melman85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 χαίρεται!είμαι καινούργια εδώ και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος.συγχωρέστε με αν ενοχλώ.έχω φτιάξει ένα blog για την καινούργια μας θεατρική ομάδα (26-27-30-31 μαίου ανεβάζουμε παράσταση στο booze, simonsayz.wordpress.com) και θα ήθελα να βάλω να ακούγεται μουσική online να την ακούν όλοι όσοι μπαίνουν, όπως έχω δει για παράδειγμα στο myspace.μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεται αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
alexgreat Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εγώ καταρχάς να πω, γιατί να βασανίζεις τους επισκέπτες σου αναγκάζοντάς τους να ακούνε την μουσική είτε θέλουν είτε δεν θέλουν. Ξέρεις πόσοι έχουν μπει σε τρεχάματα με το αφεντικό τους επειδή σερφάραν από το γραφείο και ξαφνικά άρχισε να βαράει η μουσική; :-P Αυτό που μπορείς να κάνεις πάντως είναι να ανεβάσεις το βιντεάκι σου στο YouTube και μετά να το παρουσιάζεις στο blog σου, δίνοντας στον επισκέπτη την επιλογή να το παίξει ή όχι.
lavelle Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 χαίρεται!είμαι καινούργια εδώ και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος.συγχωρέστε με αν ενοχλώ.έχω φτιάξει ένα blog για την καινούργια μας θεατρική ομάδα (26-27-30-31 μαίου ανεβάζουμε παράσταση στο booze, simonsayz.wordpress.com) και θα ήθελα να βάλω να ακούγεται μουσική online να την ακούν όλοι όσοι μπαίνουν, όπως έχω δει για παράδειγμα στο myspace.μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεται αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Αφού είναι σε wordpress δες αυτό το πολύ καλό plugin http://www.1pixelout.net/code/audio-player-wordpress-plugin/
Sebastienomnia Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέσα στο ζιπαρισμένο που κατέβασα βρήκα ένα αρχείο με κατάληξη .php ...Αυτό πως το κάνω install? Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να βάλει καποιος ένα plugin σαν κι αυτό στο wordpress blog Tου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.