tsomoloko Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εβαλα σε ενα pc τα windows 2003 και δοκιμασα με τις τελευταιες εκδοσεις των Partition Magic και Norton Ghost να κανω χωρισμο και full backup αντιστοιχα. Το προβλημα ειναι οτι δεν υποστηριζουν κανενα απο τα 2 τα windows 2003 standard (sp2 integrated) που εχω βαλει. Θα ηθελα τη βοηθεια σας ως προς τα προγραμματα που γνωριζετε οτι ειναι συμβατα με windows 2003 (και που προφανως τα εχετε δοκιμασει με επιτυχια). Αν και σκεφτηκα να κανω το partition μεσα απο το bootable partition magic 8 που εχω, επιθυμω μια λυση μεσα απο windows 2003. Συνοψιζοντας, ψαχνω 2 προγραμματα για windows 2003 1) Ενα να κανει χωρισμο του δισκου sata σε 2 partitions 2) Και το δευτερο προγραμμα, να κανει backup a la Norton Ghost το ενα partition στο δευτερο... Ευχαριστω για το χρονο σας.
tsakonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 to Paragon.Partition.Manager.8.5.1473.Enterprise.Server gia partition kai backup to Acronis True Image 9.1 Enterprise Server tested and working
tsomoloko Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ...kai backup to Acronis True Image 9.1 Enterprise Server tested and working Το εβαλα κανονικα, ομως διαπιστωσα οτι δεν μπορει on-the-fly να κανει backup το partition που ειναι τα windows 2003, επειδη ο δίσκος-partition αυτη τη στιγμή χρησιμοποιειται απο τα Windows-μου γραφει ως μηνυμα λαθους, μολις παω να πατησω το Start για τη διαδικασια. Μηπως κανω κατι λαθος? Μηπως το on-the-fly γινοταν μονο με το Norton Ghost (σε XP περιβαλλον) και δεν υποστηριζεται κατι τετοιο σε περιβαλλον 2003?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.