Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με το magic tune απο το site της εταιριας ρυθμιζεται η οθονη ανετα....ναι την ΗΡ2207 εννοω,δεν ξερω τι κανει ομως απο ταχυτητες...την εχω δει Ελλαδα skroutz it!

Ποια εκδοση? Κατεβασα την 1.0.51.2007.5.3 και μου γραφει οτι δεν υποστηριζει το hardware μου...

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποια εκδοση? Κατεβασα την 1.0.51.2007.5.3 και μου γραφει οτι δεν υποστηριζει το hardware μου...[/quote

εμενα αυτη η εκδοση λειτουργει με την 226 ....τι να σου πω?μουμπλε μουμπλε μπας και δεν εχεις περασει σωστα τους οδηγους της καρτας γραφικων η του μονιτορ????

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι νέα βρε παιδιά από την κληρωτίδα των πάνελ?

έχω βάλει στο μάτι την SM206BW, πέρασα σήμερα από το πλαίσιο μια βόλτα,

αλλά όσα διάβασα σε αυτό το thread για τα διάφορα πανελ με τα οποία

κυκλοφορεί η συγκεκριμένη οθόνη με έβαλε σε σκέψεις..

Αυτή η νέα παρτίδα μόνο με τα s-panel έφτασε?

Θέλω να την παραγγείλω μεσω internet από το πλαίσιο γιατί τη δίνει μόνο 252?..

φοβερή οθόνη αλλά προτιμώ να είναι εξ ολοκλήρου Samsung και όχι κομάτια κομμάτια

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο thread γίνεται αναφορά και στις δύο..

Απλά ξεκίνησε με αφορμή την 226..

Πρόκειται για ίδιες οθόνες και το πρόβλημα με τα διάφορα panel

που κυκλοφορούν είναι επίσης κοινό..

Οπότε το ερώτημα παραμένει, σε ποια φάση βρισκόμαστε πλέον?

Δημοσ.
Στο συγκεκριμένο thread γίνεται αναφορά και στις δύο..

Απλά ξεκίνησε με αφορμή την 226..

Πρόκειται για ίδιες οθόνες και το πρόβλημα με τα διάφορα panel

που κυκλοφορούν είναι επίσης κοινό..

Οπότε το ερώτημα παραμένει, σε ποια φάση βρισκόμαστε πλέον?

Καλημέρα,

εγώ θα σου πρότεινα αυτή.

Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη δεν υφίσταται το πρόβλημα με τα panel διαφόρων κατασκευαστών πέρα από Samsung.

Δημοσ.
Καλημέρα,

εγώ θα σου πρότεινα αυτή.

Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη δεν υφίσταται το πρόβλημα με τα panel διαφόρων κατασκευαστών πέρα από Samsung.

Κι αυτή καλή αλλά ξεφεύγει φίλε μου

Με την 206bw στα 252? απο πλαίσιο φτάνω και ξεπερνώ τα όρια

που έθεσα αρχικά για οθόνη αλλά νομίζω τ' αξίζει..

από την άλλη, αυτή ακριβώς η φοβερή προσφορά του πλαίσιο είναι

που με φοβίζει, μήπως δλδ προσπαθούν να ξεφορτωθούν A, C, K, O, Z, WC... panel

Δημοσ.

γεια σας σήμερα αγόρασα και εγώ την 226bw και θα θελα να μάθω όταν κλείνω το pc γιατί αναβοσβήνει το μπλε ledακι στο power

Δημοσ.
γεια σας σήμερα αγόρασα και εγώ την 226bw και θα θελα να μάθω όταν κλείνω το pc γιατί αναβοσβήνει το μπλε ledακι στο power

Δεν ειναι κατι να ανησυχεις, ετσι το εχουν φτιαξει, και σε ολα τα μοντελα (226bw) το κανει. Αμα πατησεις το κουμπι, σβηνει.

Δημοσ.

Αγορασα και γω χθες την samsung 226BW. πολυ όμορφη οθόνη και κανένα καμμενο pixel.

αλλά δεν βρισκω τρόπο να της δώσω γωνία κλίσης. Υπάρχει τρόπος; μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;;

Πως θα δω τι πάνελ είναι;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω την 206ΒW (η 22 μου φαινεται σπαταλη χωρου απο την στιγμη που εχει την ιδια αναλυση)

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα εαν η ΑΤΙ 9250 που εχω θα μπορεσει να δειξει στην αναλυση που εχει η οθονη

επισης υπαρχει καμια προταση για διακριτικα ηχεια; (δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα απλα να ακουγεται ο ηχος, δεν θελω να γεμισω το γραφειο με επιπλεον κουτακια κλπ)

Δημοσ.
το σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω την 206ΒW (η 22 μου φαινεται σπαταλη χωρου απο την στιγμη που εχει την ιδια αναλυση)

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα εαν η ΑΤΙ 9250 που εχω θα μπορεσει να δειξει στην αναλυση που εχει η οθονη

επισης υπαρχει καμια προταση για διακριτικα ηχεια; (δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα απλα να ακουγεται ο ηχος, δεν θελω να γεμισω το γραφειο με επιπλεον κουτακια κλπ)

Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 2048 x 1536 οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πάντως, για να απαντήσω σε σένα και στον φίλο που θέλει να αγοράσει την 206 από το Πλαίσιο, όπως έκανα εγώ πριν 3 εβδομάδες περίπου, έχω να πω τα εξής: εκ πρώτης όψεως, η οθόνη είναι εντυπωσιακή. Όταν την ανοίξετε θα τη λατρέψετε, είτε είναι S, είτε A ή C. Μόλις βάλετε τα πρώτα games όμως θα αρχίσουν τα προβλήματα... στην περίπτωση μου, με παιχνίδια όπως το Pro Evolution και το Colin McRae Dirt, γίνεται ... του tearing το κάγκελο! Το έχω πάρει απόφαση πλέον πως αν το παιχνίδι έχει γρήγορες σκηνές θα το παίζω μόνο με v-sync on από τους drivers της κάρτας γραφικών (πάλι καλά που έχω τη δυνατότητα αυτή για την ώρα).

Τα ίδια ισχύουν και με τα DVD. Έβαλα το Kill Bill και 10' μετά το έβγαλα, αρκετά απογοητευμένος. Προφανώς έχω πέσει σε C Panel. Και προφανώς δεν έχει χρόνο απόκρισης 2ms. Τι 2 δηλαδή, αυτό το χάλι δεν το έχω δει ούτε σε οθόνες με χρόνους απόκρισης 8ms (εκτός κι αν πια φταίει κάποια πατάτα που έχω κάνει εγώ στο σύστημα μου...).

Πάντως ένα για μένα είναι το συμπέρασμα, ντροπή και ξανά ντροπή στη Samsung: μία για τη μπινιά που έκανε και μία ακόμη γιατί, αφού την παραδέχτηκε, δεν έκανε τίποτα για όσους αγόρασαν ένα σαφώς κατώτερο προϊόν από το προσδοκώμενο.

Το μόνο που ελπίζω πλέον είναι να χαλάσει η οθόνη κάποια στιγμή εντός εγγύησης και να μου την αντικαταστήσουν με αυτή που έπρεπε να μου έχουν δώσει εξ'αρχής....

Δημοσ.
Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 2048 x 1536 οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πάντως, για να απαντήσω σε σένα και στον φίλο που θέλει να αγοράσει την 206 από το Πλαίσιο, όπως έκανα εγώ πριν 3 εβδομάδες περίπου, έχω να πω τα εξής: εκ πρώτης όψεως, η οθόνη είναι εντυπωσιακή. Όταν την ανοίξετε θα τη λατρέψετε, είτε είναι S, είτε A ή C. Μόλις βάλετε τα πρώτα games όμως θα αρχίσουν τα προβλήματα... στην περίπτωση μου, με παιχνίδια όπως το Pro Evolution και το Colin McRae Dirt, γίνεται ... του tearing το κάγκελο! Το έχω πάρει απόφαση πλέον πως αν το παιχνίδι έχει γρήγορες σκηνές θα το παίζω μόνο με v-sync on από τους drivers της κάρτας γραφικών (πάλι καλά που έχω τη δυνατότητα αυτή για την ώρα).

Τα ίδια ισχύουν και με τα DVD. Έβαλα το Kill Bill και 10' μετά το έβγαλα, αρκετά απογοητευμένος. Προφανώς έχω πέσει σε C Panel. Και προφανώς δεν έχει χρόνο απόκρισης 2ms. Τι 2 δηλαδή, αυτό το χάλι δεν το έχω δει ούτε σε οθόνες με χρόνους απόκρισης 8ms (εκτός κι αν πια φταίει κάποια πατάτα που έχω κάνει εγώ στο σύστημα μου...).

Πάντως ένα για μένα είναι το συμπέρασμα, ντροπή και ξανά ντροπή στη Samsung: μία για τη μπινιά που έκανε και μία ακόμη γιατί, αφού την παραδέχτηκε, δεν έκανε τίποτα για όσους αγόρασαν ένα σαφώς κατώτερο προϊόν από το προσδοκώμενο.

Το μόνο που ελπίζω πλέον είναι να χαλάσει η οθόνη κάποια στιγμή εντός εγγύησης και να μου την αντικαταστήσουν με αυτή που έπρεπε να μου έχουν δώσει εξ'αρχής....

Na fantasto oti ayti einai i 1i sou TFT? An nai tote etsi eksigeitai i apogoiteysi se sygkrisi me mia kali CRT (de sygkrinetai mia kali CRT me kamia TFT). An oxi tote mallon einai psyxologiko to thema me ta panels opos lene kai ta xbit labs. (http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch_12.html#sect0)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...