Προς το περιεχόμενο

Wake on Lan

andysk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ BIOS TO WAKEONLAN (WOL)(CUSL2-C TO MOTHERBOARD). ΕΧΩ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ WAKE ON LAN. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WINDOWS XP ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ?<BR>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι θυμάμαι χρειάζεται ενεργοποίηση από το BIOS του Wake On LAN, και επίσης να συνδέσεις την κάρτα δικτύου σου με την μητρική μέσω ενός καλωδίου που έρχετε μαζί με την κάρτα.

Δημοσ.

ΚΑΙ ΣΤΟ BIOS ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ WAKE ON LAN ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ MOTHERBOARD.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο...Ένα άλλο που έχω ακούσει είναι για το BIOS που πέρνει η κάρτα δικτύου, αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου στο WakeOnLan...

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου το χο πετύχει μόνο με κάρτες της Asus που έχουν wake on lan.<BR>Απλά στέλνει ένα packet που δίνει σήμα στο 2ο PC να ανάψει.<BR>*ΠΡΟΣΟΧΗ*<BR>Το 2ο PC πρέπει να ναι σε αναμονή...<BR>Εμένα μόνο έτσι μου χει πετύχει...<BR>Για να τον ανοίξεις όταν θα είναι κλειστός...;;;

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Vasilius:<BR><STRONG>Εγώ φίλε μου το χο πετύχει μόνο με κάρτες της Asus που έχουν wake on lan.<BR>Απλά στέλνει ένα packet που δίνει σήμα στο 2ο PC να ανάψει.<BR>*ΠΡΟΣΟΧΗ*<BR>Το 2ο PC πρέπει να ναι σε αναμονή...<BR>Εμένα μόνο έτσι μου χει πετύχει...<BR>Για να τον ανοίξεις όταν θα είναι κλειστός...;;;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Isws an morousate na dwsete ena pass gia na anoigei .<BR>Valte ton na anigei me kwdiko otan einai svhstos kai isws yparxei kapoia epilogh na inete to pass

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...