Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nai alla pws to ma8aineis?pou to blepeis?

εαν το γραφει->αυτοκολλητο στο πισω μερος της οθονης,διπλα απο τα καλωδια ρευματος/σηματος,κοιτας πανω δεξια...

μυστικο μενου->γυρνας brightness +contrast στο 0 και κρατας πατημενο το source.Θα βγει ενα παραθυρακι.Διπλα απο το πανελ info θα γραφει κωδικους:AMLCD->S AUO->A CMO->C

Δημοσ.

Στις καινουργιες παρτιδες, ο τυπος του πανελ δεν αναφερεται ουτε στο αυτοκολλητο ουτε στο μυστικο μενου. Οποτε δε μπορει κανεις να μαθει τι ειναι.

Δημοσ.
Στις καινουργιες παρτιδες, ο τυπος του πανελ δεν αναφερεται ουτε στο αυτοκολλητο ουτε στο μυστικο μενου. Οποτε δε μπορει κανεις να μαθει τι ειναι.

Ακριβως ετσι ειναι δυστυχως...ουτε στη δικια μου που την αγορασα πριν απο λιγες μερες εχει αυτοκολλητο ουτε στο κρυφο μενου γραφει την οποιαδηποτε πληροφορια για το panel.

Δημοσ.

Η οθονη ειναι αψογη για τα λεφτα της ειμαι απολυτα ικανοποιημενος στις λιγες μερες που τη χρησιμοποιω...την αγορασα απο το e-shop.gr χωρις καμμια εγγυηση για 0 pixels που απο οτι ακουω στις Samsung ειναι πολυτελεια αφου ελαχιστες παρουσιαζουν καποιο καμμενο pixel.

Στη δικια μου δεν υπηρχε ουτε ενα...

Δημοσ.

Μια ερωτηση. Εχω ενα παλαιο pc, το οποιο θα αντικαταστησω σε κανα 6μηνο μιας και τελευταια το εχω κυριως για internet. Αν αγορασω την παρπανω οθονη που εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο, θα δουλευει στο τωρινο pc? Mιλαμε για athlon 1600+ με καρτα γραφικων geforce2 mx 400 . Θα βλεπω εικονα λετε ή θα εχω προβλημα? Ενοηται πως μολις αλαξω Pc θα χρησιμοποιηθει η οθονη στο νεο pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...