Προς το περιεχόμενο

Aπορία για blog

melman85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρεται!είμαι καινούργια εδώ και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος.συγχωρέστε με αν ενοχλώ.έχω φτιάξει ένα blog για την καινούργια μας θεατρική ομάδα (26-27-30-31 μαίου ανεβάζουμε παράσταση στο booze, simonsayz.wordpress.com) και θα ήθελα να βάλω να ακούγεται μουσική online να την ακούν όλοι όσοι μπαίνουν, όπως έχω δει για παράδειγμα στο myspace.μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεται αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Εγώ καταρχάς να πω, γιατί να βασανίζεις τους επισκέπτες σου αναγκάζοντάς τους να ακούνε την μουσική είτε θέλουν είτε δεν θέλουν. Ξέρεις πόσοι έχουν μπει σε τρεχάματα με το αφεντικό τους επειδή σερφάραν από το γραφείο και ξαφνικά άρχισε να βαράει η μουσική; :-P

Αυτό που μπορείς να κάνεις πάντως είναι να ανεβάσεις το βιντεάκι σου στο YouTube και μετά να το παρουσιάζεις στο blog σου, δίνοντας στον επισκέπτη την επιλογή να το παίξει ή όχι.

Δημοσ.
χαίρεται!είμαι καινούργια εδώ και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος.συγχωρέστε με αν ενοχλώ.έχω φτιάξει ένα blog για την καινούργια μας θεατρική ομάδα (26-27-30-31 μαίου ανεβάζουμε παράσταση στο booze, simonsayz.wordpress.com) και θα ήθελα να βάλω να ακούγεται μουσική online να την ακούν όλοι όσοι μπαίνουν, όπως έχω δει για παράδειγμα στο myspace.μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεται αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Αφού είναι σε wordpress δες αυτό το πολύ καλό plugin

http://www.1pixelout.net/code/audio-player-wordpress-plugin/

Δημοσ.

Μέσα στο ζιπαρισμένο που κατέβασα βρήκα ένα αρχείο με κατάληξη .php ...Αυτό πως το κάνω install? Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να βάλει καποιος ένα plugin σαν κι αυτό στο wordpress blog Tου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...