Silok Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μια ερωτηση. Εχω ενα παλαιο pc, το οποιο θα αντικαταστησω σε κανα 6μηνο μιας και τελευταια το εχω κυριως για internet. Αν αγορασω την παρπανω οθονη που εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο, θα δουλευει στο τωρινο pc? Mιλαμε για athlon 1600+ με καρτα γραφικων geforce2 mx 400 . Θα βλεπω εικονα λετε ή θα εχω προβλημα? Ενοηται πως μολις αλαξω Pc θα χρησιμοποιηθει η οθονη στο νεο pc... Ναι αλλά όχι παιχνίδια
kostasSTi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Σωστός ο Silok. Αν πας για λίγο internet και office ας πούμε, είσαι οκ. Αν πας σε παιχνίδια σε βλέπω χλωμό...
telnet05 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Σημερα ηρθε η δικια μου, ειναι S panel, και την αγορασα απο Pixmania. Το monitor ειναι απλα τελειο.
asirios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Παντως απ' οτι φαινεται το e-shop εριξε την τιμη απο 384 στα 355 καλο αυτο.
Silok Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Παντως απ' οτι φαινεται το e-shop εριξε την τιμη απο 384 στα 355 καλο αυτο. To plaisio από 419 που την έβλεπα την προηγούμενη εβδομάδα την έριξε στα 359.Σε 2 βδομάδες που θα πάω να την πάρω λέτε να πάει στα 100;χιχιχι.Από το e-shop και να με πληρώνουνε δεν την παίρνω από αυτούς.Συγκεκριμένα την προηγούμενη βδομάδα ειχαν ως εξής: Plaisio - 419 E-shop - 384 Kotsovolos - 359 Έλα ο ανταγωνισμός να δουλεύει.Τώρα όλοι ήρθαν στα ίσα πάντως.
oldnew Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ναι αλλά όχι παιχνίδια Καλα παιχνιδια με το pc που εχω ,ουτε με την τωρινη οθονη μπορω να παιξω.. Παντος, και με αυτη την οθονη ,λογικα θα μπορω να κατεβασω αναλυσεις και να παιξω τα παιχνιδια που μπορω να παιξω και τωρα, απλα με κακη αναλυση και προφανως χειροτερη ποιοτητα απο την default του μονιτορ ή κανω λαθος?
Silok Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Καλα παιχνιδια με το pc που εχω ,ουτε με την τωρινη οθονη μπορω να παιξω.. Παντος, και με αυτη την οθονη ,λογικα θα μπορω να κατεβασω αναλυσεις και να παιξω τα παιχνιδια που μπορω να παιξω και τωρα, απλα με κακη αναλυση και προφανως χειροτερη ποιοτητα απο την default του μονιτορ ή κανω λαθος? Ε κι εσύ θες να χάσεις το φώς σου;Κάνε λίγο υπομονή μέχρι το καινούριο όπως είπες για να παίξεις κανένα παιχνίδι σαν άνθρωπος.
mpeeee Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 σήμερα πήρα τη δική μου. χωρίς ένδειξη στο αυτοκόλλητο, χωρίς ένδειξη στο ειδικό μενού. την άνοιξα με κατσαβίδι για να δω μέσα και αν κατάλαβα καλά έχει panel c (κλαπς-λυγμ). τώρα αν πω ότι καταλαβαίνω τη διαφορά κ ότι δε μου αρέσει αυτό που βλέπω, ψέμματα θα πω...αλλά μια ξενέρα την έχω με αυτά που ακούω κ διαβάζω.
felikas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παίδες μία αμεσότατη βοήθεια: Μαγαζί στο κέντρο μου δίνει την 226 που εχουν ως δειγμα κ παίζει ένα μήνα (έτσι μου είπε ο "υπεύθυνος"), χωρις καμμένα κλπ. με 329ευρώ! Τι λέτε; Να την πάρω ή να περιμένω καινούρια παραλαβή (που ίσως είναι σίγουρα s panel); Για πείτε ρε σεις... μην την χάσω άμα αξίζει!
activex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 lipon felikas...afou tin exoun ekso apo to kouti mporis na tsekaris gia S panel. zitise na to psaksoun to thema h pane kai esi apo konta kai kane tis psaxtikes sou. an einai S partin opos eisai kai as paizi ena mina egw auto protinw
Silok Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παίδες μία αμεσότατη βοήθεια: Μαγαζί στο κέντρο μου δίνει την 226 που εχουν ως δειγμα κ παίζει ένα μήνα (έτσι μου είπε ο "υπεύθυνος"), χωρις καμμένα κλπ. με 329ευρώ!Τι λέτε; Να την πάρω ή να περιμένω καινούρια παραλαβή (που ίσως είναι σίγουρα s panel); Για πείτε ρε σεις... μην την χάσω άμα αξίζει! Θα σου δώσει βιτρίνας με 33 ευρώ διαφορά προς τα κάτω από την τιμή της καινουριας;Λίγα.Πες του 290 επειδή την έπαιζε ένα μήνα,την έτρωγε ο ήλιος και τέτοια.
TNT1982 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παίδες μία αμεσότατη βοήθεια: Μαγαζί στο κέντρο μου δίνει την 226 που εχουν ως δειγμα κ παίζει ένα μήνα (έτσι μου είπε ο "υπεύθυνος"), χωρις καμμένα κλπ. με 329ευρώ!Τι λέτε; Να την πάρω ή να περιμένω καινούρια παραλαβή (που ίσως είναι σίγουρα s panel); Για πείτε ρε σεις... μην την χάσω άμα αξίζει! αν ειναι S και στην κατεβασει 10-15 ευρωπουλα ακομη αρπαξε την....ειναι πολυ "λαχειο" να μην εχεις καμενα πιξελς σε οθονη ανω των 20 ιντσων ....εμενα η δικη μου εχει ενα κολλημενο κοκκινο :evil::evil::evil::evil::evil: βεβαια τωρα που το σκεφτομαι οι νεες παρτιδες μπορει ναναι και φτηνοτερες των 329ευρω....εδω οι 24 εξαπλωνονται ραγδαια...
imitheos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Καλημέρα. Ξέρει κανείς τι πάνελ έχει η 226BW από το πλαίσιο και το hardshop ? Αυτό που λένε στο hardforum ότι οι καινούριες παρτίδες που δεν αναφέρει τίποτα στο κρυφό μενού είναι όλες S ισχύει ? Για την ώρα έχω LG και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα, και όταν κάηκε κάποιο pixel η συμπεριφορά τους ήταν άψογη, για αυτό αρχικά είχα δει την L226wtq που υπάρχει και στο VS thread. Έχω άλλες 6 LG και όλες είναι πολύ καλές αλλά διάβασα εδώ πολλούς να λένε ότι η ποιότητα των Samsung δεν συγκρίνεται. Στο hardforum διάβασα το συγκριτικό που λέει ότι η S με την LG είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές και απλά η Samsung έχει πολύ λιγότερο backlight bleeding. Αφενός θέλω να πάρω την 226bw να δω και μια Samsung οθόνη(είναι και πιο όμορφη από την LG κιόλας ) αλλά θα σπαστώ αν αφήσω την LG και πάω σε Samsung για καλύτερη ποιότητα και τελικά προκύψει να έχει χειρότερη ποιότητα από την LG. Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ξάνθη που είμαι που να τις έχει ώστε να δω τις διαφορές τους. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι πάνελ έχει αυτή του πλαισίου ? Σκέφτηκα ακόμη να περιμένω 1-2 εβδομάδες να έρθει Ελλάδα η 226CW που (υποτίθεται) θα είναι σίγουρα S και θα έχει και αλλαγμένο backlight. Συγνώμη για το μεγάλο μου μήνυμα και ευχαριστώ.
oldnew Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Οπως εγραφα και παραπανω, την πηρα και εγω την 226 σημερα απο το eshop . Στο μυστικο Menu γραφει διπλα απο το πανελ info AU M220EW01 Ποιο πανελ ειναι? Ξερει κανεις ? Τhanks. Παντως οποιο και να ειναι η οθονη ειναι απαιχτη.
TNT1982 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Οπως εγραφα και παραπανω, την πηρα και εγω την 226 σημερα απο το eshop . Στο μυστικο Menu γραφει διπλα απο το πανελ info AU M220EW01 Ποιο πανελ ειναι? Ξερει κανεις ? Τhanks. Παντως οποιο και να ειναι η οθονη ειναι απαιχτη. Α .... (AU=AU OPTRONICS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.