Προς το περιεχόμενο

Που πήγαν 6 giga οεο;

nodas_21greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να μην μακρυγορώ, το πρόβλημα είναι το εξής. Έβαλα να φτιάξω μια ταινια (dvd) με το nero. Δυστυχώς όμως 2 φορές το έλιωσα το μηχάνημα την ίδια στιγμή με αποτέλεσμα να μου κάνει restat λίγο πριν ξεκινήσει την εγγραφή σε δισκακι. Δυστυχώς τα temp μείνανε στιν σκληρό μου και τις 2 φορές με αποτέλεσμα να έχω -6giga. Η διαδρομή που τα αποθηκεύει είναι από default userdata\local settings\temp.

Έκανα εμφάνιση κρυφών φακέλων, αλλά ο συγκεκριμένος φάκελος βγαίνει 35mb.

Η απορία είναι λοιπόν πού πήγαν τα 6giga οεο; Και πώς θα τα βρω για να τα σβήσω;

• Moderators
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα το winxp manager εχει ενα μικρο utility μαζι του,που σου δειχνει με"πιτες"(σχεδιαγραμματα)την κατανομη των mb/gb σε οποιο σκληρο/φακελο θελεις.

Δημοσ.

Φίλε Gio, αν και δεν την πάλεψα με το προγραμματάκι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τελικά έκανα μία επαναφορά συστήματος στην χθεσινή μέρα με την ελπίδα να μην υπήρχαν. Αν και περέμειναν τα αρχεία, μου τα εφμάνιζε πλέον κανονικά, οπότε φάγαν πόδι. Τώρα γιατί ήθελε επαναφορά για να τα εμφανίσει...

Άγνωσται αι βουλαί των PC

Δημοσ.
η διαδρομή ήταν για το temp του nero? μήπως αφού κόπηκε η διαδικασία ήταν στο temp των win?

Ήταν το TEMP του ΝΕRO.

Τώρα γιατί ο φάκελος έβγαινε 45mb πριν την επαναφορά και 6.5 giga μετά.... δεν θα το μάθουμε ποτέ!!! Τουλάχιστον την έκανα την δουλειά μου!!! :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...