego nomiza oti pas taxidaki anapsixis giafto sou protina na afiseis ta provlimata piso sou kai na skeftis mono tis diakopes sou. Alla an thes perase to Real Spy Monitor katagrafei ta panda pou ginonde ston ypologisti sou kai sou stelnei ta panda se ena e-mail opou tou dineis an exei sindesi Net o ypologistis
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ..mia den 8es na dei kapoios sygkekrimena arxeia-mia den se xalaei arkei na to ksereis kai sy oti ta vlepei.........xm : ) Tespa,afou rixnete tous ergazomenous me to ika tous ekei mesa...de sou lew tipote
blk Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ένα απο τα καλύτερα προγράμματα που έχω να σου προτείνω είναι το Remote Administrator. Εκτός απο αυτό θα μπορούσες να βάλεις και ένα logger το οποίο θα καταγράφει κάθε κίνηση που γίνετε στον υπολογιστή σου. Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω αλλά άμα κάνεις ένα απλό search στο google σίγουρα κάτι θα βρεις. Good luck!
johnykim Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μπορείς να βάλεις κάποιον keylogger όπως είπαν τα παιδιά.Επίσης μπορείς να διαχειρίζεσαι το pc σου μεσο υπηρεσιών web.Πχ. την http://www.logmein.com.
com_hs Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Φιλε παρακολουθατο με το logmein.com poly kalo και ευκολο απλα γραφεσαι απο το πσ που θες, βαζεις τουσ κωδικους και μετα απο οποιονδηποτε πσ τον βρεπεισ λιβε
aspirin Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δε κατάλαβα γιατί πρέπει να μείνει ο υπολογιστής ανοιχτός και από την άλλη να μην έχει κανείς πρόσβαση σε αυτόν αφού έχει ευαίσθητα δεδομένα? Κλείστον και κλείδωσε το γραφείο. Το να μένει ανοιχτός και να τον χειρίζεσαι από μακριά, τί παραπάνω προσφέρει από το να δουλεύεις τα πράγματα σε ένα λαπτοπ εκεί που θα πάς? Άσε που εκθέτεις δεδομένα στο ίντερνετ που είναι εξ'ισου επικίνδυνο. Μήπως καλύτερα να πάρεις ότι αρχεία χρειάζεσαι μαζί σου και να τα δουλεύεις εκεί που θα είσαι? Τέσπα όπως και να 'χει χρειάζεσαι ένα remote desktop.
Soth Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ίσως εννοεί ότι υπάρχει shared folder που πρέπει να έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι. Άρα PC ON. Αν όντως είναι έτσι μπορείς να κλειδώσεις το PC ορίζοντας user/pass ώστε κανείς να μην έχει physical access αλλά remotely only στο folder που έχεις ορίσει ώς shared.
Ventrix Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 VNC είναι αυτό που χρειάζεσαι. Τρέχεις τον server και συνδέεσαι απο μακριά και με java client απο τον internet explorer απο παντού. Βλέπεις την επιφάνεια εργασίας σαν να καθόσουν στον υπολογιστή σου τοπικά. http://www.realvnc.com http://www.uvnc.com/
polidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δε κατάλαβα γιατί πρέπει να μείνει ο υπολογιστής ανοιχτός και από την άλλη να μην έχει κανείς πρόσβαση σε αυτόν αφού έχει ευαίσθητα δεδομένα? Κλείστον και κλείδωσε το γραφείο.Το να μένει ανοιχτός και να τον χειρίζεσαι από μακριά, τί παραπάνω προσφέρει από το να δουλεύεις τα πράγματα σε ένα λαπτοπ εκεί που θα πάς? Άσε που εκθέτεις δεδομένα στο ίντερνετ που είναι εξ'ισου επικίνδυνο. Μήπως καλύτερα να πάρεις ότι αρχεία χρειάζεσαι μαζί σου και να τα δουλεύεις εκεί που θα είσαι? Τέσπα όπως και να 'χει χρειάζεσαι ένα remote desktop. Nai kai ago afto den mporo na xonepso giafto kai ekana tin erotisi pio pano. Alla ipame apo periergeia kai mono gia na vlepoume ti kanoun oi aloi sti thesi mas Emena pandos oute tha me eniaze ti kanei o alos afou tou dinete ek proimiou i prosvasi.
axlgol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για χαρα παιδια, βασικα θελω ενα προγραμματακι που να μπορω να το κανω εγκατασταση και να μην το βλεπει κανενας και να καταγραφει τι γινετε, οχι απλα τι γαφουν αλλα και snapshots. Χρησιμοποιω το ardamax αλλα φενετε. Πεστε μου καμποσα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.