Προς το περιεχόμενο

Creative Zen V plus απορια!

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα αυτο το λιλιπουτειο player της creative και αφου περασα τα εκατονταδες ή και χιλιαδες (καλα το παρακανα, αλλα ηταν οντως πολλα) προγραμματα που ερχονται μαζι, του περασα τη μουσικη μου επιτυχως :???:

Το :???: , πεφτει γιατι αναρωτιεμαι αν αξιζε το κοπο να εγκαταστησω πεντε προγραμματα (και κποια να τρεχουν στο παρασκηνιο και μερικες καταχωρησεις στο shell του explorer), για να περασω μουσικη στο mp3 player. Εχει μια ειδοποιηση να μην το συνδεσω με υπολογιστη αν δεν εγκαταστησω τα προγραμματα, αλλα ειναι οντως απαραιτητα; Δεν αρκει ο wmp ή το winamp?:confused:

Εχει δοκιμασει κανεις να περασει μουσικη χωρις να βαλει τα προγραμματα του;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ένα zen nano plus. Καμμία σχέση με το δικό σου, αλλά εγώ απλά το πριζώνω στο PC και το βλέπει σαν removable disc. Αλλά και o WMP11 το βλέπει κανονικά.

Δημοσ.

Freakster κι εγώ ως rem. disc το χρησιμοποιώ..

ίσως τα προγράμματα να είναι καλύτερα για διαχείρηση, ταξινόμηση γιατί

ομολωγώ πως τα πέταξα χύμα μέσα..

από ότι έχω προσέξει, κάνει καλό utilise των tags οπότε αν τα έχεις σωστά οργανωμένα θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση.

Δημοσ.

Να πω, οτι το αλλαξε το κολπο η creative, στο zen v plus που εχω, αν ορισεις μια κατατμηση (δε γινεται ολη τη μνημη του mp3 player) ως removable disc δε διαβαζει τιποτα απο εκει, δηλαδη αν ριξω τραγουδια σε εκεινη την κατατμηση :(

πολυς μπελας ρε γμτ, επρεπε να παιρνουν μαθηματα απο την apple! Βαζεις το ipod, περνας τα τραγουδια, γεια σας.

Θα το επιχειρησω σημερα και το θερμοπαρακαλω να μου δωσει αφορμη :)

Δημοσ.

Ως τωρα ολα καλα! Μου περασε οτι τραγουδια ηθελα, το winamp!

The Lama rox :P

Και το αναγνωρισε αμεσως, αντιθετα με τα προγραμματακια που φορτωθηκα που επρεπε να περιμενω κανα πενταλεπτο να το εντοπισουν!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω μια απορία και για να μην ανοίγω θέμα για κάτι τέτοιο ποστάρω εδώ...Παιδιά σ'όλα αυτά τα mp3 player (και συγκεκριμενα στα creative zen) μπορείς να βάλεις ό,τι ακουστικά θέλεις ή μόνο αυτά που σου δίνουν; Αναρωτιέμαι γιατί δε με βολεύουν καθόλου τ'ακουστικά ψείρες...

Δημοσ.

και μία γενικότερη απορία εγώ σχετική με ακουστικά.

Αυτά τα τεράστια ακουστικά που καλύπτουν όλο το αυτί τραβάνε περισσότερη ενέργεια από το MP3 player;

Δημοσ.

Μία δική μου ερώτηση για το ίδιο (Zen V plus) gadgetάκι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω εξωτερικό φορτιστή (μετατροπέα usb to ac) από κάποιο άλλο mp3 (πχ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976113&product=877085) ή θέλει οπωσδήποτε το δικό του και κινδυνεύω από μπαμ... Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δυστυχως αυτο που ανακαλυψα και εγω ειναι οτι τα creative zen v plus φορτιζουν απο τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ φορτιστη και μονο.

Δοκιμασα με κανα δυο, αλλα το mp3 εκανε την παπια, σαν να μην το ειχα συνδεσει πουθενα, ετσι αναγκαστηκα και αγορασα τον φορτιστη της creative.

Δημοσ.

παιδιά, αν τα Volt του μετασχηματιστή και το βύσμα είναι τα σωστά,τότε θα φορτίζει. Απλά υπάρχει περίπτωση το βύσμα να μπαίνει στην υποδοχή, αλλά να μην ταιριάζει, δοκιμάστε και με άλλα βύσματα.

Δημοσ.

Φιλε voodooman συγγνώμη αλλά παραπληροφορείς.

Η ιδια η creative λεει οτι ο μονος φορτιστης που λειτουργει με το zen v plus είναι ο δικος της. Και εγώ με το mini usb καλώδιο και μετατροπέα ρευματος σε usb δεν κατάφερα τπτ.

Δεν το λεω μονο εγω, αλλα και σε αλλα φορουμ και κριτικες του προιοντος.

http://www.buy.com/prod/creative-zen-v-plus-4gb-digital-multimedia-device-audio-player-video/q/loc/111/203020883.html το δευτερο customer review.

Εκτος και θελετε να κανετε hackies.

http://www.instructables.com/id/EO78BCJF4NIBBHG/

Δημοσ.

Paidia opoios den gnorizei kati sxetiko as mhn paraplhroforei apla gia na grapsei kati.

Exo to Zen V +.Exw dokimasei ton tropopoihmeno fortisth me tis antistaseis alla DEN doyleyei.An to deis apla nomizeis oti fortizei, h endeiksh fortishs einai energh alla DEN doyleyei.Fortistes thlefonvwn me mini usb eksodo DEN doyleyoun.Exoume anaptyksei sxetika themata arketes fores sto forum ths Creative.Exei anaferthei kati ekei oti me palio FW , mallon to arxiko otan protovghke h syskeyh doyleye kai me fortistes thlefvnwn alla den mporo na to epiveveoso. Yparxoyn alloi kataskeyastes poy ftiaxnoyn fthnoys fortistes gia to mhxanaki opos edo:

http://www.gomadic.com/brand-creative-accessories-creative-zen-v-plus-accessories.html

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν προσπαθώ να παραπληροφορήσω.

Το δήλωσα ότι δεν έχω το συγκεκριμένο player. Αλλά παραμένει γεγονός πως έχω καταφέρει να κάνω πολλές συσκευές και να παίζουν και να φορτίζουν με πάμθηνους μετασχηματιστές και βύσματα που αγόρασα από μαγαζιά ηλεκτρονικών και που τα μοντάρισα μόνος μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...