Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η 2232ΒW τα πάει καλύτερα απ'την 226CW στο input lag.. Nice site btw ;)

Η βάσεις όλων αυτών των μοντέλων είναι σταθερές τελικά? Παίρνει η οθόνη κλίση πάνω-κάτω?

H βαση της 226BW ειναι πολυ στερεα αν εννοεις αυτο,και δεν μπαλατζαρει η οθονη οπως λεγανε με την 2232.Κλιση παιρνει προς τα πανω.Κατω μπαααα!Εγω παντως βαζω απο πισω ενα κουτακι και την βαζω να κατσει πανω για να δω απο το κρεββατι που ειμαι πιο χαμηλα... :P

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατάλαβα... Εννοούσα αν ο βραχίονας της οθόνης της επιτρέπει να της δώσεις κλίση προς τα πάνω για να βλέπεις καλύτερα... Thnx for the info :)

Δημοσ.
τo overdrive πάντως δημιουργεί input lag στις περισσότερες περιπτώσεις :-(
Kαι το corona effect αν το εχεις ακουσει...απ'οτι εχω διαβασει δηλαδη!
Δημοσ.

το corona effect εμφανίζεται όταν το παρακάνεις με το overdrive, από την στιγμή που ο κατασκευαστής σε αφήνει να ρυθμίσεις το μέγεθος του overdrive δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα afterglow σε τιμές μέχρι 2 (με μέγιστο το 5). Όσο για το Input lag πως μπορούμε να το μετρήσουμε (εκτός από ταυτόχρονη σύνδεση με crt στην ίδια κάρτα).; πιστεύω πάντως πως το response time είναι πολύ πιο σημαντικό σε σχέση με το Input lag για την άνεση του παιχνιδιού , ίσως υλοποιήσεις με μεγάλο Ιnput lag να προκαλούν π.χ. 2 frames καθυστέρηση στον CS maniac. :D lol. αλήθεια όσοι έχεται την 226bw το contrast και το brightness που το έχετε;

Δημοσ.

contrast και brightness στο 50% με προοπτικη να κατεβουν και αλλο και να σταθεροποιηθουν γυρω στο 30. Αυτα σε desktop κατασταση, στα games απο το magictune επιλεγω το αναλογο profile.

Δημοσ.

I C, εγώ για να καταλάβεις έχω brightness sto 90% και contrast στο 80% για desktop χρήση με την iiyama.. είναι το ανάλογο του 50 ~ 50 brigh/contr. στην 226bw πάνω κάτω. :D Lol?

yv5sd0qwpqs1hd2vi7wp.jpg

Δημοσ.

Οποιος πρόλαβε την SAMSUNG SM-226BW με S panel είδε, καμια 10 αρια έχουν μείνει οι 20 λακίσανε σε 3 μέρες !!! μην σκοτωθείτε όμως δεν φέρω καμια ευθύνη :P

Τρεχάτεεεεεεεεεεε

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=164663

ΥΓ. Έκανα την καλή μου πράξη για το 2008 τέλος. :mrgreen:

Δημοσ.

Η γκαβομαρα είναι είναι κακός σύμβουλος και εννοείτε τιμωρείται. :lol: Διάβασε λίγο καλύτερα. Έχουν S panel και δίνει 3 έτη εγγύηση 0 pixel μέσο της εταιρίας του.

Οποτε συνιστώ να διαβάσεις λιγάκι τα posts προτού ξανά απαντήσεις, φιλικά πάντα. ;)

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1723150&postcount=40

Δημοσ.

Kαλο θα ηταν να γραφουν εδω μόνο οσοι εχουν Samsung 226BW ή οσοι γνωριζουν σχετικα με αυτη την οθονη γιατι εμεις που την εχουμε ενδιαφερομαστε ουσιαστικα γιαυτη και οχι για τον π...

Εβγαλα τα 2 προγραμματακια που ειχε στο dvd της γιατι νομιζω οτι προκαλουσαν προβληματα(καποιες φορες τα παιχνιδια παγωναν ξαφνικα και επρεπε να κλεισω το ρευμα για να ξεκολησω). Υπαρχει αλλος κατοχος BW με παρομοια εμπειρια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...