kkostas77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Χθες το απογευμα μου τηλεφωνησαν απο εταιρία προφανώς που συνεργάζεται με την forthnet για να με ενημερωσουν για ένα πακέτο τηλεφωνιας και ιντερνετ της forthnet. Ισχυριζοντε λοιπόν, οτι με 40 ευρω το μηνα(με ΦΠΑ) μπορω να έχω απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά οσο χρονο θέλω, μηνιαίος και ιντερνετ εως και 10 MB.Μου ειπαν μάλιστα οτι η ταχυτητα μου δεν προκειτε να πέσει ποτέ κάτω απο τα 6MB ακομα και στις χειρότερες καταστάσεις. Επίσης ξεφευγω λέει εντελως απ τον Οτέ και δεν μου έρχεται ουτε πάγιο πλέον(συμπεριλαμβάνεται στα 40 ευρω) Αυτη την στιγμη έχω 768 forthent 1 bill και το σκέφτομαι σοβαρόταρα. Ειπαν επισης οτι η forthνετ καλυπτει ολη την Αθηνα πλέον σχεδόν και συντομα και την Θεσσαλονικη, ενω πολυ συντομα θα καλυπτει ενα μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Σημερα το πρωι πηρα ο ιδιος την Forthnet και επιβεβαίωσα αυτά ποου μου ειπαν Υ.Γ-Δεν υπάρχει καμια χρονοχρεωση, ογκοχρέωση. Η μονη μου υποχρέωση ειναι οτι υπογράφω συμβολαιο ενος ετους και αν θέλω να παω σε άλλο πάροχο, θα πρέπει να πληρωσω 70 ευρω(πριν τον χρονο πάντα) Η γνωμη σας?
kkostas77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Απο το να με ρωτάς που ζω, ισως ειναι καλύτερα να μου πεις την γνωμη σου για το θέμα .Δεν έχουμε ολοι τον χρόνο να ασχοληθούμε με τις νέες τεχνολογίες πέραν του ότι δεν ξέρω κατα πόσο μπορω να εμπιστευτω συνεργαζόμενες εταιρίες, οταν πριν απο 1 χρονο συνεργαζομενη εταιρία του ΟΤΕ μου προσφερε ταχυτητα 1024 χωρις να πει οτι εχει ογκοχρέωση(καλα που ρωτησα δηλαδη :-) )
realestate Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Χθες το απογευμα μου τηλεφωνησαν απο εταιρία προφανώς που συνεργάζεται με την forthnet για να με ενημερωσουν για ένα πακέτο τηλεφωνιας και ιντερνετ της forthnet.Ισχυριζοντε λοιπόν, οτι με 40 ευρω το μηνα(με ΦΠΑ) μπορω να έχω απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά οσο χρονο θέλω, μηνιαίος και ιντερνετ εως και 10 MB.Μου ειπαν μάλιστα οτι η ταχυτητα μου δεν προκειτε να πέσει ποτέ κάτω απο τα 6MB ακομα και στις χειρότερες καταστάσεις. Επίσης ξεφευγω λέει εντελως απ τον Οτέ και δεν μου έρχεται ουτε πάγιο πλέον(συμπεριλαμβάνεται στα 40 ευρω) Αυτη την στιγμη έχω 768 forthent 1 bill και το σκέφτομαι σοβαρόταρα. Ειπαν επισης οτι η forthνετ καλυπτει ολη την Αθηνα πλέον σχεδόν και συντομα και την Θεσσαλονικη, ενω πολυ συντομα θα καλυπτει ενα μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Σημερα το πρωι πηρα ο ιδιος την Forthnet και επιβεβαίωσα αυτά ποου μου ειπαν Υ.Γ-Δεν υπάρχει καμια χρονοχρεωση, ογκοχρέωση. Η μονη μου υποχρέωση ειναι οτι υπογράφω συμβολαιο ενος ετους και αν θέλω να παω σε άλλο πάροχο, θα πρέπει να πληρωσω 70 ευρω(πριν τον χρονο πάντα) Η γνωμη σας? Γιά να πάρεις όσες πληροφορίες θέλεις http://www.forthnet.gr/templates/Products.aspx?c=10009510 προσωπική μου άποψη μιά αξιόπιστη εταιρεία με προϊστορία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.
kkostas77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γιά να πάρεις όσες πληροφορίες θέλειςhttp://www.forthnet.gr/templates/Products.aspx?c=10009510 προσωπική μου άποψη μιά αξιόπιστη εταιρεία με προϊστορία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Eυχαριστώ πολυ
mpapakostas Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Φίλε, Η Forthnet ειναι μια σοβαρή εταιρία. Κανει τα νερά της (ουδείς τέλειος) αλλα στέκεται αξιοπρεπώς. Τωρα για τα 6MBps... Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: Σε ένα κόμβο ιδιόκτητο, θα μπουν και άλλοι συνδρομητές. Στην αρχή όσο ειναι λίγοι η γραμμη μοιραζεται. Μετά όμως; Το καζάνι με τη φασολάδα το ξέρεις; Ενα καζάνι φασολαδα είναι το dsl. Φατε μας λεγανε και ο καθένας παιρνει το πιατο του. Οταν όμως μπαινουν πολλοι, δεν φτάνει για όλους. Ο ΟΤΕ μας είπε "σαν δίνω διπλη μερίδα" αλλα απο το ίδιο καζάνι με την ίδια τιμή. Δες τι έγινε στα dslam απο εκει και μετά. Εκει που είχες ένα πιατο... δεν έπερνες τίποτα μετά παρά τη "διπλασια" γραμμή-πιάτο. Πάντως μόνο που θα γλιτώσεις απο το πάγιο του Οτε αξίζει. Εγώ που δεν χρησιμοποιώ καθόλου σταθερό (το έχω αναγκαστικά για τη DSL) είμαι έτοιμος όποια στιγμή έρθει στην περιοχή μου. Πόσο χειρότερα θα είναι;
Nik0s Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Tώρα απεριόριστο broadband internet έως 10Mbps, μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet! Egw eida alli mia prosfora me 10 mbps to mina leei gia 6 mines me 19,5 to mina. An tin parw tha exw 10 mbps i mexri 10....? Epishs akoma den exei lixei to adsl in a box tous eptemvirou sta 2 mbps pou exw twra. Ti proteinetai paides? ps. thyamatia akenis to adsl in a box sepetemviou an itna gia 6 mines i gia 12?
cordobros Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ολα αυτα που λετε εγω τα εχω κανει πραξη. ειμαι εδω και 2 εβδομαδεs στο 2play. θα σαs προτεινα λοιπον σε οποιου την περιοχη εχει καλυψη απο την φορθνετ,να μπει. οτι σαs ειπαν ισχυει. πολλεs φορεs πιανω και τα 10mb/s,και αλλεs τα 6-7. εγω βεβαια ημουν και πριν στην φορθνετ με αοριστου,και επειδη σε γενικεs γραμμεs ημουν ευχαριστημενοs,μπηκα απο τουs πρωτουs στο δικτυο τηs.
Nik0s Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 kai gw thelw file alla den exei perasei oute ena 6mino apo to paketo pou exw proplirwsei, pws tha ginei twra?
johnpap Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Αν έχεις ήδη forthnet νομίζω μπορείς όποτε θες να αναβαθμίσεις...
Nik0s Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 den xreiazetai na akyrwsw to trexon paketo gia na parw to kainourgio?
jojos Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Φίλε cordobros πόσο καιρό από την μέρα που έστειλες την αίτηση ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία?Είχες καθόλου διακοπή Internet και του τηλεφώνου πριν την ενεργοποίηση της Forthnet?
MesmerizingGirl Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 den xreiazetai na akyrwsw to trexon paketo gia na parw to kainourgio? An exeis idi forthnet oxi de xreiazetai na to akyrwseis.To ypoloipo apo to poso pou exeis proplirwsei kai de tha xrisimopoiiseis tha sympsifistei me to pagio you 2play kai tha exeis kapoia ekptwsi sto logariasmo sou mexri na midenistei to ypoloipo. Φίλε cordobros πόσο καιρό από την μέρα που έστειλες την αίτηση ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία?Είχες καθόλου διακοπή Internet και του τηλεφώνου πριν την ενεργοποίηση της Forthnet? Twra pleon mono merikes wres diakoptetai to tilefwno kai to internet, ti mera tis energopoiisis
Nik0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 na tous parw til kai an tosu to pw MesmerizingGirl? Vasiak egw enadiferomai gia to net tn 10mbos kai oxi kai gia stahteri tilephoinia.
MesmerizingGirl Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 De xreiazetai kan na tous to peis. Tha pas se kapoio katastima pou exei forthnet, px plaisio,multirama klp kai tha zitiseis aitisi adsl 1-bill 10Mbps.Tha ti symplirwseis kai tha tous ti dwseis mazi me ena logariasmo tou OTE kai mia fwtotypia taftotitas tou idioktiti tis tilefwnikis grammis. Apla gia na mporesei na sympsifistei me to paketo pou idi exeis i aitisi prepei na ginei sta idia stoixeia me afta pou exeis dilwsei gia to adsl in a box(idio onomatepwnymo kai tilefwno). Episis panw stin aitisi exei kapou na dilwseis an eisai idi pelatis kai epithymeis na diatiriseis to username sou.Ekei les nai kai grafeis to username pou exeis twra. H idia diadikasia isxyei kai gia to 2play(pou exei kai tilefwnia mazi) apla einai diaforetiko to entypo tis aitisis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.