mpeeee Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Αυτό που λένε στο hardforum ότι οι καινούριες παρτίδες που δεν αναφέρει τίποτα στο κρυφό μενού είναι όλες S ισχύει ? Μάλλον όχι. Εγώ που πήρα πρόσφατα από το πλαίσιο και δεν έλεγε τπτ στο κρυφό μενού άνοιξα το casing και μετακίνησα το shield και αν είδα καλά το αυτοκόλλητο (δε μπορούσα να μετακινήσω το shield παραπέρα για να μη πειράξω τα καλώδια και είχα δύσκολη οπτική πρόσβαση στο αυτοκόλλητο του κατασκευαστή) έλεγε cm optronics οπότε panel c . Από την άλλη δεν είμαι σε θέση να κατάλαβω τι πρόβλημα έχει η οθόνη και είμαι ευχαριστημένος (η άγνοια είναι ευτυχία )
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 @oldnew άμα μπορείς ανέβασε καμία φώτο με ανοιχτή την οθόνη...
isspro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 kserei kaneis pote tha vgei i kainourgia 226CW k se ti timi? an kathysterisei poly na min perimenw gia na parw tin 226BW
felikas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τα λόγια είναι περιττά! Η 226bw απλά "ΤΑ ΣΠΑΕΙ"! Κάθομαι κ την χαζεύω χωρίς να κάνω τίποτα...
isspro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 lol wraia... xaxaxaxa k egw auto tha kanw otan tin parw.. xaxaxaxa
kostasSTi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τα λόγια είναι περιττά!Η 226bw απλά "ΤΑ ΣΠΑΕΙ"! Α κι εδώ έχω το κάτι παραπάνω! Την 226,5XW!!! Πως λέμε c3d.... :mrgreen:
felikas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Σε καταλαβαίνω... είναι η ζέστη! Δεν παίρνεις το STi, να κατεβάσεις κ τα παράθυρα (κ το κλιματιστικό θα την κάνει την δουλειά του...) και να πας μια βολτούλα!?! Πάντως η οθόνη έχει άπειρες ρυθμίσεις κ γ@μ@τα αυτοκόλλητα!!! Αυτά είναι που μετράνε στην τελική...
oldnew Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 @oldnew άμα μπορείς ανέβασε καμία φώτο με ανοιχτή την οθόνη... Για , τωρα επεστρεψα απο διακοπες ,οποτε τωρα απαντω. Δεν εχω καλη ψηφιακη για να βγαλω φωτογραφιες, ασε που δεν νομιζω να σχηματισεις γνωμη ετσι. Παντως εμενα προσωπικα μου φαινεται τελεια η οθονη. Μια ερωτηση προς ολους. Κανα site που να μπορεις να κατεβασεις wallpapers σε αναλυση 1680χ1050 (την αναλυση που βγαζει αυτο το μονιτορ δηλαδη) ξερουμε? Thanks ,
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date
oldnew Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date Thanks ! ,Πολυ καλο και χρησιμο για ολους μας πιστευω που εχουμε μονιτορ με τετοια αναλυση. Επιλεγετε στο site να βγαζει ολες τις φοτος σε αναλυση 1680χ1050 και ολα οκ. Κριμα μονο που ειχα καμια 1000ρια wallpaper σε 1024χ768. Θα πανε χαμενα ,μιας και σε αυτο το μονιτορ φαινονται θολες αν τις βαλεις να καλυψουν ολη την οθονη. Γενικα βαζοντας για φοντο εικονα σε 1680χ1050 , φαινονται τοσο κρυσταλινες και φωτεινες οι φοτο, σχεδον εξοπραγματικες.. Τελεια εικονα..
TNT1982 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 για οσους θελουν την 226 BW να τσεκαρουν πρωτα οπωσδηποτε την νεα 22αρα της ΗΡ ....σε φωτο που τις ειδα διπλα διπλα η ΗΡ ψιλοξεσκιζει την samsung σε χρωματα ....
felikas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 - ΑΚΥΡΟ! - Ναι, αλλά η τιμή της... ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ! Πας σε 24-άρα με αυτά τα λεφτά (600+ $ αν δεν κάνω λάθος)! My bad! Κάλλιστη η τιμή της... (Αυτή δεν εννοείς ΤΝΤ?)
oldnew Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μια ερωτηση αν ξερει κανεις, υπαρχει κανα utility να ρυθμιζω το μονιτορ, μεσα απο τα windows? (φωτεινοτητα , αντιθεση ,κλπ) χωρις να χρειαζεται να παταω τα κουμπια που εχει? Thanks ,
NaGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 για οσους θελουν την 226 BW να τσεκαρουν πρωτα οπωσδηποτε την νεα 22αρα της ΗΡ ....σε φωτο που τις ειδα διπλα διπλα η ΗΡ ψιλοξεσκιζει την samsung σε χρωματα .... την έχεις δει πουθενά εσύ? Ελλάδα. πάντως δεν είναι νέα έχει κάποιους μήνες που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και είναι glossy για όσους ενδιαφέρονται.
TNT1982 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 με το magic tune απο το site της εταιριας ρυθμιζεται η οθονη ανετα....ναι την ΗΡ2207 εννοω,δεν ξερω τι κανει ομως απο ταχυτητες...την εχω δει Ελλαδα skroutz it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.