Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον παίζει παρεξήγηση εγω πήρα την 20" όχι την 22" του εν λόγω θέματος.

Οχι φιλε μου καμμια παρεξηγηση δεν εχει γινει...και εγω για την 20" μιλαω και η φθηνοτερη τιμη με μια προχειρη αναζητηση που εκανα στο skroutz ειναι αυτη που σου ειπα.

μονο στο μενου...μην φοβασαι να το ανοιξεις,υποτιθεται πως ειναι για να το τσεκαρουν οι τεχνικοι ιν κεηζ οφ σερβις....

Οκ ευχαριστω για τη πληροφορηση...δεν φοβαμαι να ανοιξω το μενου αλλα το τι θα δω να λεει!:mrgreen:

Δημοσ.

Την έχει και σε άλλα μαγαζιά πιο φθηνή αλλά αν βάλεις και τα μεταφορικά κλπ βγαίνει οσο του eshop.Και μιας και έχω συνηθήσει καλώς ή κακώς να ψωνίζω από εκεί...

Δημοσ.
Γιατί δεν παίρνεις τους ίδιους τηλέφωνο να έχεις την πιο αξιόπιστη πληροφορία;

Γιατί δεν θέλω να μπώ στον πειρασμό να την παραγγείλω ακόμα...:P

Δημοσ.

Kυριάκο, ότι κι αν λέει το μενού, αν εσύ είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη σου, δε σε ενδιαφέρει τι είναι... ;-)

Δημοσ.
289 ευρω;

Οχι μονο πηρες την τελευταια αλλα και σε απιθανη τιμη...το φθηνοτερο που την εχω βρει ειναι 315 ευρω.

315 που την βρηκες τοσο χαμηλα?Ωπ για την 206bw ελεγες και εσυ αλλα οι τιμες στον skroutz αρχιζουν απο 270ευρω!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις παρηγγειλα την SM206BW απο το e-shop...ευχομαι να πανε ολα καλα και να πεσω σε S panel!:mrgreen:

Οχι οτι θα καταλαβω τη διαφορα βεβαια σε σχεση με τα αλλα panels αλλα πιο πολυ για ψυχολογικους λογους...:)

Δημοσ.

Λοιπον μολις την παρελαβα...η οθονη απλα τα σπαει παιδες.

Το μονο που μενει να συνηθισω ειναι η τεραστια διαφορα αναμεσα στην 15αρα Eizo που ειχα τοσα χρονια και στην 20 wide που εχω τωρα.

Σαν αποδοση απολυτα ικανοποιημενος τοσο στα χρωμματα οσο και στην κινηση σε παιχνιδια και ταινιες με ενα καρο διαφορετικες ρυθμισεις για ολα τα γουστα!

Το μονο που δεν καταφερα ειναι να δω ποιο πανελ εχει η δικια μου...αυτοκολλητο δεν υπαρχει και στο κρυφο μενου που μπηκα εχουν αφαιρεσει την πληροφορια για το πανελ.

Παντως ειναι made in Slovenia αμα λεει τιποτα αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...